Tickless Pet Kullancsriasztó narancs egy pillantásra:


Tickless Pet: Az ultrahang bolh és kullancsvédelem

Könnyen használható, csak szeretni: Biztonságos megoldás a háziállatok védelmére

A bolha és a kullancsok sok veszélyes betegséget okozhatnak, és mindenki meg akarja védeni szőrös barátját ezekkel a veszélyes parazitákkal, de biztonságos módon. A hagyományos kullancsvédelmi termékek gyakran az agresszív vegyi anyagok használatát jelentik. Ha nemcsak ezeket a parazitákat szeretné elkerülni, hanem a vegyi anyagok használatára vonatkozó allergiás reakciókat is, válassza a Tickless® családot, amely teljesen mentes a vegyi anyagoktól, és biztonságos az Ön jólétéhez PET.

A Tickless® PET eszköz ultrahangos impulzusokat küld, amelyek nem érzékelhetők az emberek és a háziállatok számára, hanem zavarják a bolhákat és a kullancsokat, és legalább 6 hónapig tartsák távol a háziállatuktól. A kullancs nélküli kedvtelésből tartott állatok ragaszkodása a galléron vagy az örvénylésen ugyanolyan egyszerű, mint egy játék! Amint helyénvaló, a háziállat aggodalom nélkül felfedezheti. Hagyja el kíváncsiságát; A Tickless Pet gondoskodik a kullancsvédelemről.

A Tickless® technológiát szigorú teszteknek vetették alá, és hatékonynak bizonyították az állatorvosi mikrobiológiai iskola és a fertőző betegségek laboratóriumának klinikai vizsgálatában. P>

Összefoglaló Tickless PET:

  • Ultrahang bolhás és kullancsvédelmi ügynökök
  • vegyszerek vagy illatok nélkül
  • 94% -os hatékonyság a kullancsok ellen
  • Biztonságos a kölyökkutyák, a beteg állatok, a terhes állatok és az idősebb állatok számára
  • Védelem minden évszakban

Műszaki tulajdonságok:

  • Tartomány: 1,5 méter / 5 láb
  • Tudományosan bebizonyosodott
  • Megelőző megoldás

A kézbesítés körében szerepel:

1x kullancs nélküli PET ultrahangos bolha és kullancsvédelem

GYIK

A kullancs nélküli háziállat könnyen használható?

Igen, a kullancs nélküli háziállat nagyon könnyen használható. Egyszerűen rögzítse az eszközt az állat gallérjához vagy edényeihez, hogy távol tartsa a kullancsokat.

Használhatok kullancs nélküli háziállatot minden évszakban?

Igen, a Tickless Pet minden évszakban védelmet nyújt a kullancsok ellen.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.