Moser 1400 nyírógép 8 fésűvel egy pillantásra:


  • A kis termetű, egyszerű szőrzetű kutyák teljes nyírására
  • Hatalmas és hihetetlenül csendes - mindössze 58 dB!
  • Integrált vágási hossz beállítása 0,7-3 mm között
  • Beleértve a gyémántcsiszolt rozsdamentes acél vágókészletet és a toldófésű készletet
  • Prémium kutyanyíró gép "Made in Germany"

Moser 1400 kutyanyíró gép toldófésű készlettel

Népszerű és hihetetlenül csendes kisállat nyírógép a kistestű kutyák vagy kényes, egyszerű bundájú állatok teljes nyírására.

A Moser 1400 nyírógép kiválóan alkalmas a kis testű, egyszerű szőrzetű kutyák teljes nyírására. A jól bevált kutyanyírógép évek óta lenyűgözi a kutyatulajdonosokat és a kutyakozmetikusokat a legmodernebb, kifinomult technológiájával. A tartós, nagy teljesítményű oszcilláló armatúra meghajtásnak köszönhetően a kisállat szőrnyírógép nagy nyírási teljesítménnyel tündököl. A működés közbeni 58 dB-es zajszint más gépekhez képest hihetetlenül csendes, így a nyírógép nagyon alkalmas a zajérzékeny kutyák nyírására is.

A praktikus Moser 1400 a 2 méter hosszú, rugalmas hálózati kábelnek köszönhetően elegendő mozgásteret biztosít munka közben. Ergonomikusan formázott, így biztonságosan fekszik a kézben. Az optimálisan átgondolt súlyelosztás fáradtságmentes munkavégzést tesz lehetővé.

A szerelt rozsdamentes acél nyírófej durva fogosztással tökéletesen kiegészíti a Moser 1400-at. Ez a gyémántcsiszolású rozsdamentes acél nyírófej éles és pontos vágási mintázattal rendelkezik. A beépített vágási hosszbeállítás 6 fixen rögzíthető, 0,7 és 3 mm közötti reteszeléssel lehetővé teszi az egyéni vágást. A rozsdamentes acélból készült, toldófésű készlettel együtt a kutya precíz nyírásához szükséges teljes eszköz áll a rendelkezésére.

Áttekintés:

  • A kis termetű, egyszerű szőrzetű kutyák teljes nyírására
  • Ideges vagy érzékeny állatok számára is alkalmas
  • Hihetetlenül csendes - mindössze 58 dB!
  • Erőteljes, hosszú élettartamú oszcilláló armatúra meghajtás
  • Vonzó, ergonomikus kialakítás
  • Optimális súlyelosztás a fáradtságmentes munkavégzéshez
  • 2 m hosszú kerek kábel felfüggesztőszemmel
  • Magas minőségű kivitelezés
  • Precíziós-csiszolt rozsdamentes acél vágókészlet
  • Integrált vágási hossz beállítás (0,7-3 mm)
  • Toldófésű (4,5, 6, 9, 14 mm).
  • Rozsdamentes acélból készült toldófésű készlet
  • Kiváló minőségű nyírógép "Made in Germany".

Műszaki adatok:

  • Működési mód: hálózati
  • Hajtás: oszcilláló armatúra meghajtás
  • Feszültség: 230 V
  • Teljesítményfogyasztás: 10 W
  • Hálózati frekvencia: 50 Hz
  • Vágási sebesség: 6000 löket/perc
  • Zajszint: max. 58 dB (A)
  • Méretek: 17.5 x 6.9 x 5 cm
  • Súly: kb. 520 g (kábel nélkül)
  • Hálózati kábel hossza: 2 m
  • Szín: fekete
  • Vágórendszer: rozsdamentes acél vágókészlet
  • Vágókészlet szélessége: 46 mm
  • Vágási hossz: 0,7 - 3 mm (6 rögzíthető beállítás)

Szállítási terjedelem:

1x Moser kutya nyírógép1400
1x Vágókészlet állítható 0,7 - 3 mm
1x Rozsdamentes toldófésű készlet (3, 6, 10, 13, 16, 19, 22, 25 mm)
1x 4,5 mm-es toldófésű
1x 6 mm-es toldófésű
1x 9 mm-es toldófésű
1x 14 mm-es toldófésű
1x Olló
1x Pengevédő
1x Tisztítókefe
1x Vágóolaj

Gyártó "Moser"

Moser Shearing Machine - Professional animal clipper for pets

Exceptional product ideas, future-oriented technology and first-class quality "Made in Germany" - that's what the pet brand Moser stands For. As the leading European manufacturer of animal clippers, MOSER sets standards in innovative, professional Equipment.

First and foremost, Moser Schermaschinen is concerned with the health of the skin and coat of the Animals. A consistently shaved coat not only makes daily grooming easier, it also significantly enhances your well-being and provides a well-groomed Appearance. Working with a MOSER AnimalLine animal clipper is quicker and easier than working with scissors - for a smoother and more professional shearing Action.

MOSER AnimalLine animal clippers are known for their robustness and long Life. Extremely handy and pleasantly light, these are two other important features of our Devices. Especially for sensitive or nervous animals it is a pleasure to be shorn with MOSER AnimalLine with very little Noise. Remains our service expertise and the excellent price-performance ratio to call - that's more than a whole handful of good reasons for shearing with MOSER AnimalLine!

Why shear with Moser clipper?

Because it is primarily about the health of the skin and coat of the Animal. In other words, it is about the well-being and the body care of the Dog. Then of course it is also about a well-groomed Appearance. A consistently shaved coat the daily Grooming. For this work on the dog Wahl Animal offers great Products: ergonomic, smooth and Space-saving. Ideal for the Home.

Zajszint: 58 dB
Származás: Németország
Ciklusszám: 6000 H/min
Teljesítmény: 10 W
Üzemmód: 230V hálózati
Tápegység: 230 Volt
Állatfajok: Kutya, Macska
Állat mérete: Macska, kis Kutya

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Aesculap nyírógép olaj 90 ml
Aesculap nyírógépolaj 90ml A speciális olaj az Aesculap összes nyírógépéhez alkalmas, a nyírófejen és a nyírófejben lévő összes mozgó alkatrészre. A nyíróolaj biztosítja a nyírófej minden mozgó alkatrészének optimális kenését. Az olaj kiválóan alkalmas az összes elterjedt márkájú nyírógéphez. Áttekintés: nem gumírozódik vagy ragad minden elterjedt nyírógép modellhez is alkalmas Tartalom: 90 ml Szállítási tételek: 1x Aesculap nyíróolaj 90ml

Tartalom: 0.09 Liter (40 489 Ft* / 1 Liter)

3 644 Ft*
db.
Moser nyírófej Moser 1400, Fox 1401-7600 gépekhez
Moser nyírófej a Moser 1400, Fox 1401-7600 nyírógépekhez A Moser nyírófej kiváló minőségű kivitelezéssel és integrált vágási hosszbeállítással 0,1 és 3 mm között lenyűgözi Önt. A Wahl 1401-7600 nyírófej Németországban készül, és ideálisan illeszkedik a Moser 1400 és Moser Fox nyírógépekhez. A beépített vágási hosszbeállítás lehetővé teszi a vágási készlet 0,1 és 3 mm közötti fokozatos beállítását. Az eredeti vágókészlet precízen csiszolt és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ez a gyártási módszer rendkívül hosszú élettartamot biztosít a nyírófejnek. A hátoldalon lévő hornyolt profil biztosítja a vágókészlet optimális hűtését. Így a vágókészlet könnyedén siklik a szőrzetben, és pontos vágást biztosít. A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően a nyírógép pengéje többször is újraélezhető. Ápolási utasítások: A nyírófej optimális élettartamának biztosítása érdekében fontos a rendszeres és megfelelő ápolás. Tisztítsa meg a vágólapokat puha ruhával vagy kefével. Győződjön meg arról, hogy a fogak közötti rések tiszták. Fertőtlenítőszer használata esetén a korrózió megelőzése érdekében alaposan szárítsa meg a nyírófejet. Szárítás után olajozza be a nyírófejeket nyíróolajjal. A nyírókéseket minden egyes használat előtt, a felhelyezett nyírófejjel be kell olajozni. Munka közben 5-10 percenként olajozza be. Olajozás után hagyja a gépet néhány másodpercig üresen állni, hogy az olaj jól eloszolhasson, és ne kerüljön az állat szőrére. Megfelelő karbantartással és ápolással a nyírófejek élettartama akár 20%-kal is növelhető. Az újracsiszolás késleltethető is. Áttekintés: Magas minőségű kivitelezés Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült Pontosság talajon Rendkívül hosszú élettartam Többször újraélezhető Vágási hossz beállítása 0,1 és 3 mm között Vágási szélesség kb. 46 mm Fogosztás: 1,6 mm Többek között a következő nyírógépekhez alkalmas: Moser Fox Moser 1400 Szállítási tételek: 1x Moser nyírófej Moser 1400, Fox 1401-7600 nyírógépekhez

12 157 Ft*
db.
WAHL nyírógép olaj Special 200 ml
WAHL Special nyírógépolaj 200 ml A WAHL nyíróolaj alkalmas a nyírófejben lévő összes mozgó alkatrészhez. Ez a kiváló minőségű nyíróolaj megbízhatóan tisztítja és keni a WAHL vágókészletét, és védi azt a korróziótól is. Olajozás után a könnyű rozsdafoltok nagyon gyorsan eltávolíthatók. Ez a speciális olaj ideális a kisállat nyírógépekhez, a professzionális állatnyírógépekhez nyírás előtt, közben és után. Optimális ápolás gumírozás nélkül. Áttekintés: Nyírófej olaj 200 ml Optimális ápolás eltömődés nélkül Nyírógépekhez, vágókészletekhez és nyírófejekhez Nyírás előtt, alatt és után Tartalom: 200 ml WAHL Special nyírógépolaj

Tartalom: 0.2 Liter (35 285 Ft* / 1 Liter)

7 057 Ft*
db.
WAHL Blade Ice hűtőspray 4in1 400 ml
WAHL Blade Ice Spray 4in1 hűtőspray nyírófejekhez. A WAHL Blade Ice Spray másodpercek alatt lehűti és megtisztítja a nyírófejet. Használja a WAHL Blade Ice Spray-t a nyírófej szőrmaradványainak eltávolítására, a nyírófej optimális hűtésére és olajozására. A 4in1 nyíróolaj használatával nyírás közben könnyedén eltávolíthatja a nyírt szőrzetet a nyírópengéről, hogy egyenletes vágást érjen el. A Blade Ice Spray jelentősen csökkenti a nyírófejek súrlódását, ami kevesebb hőképződést eredményez. Az állatai imádni fogják, ha a vágókészlet nem melegszik fel túlságosan. A hűtőpermetnek köszönhető alacsony hőhatás jelentősen csökkenti a nyírófej kopását is. Nyírás után a Blade Ice Spray-t lehet használni a pengekészlet korrózió elleni védelmére. A Blade Ice Spray minden márkájú nyírógéphez alkalmas. A 4in1 Spray biztosítja: Azonnali hűtés Kenés Tisztítás Korrózióvédelem Alkalmazás: Egyszerűen permetezze a Blade Ice Spray-t a pengekészletre és annak oldalára néhány percenként a nyírás után és közben, kb. 10 cm távolságban. Eredmény: A Blade Ice Spray azonnali hűtést, olajozást és a nyírófej tisztítását biztosítja. A korrózióvédelem biztosítja a vágókészlet kisebb kopását is. Tartalom: 400 ml Blade Ice Spray

Tartalom: 0.4 Liter (12 740 Ft* / 1 Liter)

5 096 Ft*
db.
Moser műanyag fésűkészlet Rex, Fox, 1400, Arco nyírógépekhez
Moser Basic toldófésű szett 6 különböző toldófésű állatnyírógépekhez - 3 mm-től 25 mm-ig csere a WAHL és Moser háziállat szőrnyíró gépekhez. A Moser 6 méretben kapható toldófésűk a legtöbb WAHL hajvágógéphez alkalmasak. Ezzel a fekete műanyag fésűkészlettel minden szükséges vágási hossz kéznél van. Ezek a toldófésűk a WAHL hajnyírógépekhez nagyon tartósak és könnyen fel- és levehetők. A Moser toldófésű-készlet 6 műanyag tartozékot tartalmaz a következő hosszúságokban: 3 mm 6 mm 9 mm 12 mm 18 mm 25 mm A toldófésűk alkalmasak: Moser REX Adj. Moser REX Moser FOX Moser 1400 Moser ARCO WAHL Adelar WAHL Adelar PRO A kompatibilis egységek teljes listája a WAHL / Moser oldalon: Típus 1170, 1230, 1233, 1234, 1400, 1853, 1854, 1855, 1870, 1871, 1872, 1873, 1881, 1884, 1885, 1853, Titan, Arco, Bellissima, Bravura, Chromado, ChromStyle, EasyStyle, Genio Plus, Li+Pro, Motion, Network, Power+, Primat, Primat 2in1, Primat Adjustable, flexiCut, Rex, Rex Adjustable, Super Cordless, Super Cut, Super Groom

6 665 Ft*
db.
Moser rozsdamentes acél toldófésű - Rex, Fox, 1400, Arco, Adelar Pro nyírógépekhez
Moser rozsdamentes acélból készült rögzítőfésű az összes szokásos WAHL és Moser géphez. A Moser / WAHL rozsdamentes acélból készült nyomófésűk hatékonyan és gyorsan siklanak a szőrzetben, és különösen robusztusak + tartósak. A rozsdamentes acél fésűk vékony rozsdamentes acél fogai a hagyományos műanyag fésűkkel szemben könnyedén siklanak a már levágott szőrön, és így egyenletes nyírási eredményt biztosítanak. A Moser rögzítőfésűket a legjobb 1,5 mm-es nyírófejekkel kombinálni az optimális nyírási eredmény elérése érdekében. Egyszerűen csatlakoztassa a fésűt a kívánt hosszúságú nyírófejhez. Szilárd illeszkedés csúszás nélkül. A speciális színrendszer megkönnyíti a megfelelő fésű gyors kiválasztását. A kívánt szőrhossz eléréséhez a szőrt mindig a növekedés irányába kell fésülni. Áttekintés: Rozsdamentes acél fogakkal ellátott rögzítőfésűk Jó siklási tulajdonságok Színkódolás a könnyű tájékozódás érdekében Különösen tartós Egyenletes kivitelezés Szilárdan illeszkedik a nyírófejre 46 mm széles nyírófejekhez Moser Rex, Fox, Arco, Arco Pro és Moser 1400 számára. A Moser fésűk a következő hosszúságokban kaphatók: 3 mm 6 mm 10 mm 13 mm 16 mm 19 mm 22 mm 25 mm A Moser rögzítőfésűk alkalmasak: Moser REX Adj. Moser REX Moser FOX Moser 1400 Moser ARCO WAHL Adelar WAHL Adelar Pro A kompatibilis egységek teljes listája a WAHL / Moser oldalon: Típus 1170, 1230, 1233, 1234, 1400, 1853, 1854, 1855, 1870, 1871, 1872, 1873, 1881, 1884, 1885, 1853, Titan, Arco, Bellissima, Bravura, Chromado, ChromStyle, EasyStyle, Genio Plus, Li+Pro, Motion, Network, Power+, Primat, Primat 2in1, Primat Adjustable, flexiCut, Rex, Rex Adjustable, Super Cordless, Super Cut, Super Groom

6 665 Ft*
Moser vágókészlet kazetta
Moser nyírókészlet tartó A Moser műanyag vágókészlet tok egy praktikus tárolódoboz a WAHL, Moser vágókészletekhez, és más gyártók számos vágókészletéhez is alkalmas. Áttekintés: Robusztus műanyag tartó akár 5 vágókészlet számára Szín: fekete

7 842 Ft*
db.
Moser rozsdamentes acél fésűkészlet Rex, 1400, Arco, Adelar nyírógépekhez
Moser rozsdamentes acél fésűkészlet a Rex, 1400, Arco, Adelar modellekhez. A WAHL / Moser rögzítőfésű-készlet 3 rozsdamentes acél rögzítőfésűt tartalmaz a következő méretekben: 3 mm 6 mm 10 mm A fésűk alkalmasak: Moser REX Moser 1400 Moser ARCO Adelar Adelar Pro gépekhez A kompatibilis egységek teljes listája a WAHL / Moser oldalon: Type 1170, 1230, 1233, 1234, 1400, 1853, 1854, 1855, 1870, 1871, 1872, 1873, 1881, 1884, 1885, 1853, Titan, Arco, Bellissima, Bravura, Chromado, ChromStyle, EasyStyle, Genio Plus, Li+Pro, Motion, Network, Power+, Primat, Primat 2in1, Primat Adjustable, flexiCut, Rex, Rex Adjustable, Super Cordless, Super Cut, Super Groom, Super Groom

12 549 Ft*
db.
WAHL fésűkészlet rozsdamentes acélból a Rex, Fox, 1400, Arco, Adelar Pro nyírógépekhez
WAHL rozsdamentes acél fésűkészlet - 8 darabos szett Ezzel a készlettel 8 különböző rögzítőfésű áll a rendelkezésére. A rövidtől a hosszúig minden szőrzethosszhoz rendelkezésre áll a megfelelő rögzítőelem, egyetlen fogantyúval. A rozsdamentes acélból készült eredeti WAHL felnyitható fésűk különösen robusztusak és tartósak. A szett minden alkalomra! Rozsdamentes acélból készült, színkódolással ellátott, nyomható fésűk a könnyű méretorientáció érdekében, praktikus tárolódobozban. A rozsdamentes acélból készült felnyitható fésűk és a 0,8 mm-es (#30) vágókészlet ideális kombináció, amely ideális a gubancos szőrzethez, ugyanakkor a fésűkkel meghatározhatja a vágás hosszát! Tapogassa ki a kívánt vágási hosszat a fém felnyomható fésűk méretével. A rozsdamentes acél fésűk könnyen kezelhetők, és a méretek közötti gyors és egyszerű váltáshoz felcsúsztathatók. Az időtakarékos nyíráshoz és egyenletes nyírási eredményhez 25 mm-ig. WAHL rögzítőfésűk áttekintése: A vágókészlet vágási hossza milliméterben + a nyomófésű vágási hossza milliméterben = az elért vágási hossz! Rozsdamentes acél fésűkészlet Jobb siklási tulajdonságok a szőrzetben (a hagyományos felnyitható fésűkhöz képest). Színes rendszer a fésűméret könnyű felismeréséhez Kifinomult tárolódoboz Biztonságos illeszkedés a vágókészleten való rögzítésnek köszönhetően Nagyon jó siklási tulajdonságok a vékony fémfogaknak köszönhetően Méretstabilabb, mint a hagyományos műanyag nyomófésűk Időtakarékos nyírás Egyenletes nyírási eredmény 25 mm-ig Alkalmas: WAHL SUPER Groom WAHL Bravura WAHL Creativa Moser Adelar (Pro) Moser Arco (Pro) Moser 1400 Moser Rex Moser Fox Szállítási terjedelem: 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél piros 3 mm 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél lila 6 mm 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél kék 10 mm 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél narancssárga 13 mm 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél sárga 16 mm 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél rózsaszín 19 mm-es 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél zöld 22 mm 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél világoskék 25 mm 1x praktikus műanyag tárolódoboz

16 864 Ft*
db.