Moser borotvafej a Moser Prima borotvához 1590-7001 egy pillantásra:


  • Alkalmas Moser Prima nyírógép
  • Kiváló minoségu rozsdamentes acélból készült
  • Precíziós csiszolás
  • Rendkívül hosszú élettartam
  • Készült németországban

Moser Borotvafej a Moser Prima számára

A Moser "Made in Germany" borotvafej lenyugözoen magas minoségu kivitelezéssel nyugöz le.

A nyírófej 0,4 mm-es vágási hosszal van kialakítva a Moser Prima nyírógéphez alkalmas. Az eredeti vágókészlet precíziós csiszolásúés készült rozsdamentes acélból rozsdamentes acél. Ez a gyártási módszer rendkívül hosszú élettartamot biztosít a borotvafejnek rendkívül hosszú élettartam. A hátoldalon lévo hornyolt profil biztosítja a vágókészlet optimális hutését. Így a vágókészlet könnyedén siklik a szorzetben, és precíz vágást biztosít. Köszönhetoen a magas minoségu kivitelezésnek köszönhetoen a nyírópenge többször is újraélezheto újraélezheto.

Ápolási utasítások:

A borotvafej optimális élettartamának biztosítása érdekében fontos a rendszeres és helyes ápolás. Tisztítsa meg a vágólapokat puha ruhával vagy kefével. Ügyeljen arra, hogy a fogak közötti rések tiszták legyenek. Fertotlenítoszer használata esetén a korrózió megelozése érdekében alaposan szárítsa meg a borotvafejet.

Szárítás után olajozza be a nyírófejeket nyíróolajjal. A nyírógép pengéi minden használat elott a felhelyezett nyírófejjel olaj. Munka közben minden 5-10 percenként a olaj.

Olajozás után hagyja a gépet néhány másodpercig üresen állni, hogy az olaj jól el tudjon oszlani, és ne kerüljön az állat szorére. Megfelelo karbantartással és ápolással a borotvafejek élettartama akár 20%-kal is növelheto. Az újracsiszolás is késleltetheto.

áttekintés:

  • Magas feldolgozási minoség
  • Kiváló minoségu rozsdamentes acélból készült
  • Precíziós csiszolás
  • Rendkívül hosszú élettartam
  • Többszörösen újracsiszolható
  • Vágási hossz: kb. 0,4 mm
  • Vágási szélesség: kb. 32 mm

Szállítási terjedelem:

Moser borotvafej a Moser Prima 1590-7001 készülékhez

Gyártó "Moser"

Moser Shearing Machine - Professional animal clipper for pets

Exceptional product ideas, future-oriented technology and first-class quality "Made in Germany" - that's what the pet brand Moser stands For. As the leading European manufacturer of animal clippers, MOSER sets standards in innovative, professional Equipment.

First and foremost, Moser Schermaschinen is concerned with the health of the skin and coat of the Animals. A consistently shaved coat not only makes daily grooming easier, it also significantly enhances your well-being and provides a well-groomed Appearance. Working with a MOSER AnimalLine animal clipper is quicker and easier than working with scissors - for a smoother and more professional shearing Action.

MOSER AnimalLine animal clippers are known for their robustness and long Life. Extremely handy and pleasantly light, these are two other important features of our Devices. Especially for sensitive or nervous animals it is a pleasure to be shorn with MOSER AnimalLine with very little Noise. Remains our service expertise and the excellent price-performance ratio to call - that's more than a whole handful of good reasons for shearing with MOSER AnimalLine!

Why shear with Moser clipper?

Because it is primarily about the health of the skin and coat of the Animal. In other words, it is about the well-being and the body care of the Dog. Then of course it is also about a well-groomed Appearance. A consistently shaved coat the daily Grooming. For this work on the dog Wahl Animal offers great Products: ergonomic, smooth and Space-saving. Ideal for the Home.

Származás: Németország

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


WAHL nyírógép olaj Special 200 ml
WAHL Special nyírógépolaj 200 ml A WAHL nyíróolaj alkalmas a nyírófejben lévő összes mozgó alkatrészhez. Ez a kiváló minőségű nyíróolaj megbízhatóan tisztítja és keni a WAHL vágókészletét, és védi azt a korróziótól is. Olajozás után a könnyű rozsdafoltok nagyon gyorsan eltávolíthatók. Ez a speciális olaj ideális a kisállat nyírógépekhez, a professzionális állatnyírógépekhez nyírás előtt, közben és után. Optimális ápolás gumírozás nélkül. Áttekintés: Nyírófej olaj 200 ml Optimális ápolás eltömődés nélkül Nyírógépekhez, vágókészletekhez és nyírófejekhez Nyírás előtt, alatt és után Tartalom: 200 ml WAHL Special nyírógépolaj

Tartalom: 0.2 Liter (35 285 Ft* / 1 Liter)

7 057 Ft*
db.
WAHL Blade Ice hűtőspray 4in1 400 ml
WAHL Blade Ice Spray 4in1 hűtőspray nyírófejekhez. A WAHL Blade Ice Spray másodpercek alatt lehűti és megtisztítja a nyírófejet. Használja a WAHL Blade Ice Spray-t a nyírófej szőrmaradványainak eltávolítására, a nyírófej optimális hűtésére és olajozására. A 4in1 nyíróolaj használatával nyírás közben könnyedén eltávolíthatja a nyírt szőrzetet a nyírópengéről, hogy egyenletes vágást érjen el. A Blade Ice Spray jelentősen csökkenti a nyírófejek súrlódását, ami kevesebb hőképződést eredményez. Az állatai imádni fogják, ha a vágókészlet nem melegszik fel túlságosan. A hűtőpermetnek köszönhető alacsony hőhatás jelentősen csökkenti a nyírófej kopását is. Nyírás után a Blade Ice Spray-t lehet használni a pengekészlet korrózió elleni védelmére. A Blade Ice Spray minden márkájú nyírógéphez alkalmas. A 4in1 Spray biztosítja: Azonnali hűtés Kenés Tisztítás Korrózióvédelem Alkalmazás: Egyszerűen permetezze a Blade Ice Spray-t a pengekészletre és annak oldalára néhány percenként a nyírás után és közben, kb. 10 cm távolságban. Eredmény: A Blade Ice Spray azonnali hűtést, olajozást és a nyírófej tisztítását biztosítja. A korrózióvédelem biztosítja a vágókészlet kisebb kopását is. Tartalom: 400 ml Blade Ice Spray

Tartalom: 0.4 Liter (12 740 Ft* / 1 Liter)

5 096 Ft*
db.
%
Moser Prima nyírógép
Moser PRIMA kutyatrimmer - ideális mancsnyíró és kutyák aprólékos nyírására. A Moser Prima állatnyírógép egy vezeték nélküli háziállat szőrtrimmer az arc, a fülek, a mancsok és a nemi szervek területén végzett minden finom munkához. A Moser kisállat nyírógép meggyőzően alacsony, mindössze 135 grammos súlyával és precíz vágási mintával rendelkező, professzionális, rozsdamentes acélból készült kontúrvágó készletével. A Moser nagyon ügyel arra, hogy csak kiváló minőségű alkatrészeket használjon. A mellékelt vágókészlet 0,4 mm-es vágást biztosít a rögzítőfésű nélkül, ezért ideális a közeli bőrnyíráshoz. A nyírógép erőteljesen siklik végig a szőrön, ha hosszabb szőrzetet szeretne hagyni, a Prima egy négy irányban állítható műanyag rögzítőfésűvel rendelkezik, 3-6 mm közötti vágási hosszal. A ház ergonomikusan formázott és vékony a markolat területén, így a nyírógép biztonságosan fekszik a kezében. A Moser trimmelővel 100 percig megszakítás nélkül nyírhat. Két órán belül az állatszőr nyírógép ismét teljesen feltöltődik. A nyírógépet kábellel vagy anélkül is használhatja. Áttekintés: Praktikus trimmer kutyák és macskák számára Ideális a mancsok, fülek, nemi szervek és az arc finom megmunkálásához. Professzionális rozsdamentes acél kontúrvágó készlet 0,4 mm vágási hosszal Praktikus LED töltésjelző Akár 100 perc üzemidő 2 órás gyorstöltés Nagyon könnyű és különösen csendes Gyorscserélő rendszer a vágókészlet egyszerű cseréjéhez Könnyen tisztítható Minőségi termék "Made in Germany kb. 135 g könnyű Műszaki adatok: Hálózati/akkumulátoros trimmer Rozsdamentes acélból készült cserélhető csillag penge 32 mm vágófésű szélesség 0,4 mm vágási hossz 100 perc üzemidő 2 óra töltési idő LED töltésjelző Méretek 148 x 33 x 33 mm 135 g súly 60 dB zajszint Működési mód: kábel Hajtás: egyenáramú motor (1,2 V) zajcsökkentéssel kb. 5350 1/min 100-240 V/ 50-60 Hz működési feszültség Szállítási tételek: 1x Moser Prima kutyanyírógép 1x Vágókészlet 1x 4 irányban állítható műanyag felhelyezhető fésű 3- 6 mm 1x Hálózati kábel 1x Tárolótáska 1x Flakon olaj 1x Tisztítókefe 1x Használati útmutató

31 378 Ft* 37 263 Ft*
db.