Tickless Human Kullancsriasztó zöld egy pillantásra:


Tickless Human: Az ultrahang védelem a bolhák és a kullancsok ellen

Élvezze a természet gondtalanul, és védje meg magát a bolháktól és a kullancsoktól

természetes módon

A túráktól a kemping kirándulásokig az előre nem látható kalandokig - Tickless® Human biztosítja, hogy utazása mentes legyen a kullancsoktól, bárhová is vezet. A Tickless® Human ideális megoldás a szabadtéri tevékenységek, például túrázás, kertészkedés, vadászat, séták vagy kemping fenntartására.

Az innovatív kullancsvédelem káros vegyi anyagok vagy spray -k használata nélkül kínálja Önt és kis védelmét. Nem kell visszaesnie ragacsos krémekre vagy spray -kre, amelyek bosszantóak lehetnek a gyermekek és a szülők számára. Tickless® Human könnyen használható, könnyű és diszkrét: egyszerűen rögzítse a cipőjét vagy a ruháját, és élvezze a természet gondtalanját.

Tickless® Human természetes és nem invazív módszerrel rendelkezik, hogy megvédje magát a kullancsoktól és az Ön által képviselt potenciális veszélyektől. Búcsút mondjon a hagyományos kémiai rátapozóktól, és válasszon egy biztonságosabb és környezetbarátabb alternatívát. A készülék ultrahangos impulzusokat küld, amelyek nem érzékelhetők az emberek vagy az állatok számára, de zavarják és kullancsokat tartanak.

Tickless ember egy pillanat alatt:

  • ultrahang védelem a bolhák és a kullancsok ellen
  • vegyi anyagok vagy illatok nélkül
  • 94% -os hatékonyság a kullancsok ellen
  • Mindenkinek biztonságos felhasználása
  • Védelem minden évszakban

Műszaki tulajdonságok:

  • Tartomány: 2 méter / 6,5 láb
  • Tudományosan bebizonyosodott
  • Megelőző megoldás

A kézbesítés körében szerepel:

1x kullancs nélküli emberi ultrahang védelem a bolhák és a kullancsok ellen

GYIK

A kullancs nélküli ember könnyen használható?

Igen, a kullancs nélküli ember nagyon könnyen használható. Egyszerűen rögzítse az eszközt a ruháihoz vagy a cipőjéhez, hogy a kullancsok távol maradjanak.

Használhatok -e kullancs nélküli embert minden évszakban?

Igen, a Tickless Human egész évben védelmet nyújt a kullancsok ellen.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.