Arezzo szerszámosláda egy pillantásra:


Putzbox Arrezzo, Schwarz/Fuchsia - Kiváló minőségű és sokoldalú tárolás az ápolási termékekhez és még sok más

A tisztító doboz Arrezzo a Schwarz/Fuchsia kiváló megoldás az ápolási termékek és játékok tárolására. Ideális otthoni használatra, és utazás közben lehetővé teszi a rendes szervezést és védi a tartalmat.

A Putzbox Arrezzo számos speciális tulajdonságot és előnyt kínál. Kiváló minőségű műanyagból készül, amely robusztus és tartós. Kivehető felhasználással és fedelével rendelkezik két robusztus burkolatú szárnyas, amelyek biztonságban tartják a tartalmat.

A Putzbox Arrezzo, a Schwarz/Fuchsia különösen alkalmas azok számára, akiknek gyakorlati és elegáns lehetőségre van szükségük gondozási termékek vagy játékok tárolására.

Áttekintés:

  • Kiváló minőségű és sokoldalú tárolási megoldás
  • Robusztus, tartós műanyagból készül,
  • Ideális az ápolási termékek vagy játékok tárolására

Műszaki adatok:

  • Anyag: nagy minőségű műanyag
  • Szín: fekete/fuchsia
  • Méretek: 40 x 25 x 24,5 cm

A kézbesítés hatálya:

1x gipszdoboz arrezzo, fekete/fuchsia eltávolítható felhasználással

GYIK

Melyik funkció teljesíti az Arrezzo, Schwarz/Fuchsia gipszdobozt?
A Schwarz/Fuchsia Putzbox Arrezzo kiváló tárolási megoldásként szolgál az ápolási termékek és játékok számára. Ideális mind otthon, mind utazáskor.

Kinek a gipszdoboz Arrezzo, Schwarz/Fuchsia, főleg?
A Putzbox Arrezzo, a Schwarz/Fuchsia különösen alkalmas azoknak az embereknek, akiknek gyakorlati és elegáns lehetőségre van szükségük gondozási termékek vagy játékok tárolására.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.