Agrarzone kacsatáp pellet 25 kg egy pillantásra:


  • Teljes körű takarmány kacsák és libák számára
  • A baromfitenyésztéshez és hobbiállattartáshoz
  • Pellet alakja csökkenti a szelektív takarmányfelvételt
  • Pormentes, garantáltan GMO-mentes
  • Minőségi takarmány Ausztriából

Agrarzone kacsatáp pellet Ausztriából

A kacsatáp optimálisan alkalmas kacsák és libák alaptakarmányaként. A pellet forma hatékonyan csökkenti a takarmányválasztékot.

Az Agrarzone pelletált baromfi takarmánya kiegyensúlyozott teljes értékű takarmány kacsák, futókacsák és libák számára. A kacsatáp kiváló minőségű takarmánykomponensekből áll a baromfi optimális tápanyagellátása érdekében - nemkívánatos tartósítószerektől és adalékanyagoktól, valamint mesterséges aromáktól mentesen. A magas elfogadottság mellett a minőségi takarmány teljes mértékben fedezi a tápanyagok, ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek napi szükségletét.

A pellet előnye a granulált és lisztes kacsatápokkal szemben, hogy a tárolás során nem lehetséges a szétválás. A szelektív táplálkozási magatartás és az esetleges szennyeződések száma csökken. A pelletnek köszönhetően a baromfi automatikusan felveszi a tápanyagok teljes keverékét. A madarak táplálkozása így kiegyensúlyozott.

A kacsatáp kiváló minőségének biztosítása érdekében a töltés előtt minden összetevőt szigorúan ellenőriznek. Ez éves tanúsításokkal és folyamatos belső fejlesztési folyamatokkal történik. A kacsa- és libatakarmányt többször tisztítják, és garantáltan por- és GMO-mentes. A nyersanyagokat a régióból szerezzük be.

Áttekintés:

  • Teljes körű takarmány kacsák, futókacsák és libák számára
  • Optimális a baromfitenyésztéshez és a hobbitenyésztéshez
  • Minden fontos tápanyagot tartalmaz
  • Pellet forma csökkenti a szelektív takarmányfelvételt
  • Alkalmas GMO-mentes élelmiszerek előállítására - az SLK-GmbH ellenőrzése alatt áll.
  • Többszörösen tisztított és pormentes
  • Mesterséges adalékanyagok nélkül
  • Ausztriában gyártott
  • Szakadásálló, környezetbarát papírzacskó

Táplálási ajánlás:

Tenyészbaromfi takarmányozása szabad fogyasztásra.

Összetevők / Összetétel:

Összetétel: búza, árpa, kukorica, búzakorpa, szója (bab) extrakciós liszt (gőzzel melegítve), rozskorpa, kalcium-karbonát, monokalcium-foszfát, nátrium-klorid, aromás vegyületek (citruskivonatból és szegfűszegből) kártevők ellen, magnézium-karbonát.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 15,03 %, nyerszsír 3,41 %, nyersrost 6,35 %, nyershamu 6,24 %, kalcium 1,36 %, foszfor 0,59 %, nátrium 0,19 %, lizin 0,51 %, metionin 0,23 %, MJ ME/kg 7,66

Táplálkozási adalékanyagok kilogrammonként: A-vitamin / retinil-acetát (3a672a) 10 000 NE, D-vitamin / D3-vitamin (3a671) 1 545 NE, E-vitamin / összes rac-alfa-tokoferil-acetát (3a700) 20 mg, réz mint réz(II)szulfát 2 mg, pentahidrát (3b405), vas mint vas(II)szulfát 25 mg, monohidrát (3b103), Kalcium-jodát, vízmentes (3b202) 0,2 mg, mangán mangán(II)-oxid formájában (3b502) 60 mg, cink-oxid (3b603) 40 mg, DL-metionin (technikailag tiszta) (3c301) 0,5 g.

Tárolás:

Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja. Védje a közvetlen napfénytől.

Tartalom:

25 kg

Származás: Ausztria
Minőség: GMO mentes
Struktúra: pelletált
Agrarzone

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

A márka összes terméke

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.