Agrarzone csirketáp pellet madár atka ellen 25 kg egy pillantásra:


  • Segít megállítani a vörös madár atka fertőzést
  • A csirkék egészségéért és erős tojáshéjáért
  • Speciális hatóanyag a kártevők ellen
  • AMA jóváhagyási pecsét tanúsítvánnyal, GMO és pormentes
  • Osztrák mezőgazdaságból

Agrarzone csirketáp pellet madár atka ellen 25 kg

A csirke takarmány pellet az optimális "all-round takarmány" minden napra. Az aromás hatóanyagoknak köszönhetően a tojótyúktakarmány segít csökkenteni az atkafertőzést a tyúkólban.

A pelletált Agrarzone csirketáp kiegyensúlyozott és a fajoknak megfelelő teljes értékű takarmány a keményen dolgozó tojótyúkok számára. Ennek a keveréknek az alapja kukorica, gabona és szójaliszt. A fontos tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek teljes választékának köszönhetően a csirketáp optimálisan alkalmas a napi etetésre.

Ennek a tyúktápnak a különlegessége a különleges aromás vegyületekben rejlik. Az ektoparaziták, például az atkák elleni természetes hatóanyag a takarmánnyal a tyúkok véráramába kerül, és a tyúk szaga megváltozik. A csirketápban lévő gyógynövénykivonatnak köszönhetően, amely kizárólag citrusfélék héján, szegfűszegen és gyógynövényeken alapuló illóolajokból áll, a tyúk már nem vonzó az atka számára, és a táplálékforrása kiszárad. Mivel az atka csak vérrel szaporodik, tömeges szaporodása leáll.

A csirke takarmányok minősége és rendszeres ellenőrzése különösen fontos számunkra. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A baromfi takarmányt többször tisztítják, és pormentes. A csirketáp minden összetevője 100%-ban GMO-mentes, pasztus+ AMA - minőségi pecsét tanúsítvánnyal és QS - alkalmas. Természetes, egész évben használható, kiváló minőségű alapanyagokból készült baromfi takarmány, amely optimális tápanyagellátást biztosít a csirkék számára - tartósítószerektől és adalékanyagoktól, valamint mesterséges aromáktól mentesen. A helyi nyersanyagokat a régióból szerezzük be.

Áttekintés:

  • Minden célra alkalmas takarmány tojótyúkok számára
  • Segít megállítani a madár atka fertőzöttségét
  • Magas elfogadottság a kompakt pellet formának köszönhetően
  • Vitaminokban, tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag
  • Magas kalciumtartalom a kemény tojáshéjért
  • Többszörösen tisztított és pormentes
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Pastus+ AMA - minőségi pecsét tanúsított és QS - alkalmas
  • Regionális nyersanyagok Ausztriából
  • Szakadásálló, környezetbarát papírzacskó

Táplálási ajánlás:

Tojótyúkok takarmányozására szabad fogyasztásra. Ha lisztes takarmányról pelletált takarmányra vált (vagy fordítva), akkor ez egy bizonyos szoktatási időszakot igényel.

Összetevők / Összetétel:

Összetétel: búzakorpa, kukoricadara, rozskorpa, árpa, búza, kalcium-karbonát, szója (bab) extrakciós liszt szappantartóval (gőzzel melegítve), monokalcium-foszfát, nátrium-klorid, aromás vegyületek (citruskivonatból és szegfűszegből) kártevők ellen, magnézium-karbonát.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 14,95 %, nyerszsír 4,02 %, nyersrost 7,49 %, nyershamu 12,54 %, kalcium 4,41 %, foszfor 0,59 %, nátrium 0,18 %, lizin 0,46 %, metionin 0,19 %, MJ ME/kg 4,95

Táplálkozási adalékanyagok kilogrammonként: A-vitamin / retinil-acetát (3a672a) 10 000 NE, D-vitamin / D3-vitamin (3a671) 1 545 NE, E-vitamin / összes rac-alfa-tokoferil-acetát (3a700) 20 mg, réz mint réz-(II)-szulfát 2 mg, pentahidrát (3b405), vas mint vas-(II)-szulfát 25 mg, monohidrát (3b103), kalcium-jodát, vízmentes (3b202) 0,2 mg, mangán mint mangán-(II)-oxid (3b502) 60 mg, cink-oxid (3b603) 40 mg.

Technológiai adalékanyagok kilogrammonként: szepiolit (E562) 19 mg.

Tárolás:

Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja. Védje a közvetlen napfénytől.

Tartalom:

25 kg

Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Alkalmazási terület: Tojó fázis
Származás: Ausztria
Minőség: GMO mentes
Struktúra: pelletált
Állatfajok: Baromfi

1 az 1 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2023. július 5. 18:57

Keine Milben

Wir haben den ersten Sack fast verfüttert,die Hühner fressen die Pellets gern und bisher haben wir keine Vogelmilben,wir hoffen es bleibt so!