WAHL KM10 nyírógép fésű készlettel egy pillantásra:


  • Ideális a kis és nagytestű kutyák teljes nyírására
  • Modern technológia és 2 erőteljes teljesítményszint
  • Profi nyírógép kutyaszalonok, állatorvosok és kutyatulajdonosok részére
  • Ergonomikus kialakítás a fáradtságmentes munkavégzéshez
  • Vágókészlet és toldófésű készlet mellékelve

WAHL KM10 kutyanyírógép toldófésű készlettel

Erőteljes, csendes és rendkívül könnyű: A Wahl KM10 kutyanyírógép a legmodernebb motortechnológiával az igényes kutyakozmetikusok professzionális igényeihez igazodik.

A Wahl KM10 egy professzionális kutyanyírógép ápolók, állatorvosok és ambiciózus kutyatulajdonosok számára. A Wahl KM10 a teljesítményével, ergonómiájával, vágási megbízhatóságával és alacsony súlyával tűnik ki. Az új szénkefe nélküli motortechnológia maximális teljesítményt garantál két választható fordulatszám-szinten: 3000 fordulat/perc és 3700 fordulat/perc. Az automatikus fordulatszám-szabályozás még nehéz bevonatok esetén is állandó vágási teljesítményt biztosít.

A praktikus Wahl KM10 hálózati kisállat szőrnyírógép a 4,2 méter hosszú hálózati kábelnek köszönhetően nagy mozgásszabadságot biztosít munka közben. A nyírógép biztonságosan illeszkedik a kézbe. Az ergonómiailag optimalizált kialakítás fáradtságmentes, megállás nélküli nyírást tesz lehetővé. A lekerekített ház biztosítja a haj optimális elvezetését, valamint a nyírófej és a nyírógép könnyű tisztítását.

A felszerelt Ultimate Competition rozsdamentes acél pengekészlet (1,8 mm) tökéletesen kiegészíti a KM10 választékot. Ez a gyémántcsiszolású rozsdamentes acélból készült nyírófej éles és pontos vágási mintázattal rendelkezik. A rozsdamentes acél toldófésű készlettel együtt semmi sem áll a professzionális kutyanyírás útjába.

Áttekintés:

  • Ideális a kis és nagytestű kutyák teljes nyírására
  • Profi nyírógép kutyaszalonok, állatorvosok és kutyatulajdonosok számára
  • 2 erőteljes teljesítményszint a precíz kutyanyíráshoz
  • Modern, szénkefe nélküli motortechnológia a nagy teljesítmény érdekében
  • Automatikus sebességszabályozással
  • Ergonomikus kialakítás csúszásgátló betéttel
  • Kerekített ház az optimális hajáramlás és a megnövelt nyírási sebesség érdekében
  • Energiatakarékos kapcsolóüzemű tápegység alacsony feszültséggel
  • Robusztus fém felfüggesztő gyűrű a helytakarékos tároláshoz
  • Gyors cserélhető vágókészlet rendszer a könnyű csere érdekében
  • Eredeti Wahl Ultimate Competition vágókészlettel (1,8 mm)
  • Eredeti rozsdamentes acél toldófésű készletet tartalmaz
  • Prémium nyírógép "Made in USA"

Műszaki adatok:

  • Működési mód: hálózati
  • Hajtás: egyenáramú motor (2 teljesítményszint)
  • Feszültség: 100 - 240 V
  • Hálózati frekvencia: 50 - 60 Hz
  • Vágási sebesség: 3000 / 3700 löket/perc.
  • Zajszint: kb. 63 dB (A)
  • Méretek: kb. 19,5 x 5,3 x 4,9 cm.
  • Súly: kb. 350 g (kábel nélkül)
  • Hálózati kábel hossza: 4,2 m
  • Szín: türkiz
  • Vágórendszer: SnapOn rozsdamentes acél vágókészlet
  • Vágókészlet szélessége: 49 mm
  • Vágási hossz: 1,8 mm

Szállítási tételek:

1x Wahl KM 10 kutyanyírógép
1x Wahl Ultimate Competition vágókészlet #10 1.8 mm
1x Rozsdamentes acél toldófésű készlet (3, 6, 10, 13, 16, 19, 22, 25 mm)
1x Töltőkábel 4,2 m
1x Tisztítókefe
1x Vágókészlet olaj

Gyártó "WAHL"

Vásárolja meg a megfelelő WAHL nyírógépet

Függetlenül attól, hogy egy trimmelőre van szüksége a részletes nyíráshoz vagy egy nagy teljesítményű nyírógépre több ló számára - a WAHL minden igényének megfelelő nyírógépet Kínál. A következő WAHL lónyírógépeket ajánljuk a következő Célokra.

Zajszint: 63 dB
Ciklusszám: 3000 H/min, 3700 H/min
Üzemmód: 230V hálózati
Tápegység: 230 Volt
Állatfajok: Kutya, Macska
Állat mérete: Macska, nagy Kutya

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Aesculap nyírógép olaj 90 ml
Aesculap nyírógépolaj 90ml A speciális olaj az Aesculap összes nyírógépéhez alkalmas, a nyírófejen és a nyírófejben lévő összes mozgó alkatrészre. A nyíróolaj biztosítja a nyírófej minden mozgó alkatrészének optimális kenését. Az olaj kiválóan alkalmas az összes elterjedt márkájú nyírógéphez. Áttekintés: nem gumírozódik vagy ragad minden elterjedt nyírógép modellhez is alkalmas Tartalom: 90 ml Szállítási tételek: 1x Aesculap nyíróolaj 90ml

Tartalom: 0.09 Liter (40 489 Ft* / 1 Liter)

3 644 Ft*
db.
Aesculap nyírófej SnapOn
Aesculap SnapOn nyírófej - Csere nyírófej a SnapOn nyírógépekhez Elismert minőség professzionális használatra - 100% Made in Germany A speciális Aesculap szénacélnak köszönhetően a Snap-On nyírófejek a hagyományos vágókészleteknél lényegesen nagyobb vágási kapacitással rendelkeznek. Az Aesculap CNC-gyártóközpontjainak kiváló kivitelezése garantálja a folyamatosan magas minőséget. Az Aesculap nyírófejek marással és profilcsiszolással készülnek. A kiváló minőségű felületkezelés magas szintű korrózióvédelmet biztosít. Ennek eredményeképpen a Snap-On nyírófejek nagyon tartósak, többször is élezhetők, és ideálisak a kutyakozmetikában vagy az állatorvosi ágazatban történő professzionális használatra. Ápolási utasítások: A nyírófejoptimális élettartamának biztosítása érdekében fontos a rendszeres és megfelelő ápolás. Tisztítsa meg a vágólapokat puha ruhával vagy kefével. Győződjön meg arról, hogy a fogak közötti rések tiszták. Fertőtlenítőszer használata esetén a korrózió megelőzése érdekében alaposan szárítsa meg a nyírófejet. Szárítás után olajozza be a nyírófejeket speciális nyíróolajjal (GT604). A nyírókéseket minden egyes használat előtt, a felhelyezett nyírófejjel be kell olajozni. Munka közben 5-10 percenként olajozzon. Olajozás után hagyja a gépet néhány másodpercig üresjáratban, hogy az olaj jól el tudjon oszlani, és ne kerüljön az állat szőrére. Megfelelő karbantartással és ápolással a nyírófejek élettartama akár 20%-kal is növelhető. Az újracsiszolás késleltethető így. Áttekintés: Aesculap szénacél Nagyon hosszú vágási képesség Többször újracsiszolható Magas feldolgozási minőség az Aesculap CNC gyártásközpontoknak köszönhetően Minden alkatrész mart és profilcsiszolt High-end felületkezelés Magas korrózióvédelem Made in Germany Többek között a következő nyírógépekhez alkalmas: Moser Max 45 Moser Max 50 Oster Golden A5 Oster Golden A6 Comfort Oster Golden A6 Slim Oster PRO3000i Oster PowerPro Ultra Oster Power Max Aesculap Durati Aesculap FAV5 Aesculap FAV5 CL Aesculap Hybrid Aesculap Fortis Aesculap Pulse ZR Aesculap MBG-2 Andis Supert AGC Andis Super AGR Plus Choice Avalon Choice KM2 Choice KM5 Choice KM10 Choice KM Cordless Choice KM Cordless Horse Kerbl Profi K18266 Vágási hossz: GT305, 0,2 mm #50 GT310, 0,25 mm #40 (finom vágókészlet) GT317, 0,5 mm #30 GT320, 0,8 mm #5/8 (keskeny, arcra és mancsokra) GT323, 0,8 mm #7/8 GT326, 1,2 mm #15 GT330, 1,5 mm #10 GT333, 2,0 mm #9 GT339, 2,4 mm #10W GT341, 2,8 mm #8 1/2 GT343, 3,2 mm #7 GT345, 3,2 mm #7F (finom vágókészlet) GT357, 6,3 mm #5 GT360, 6,3 mm #5F (finom vágókészlet) GT366, 9,5 mm #4 GT364, 9,5 mm #4F (finom vágókészlet)  

21 964 Ft*
WAHL nyírógép olaj Special 200 ml
WAHL Special nyírógépolaj 200 ml A WAHL nyíróolaj alkalmas a nyírófejben lévő összes mozgó alkatrészhez. Ez a kiváló minőségű nyíróolaj megbízhatóan tisztítja és keni a WAHL vágókészletét, és védi azt a korróziótól is. Olajozás után a könnyű rozsdafoltok nagyon gyorsan eltávolíthatók. Ez a speciális olaj ideális a kisállat nyírógépekhez, a professzionális állatnyírógépekhez nyírás előtt, közben és után. Optimális ápolás gumírozás nélkül. Áttekintés: Nyírófej olaj 200 ml Optimális ápolás eltömődés nélkül Nyírógépekhez, vágókészletekhez és nyírófejekhez Nyírás előtt, alatt és után Tartalom: 200 ml WAHL Special nyírógépolaj

Tartalom: 0.2 Liter (35 285 Ft* / 1 Liter)

7 057 Ft*
db.
WAHL Blade Ice hűtőspray 4in1 400 ml
WAHL Blade Ice Spray 4in1 hűtőspray nyírófejekhez. A WAHL Blade Ice Spray másodpercek alatt lehűti és megtisztítja a nyírófejet. Használja a WAHL Blade Ice Spray-t a nyírófej szőrmaradványainak eltávolítására, a nyírófej optimális hűtésére és olajozására. A 4in1 nyíróolaj használatával nyírás közben könnyedén eltávolíthatja a nyírt szőrzetet a nyírópengéről, hogy egyenletes vágást érjen el. A Blade Ice Spray jelentősen csökkenti a nyírófejek súrlódását, ami kevesebb hőképződést eredményez. Az állatai imádni fogják, ha a vágókészlet nem melegszik fel túlságosan. A hűtőpermetnek köszönhető alacsony hőhatás jelentősen csökkenti a nyírófej kopását is. Nyírás után a Blade Ice Spray-t lehet használni a pengekészlet korrózió elleni védelmére. A Blade Ice Spray minden márkájú nyírógéphez alkalmas. A 4in1 Spray biztosítja: Azonnali hűtés Kenés Tisztítás Korrózióvédelem Alkalmazás: Egyszerűen permetezze a Blade Ice Spray-t a pengekészletre és annak oldalára néhány percenként a nyírás után és közben, kb. 10 cm távolságban. Eredmény: A Blade Ice Spray azonnali hűtést, olajozást és a nyírófej tisztítását biztosítja. A korrózióvédelem biztosítja a vágókészlet kisebb kopását is. Tartalom: 400 ml Blade Ice Spray

Tartalom: 0.4 Liter (12 740 Ft* / 1 Liter)

5 096 Ft*
db.
WAHL rozsdamentes acélból készült fésűkészlet Snap-On nyírófejhez
WAHL Rozsdamentes acél toldófésű készlet - 8 darabos készlet a SnapOn Competition sorozatú vágókészletekhez. Ebben a készletben 8 különböző toldófésű áll a rendelkezésére. A rövidtől a hosszúig, minden szőrzethosszhoz megvan a megfelelő fésű. A rozsdamentes acélból készült eredeti WAHL toldófésűk különösen robusztusak és tartósak, és illeszkednek a WAHL Ultimate Competition Series vágókészletekhez. A szett minden alkalomra! Rozsdamentes acél toldófésűk színkódolással a könnyű méretorientáció érdekében, praktikus tárolódobozban, a WAHL® ULTIMATE Competition Series vágókészletekhez és a WAHL® Competition Series vágókészletekhez 0,8-3 mm között (# 30, 15, 10, 9, 8,5). WAHL ® A rozsdamentes acélból készült toldófésűk és a 0,8 mm-es (#30) vágókészlet ideális kombináció, és kiválóan alkalmas a gubancos szőrzethez, miközben a toldófésűkkel meghatározhatja a vágás hosszát! Tapogassa ki a kívánt vágási hosszat a fém toldófésűk méreteivel. Áttekintés: Rozsdamentes acélból készült fésűkészlet Kompatibilis a WAHL® Competition Series és ULTIMATE Competition Series vágókészletekkel Biztonságos illeszkedés a vágókészletre való felpattintással Nagyon jó siklási tulajdonságok a vékony fémfogaknak köszönhetően Méretstabilabb, mint a hagyományos műanyag toldófésűk Időtakarékos nyírás Egyenletes nyírási eredmény 25 mm-ig Szállítási tételek: 1 x WAHL toldófésű rozsdamentes acél 3 mm 1 x WAHL toldófésű rozsdamentes acél 6 mm 1 x WAHL toldófésű rozsdamentes acél 10 mm 1 x WAHL toldófésű rozsdamentes acél 13 mm 1 x WAHL toldófésű rozsdamentes acél 16 mm 1 x WAHL toldófésű rozsdamentes acél 19 mm 1 x WAHL toldófésű rozsdamentes acél 22 mm 1 x WAHL toldófésű rozsdamentes acél 25 mm

16 864 Ft*
db.