Moser Arco Pro kutyanyírógép cserélhető akkumulátorral egy pillantásra:


  • Közepes méretű kutyák teljes nyírására és részletes munkára is alkalmas
  • Integrált vágási hosszbeállítás a vágókészleten
  • 2 akkumulátor a non-stop nyíráshoz
  • Gyors töltés 50 perc alatt
  • LED akkumulátor töltöttségi szintjelző

Moser Arco Pro kutyanyírógép 4 toldófésűvel és 2 XL újratölthető akkumulátorral

A Moser Arco Pro egy professzionális, akkumulátoros állatnyírógép teljes kutyanyíráshoz, kiváló kezelési tulajdonságokkal és rendkívül könnyű, mindössze 272 grammal.

A Moser Arco Pro egy professzionális akkumulátoros nyírógép 2 lítium-ion akkumulátorral, amely teljesítményével, funkcionalitásával, ergonómiájával, egyenletes működésével és könnyű súlyával nyűgöz le. A gyorstöltési funkciónak köszönhetően a lítium-ion akkumulátor kb.50 perc alatt teljesen feltöltődik, és a nyírógép akár 120 percig is képes megszakítás nélkül nyírni.

Az erős motornak köszönhetően a Moser Arco Pro kiváló nyíróerőt biztosít, és semmivel sem marad el a hálózati meghajtású modellektől. Az automatikus sebességszabályozás minden egyes rétegnél egyenletes nyírási teljesítményt biztosít. A nyírógép másik különlegessége a különösen ergonomikus forma. Az optimálisan átgondolt kialakítás fáradtságmentes, megállás nélküli nyírást tesz lehetővé. A Moser Arco Pro nemcsak kiválóan nyír, de 272 grammjával rendkívül könnyű is, így kíméli az ízületeket.

Az integrált vágási hosszbeállítással (0,7 - 3 mm) felszerelt vágókészlet tökéletesen kiegészíti a Moser Arco Pro-t. Ez a gyémántcsiszolású rozsdamentes acél nyírófej éles és pontos vágási mintázattal rendelkezik. A 4 toldófésűvel együtt semmi sem áll a professzionális kutyanyírás útjába.

Áttekintés:

  • Ideális közepes méretű kutyák teljes nyírására
  • Erőteljes egyenáramú motor zajcsökkentéssel
  • Automatikus sebességszabályozással
  • Non-stop vezeték nélküli vágás a 2 Li-Ion akkumulátornak köszönhetően
  • Folyamatos nyírás akár 120 percig akkumulátoronként
  • Gyors töltés 50 perc alatt
  • Ergonomikus kialakítás és szuperkönnyű súly
  • Precíziós-csiszolt rozsdamentes acél pengekészlet integrált vágási hosszbeállítással (0,7 - 3 mm)
  • Eredeti Moser toldófésűkkel (3, 6, 9, 12 mm)
  • Kiváló minőségű nyírógép "Made in Germany"

Műszaki adatok:

  • Működési mód: újratölthető akkumulátor
  • Hajtás: DC motor zajcsökkentéssel
  • Feszültség: 100 - 240 V
  • Akkumulátor technológia: Li-Ion
  • Az akkuk száma: 2
  • Akkumulátor feszültség: 50-60 Hz
  • Akkumulátor üzemidő: max. 120 perc
  • Akkumulátor töltési ideje: 50 perc gyorstöltés
  • Zajszint: max. 60 dB (A)
  • Vágási sebesség: 5300 löket/perc
  • Méretek: kb. 17.8 x 4.7 x 5.7 cm
  • A töltőállomás méretei (tartozékokkal együtt): kb. 11,9 x 9,1 x 5,7 cm
  • A nyírógép súlya: kb. 272 g
  • A töltőállomás súlya: kb. 130 g
  • Szín: fekete
  • Vágórendszer: rozsdamentes acél vágókészlet
  • Vágókészlet szélessége: 46 mm
  • Vágási hossz: 0,7 - 3 mm (6 rögzíthető bevágási beállítás)

Szállítási tételek:

1x Moser kutyanyírógép Arco Pro
2x XL cserélhető akkumulátorok
1x Akkumulátortöltő
1x Vágókészlet állítható 0,7 - 3 mm
1x 3 mm-es fésű
1x 6 mm-es fésű
1x 9 mm-es fésű
1x 12 mm-es fésű
1x Tisztítókefe
1x Vágókészlet olaj

Gyártó "Moser"

Moser Shearing Machine - Professional animal clipper for pets

Exceptional product ideas, future-oriented technology and first-class quality "Made in Germany" - that's what the pet brand Moser stands For. As the leading European manufacturer of animal clippers, MOSER sets standards in innovative, professional Equipment.

First and foremost, Moser Schermaschinen is concerned with the health of the skin and coat of the Animals. A consistently shaved coat not only makes daily grooming easier, it also significantly enhances your well-being and provides a well-groomed Appearance. Working with a MOSER AnimalLine animal clipper is quicker and easier than working with scissors - for a smoother and more professional shearing Action.

MOSER AnimalLine animal clippers are known for their robustness and long Life. Extremely handy and pleasantly light, these are two other important features of our Devices. Especially for sensitive or nervous animals it is a pleasure to be shorn with MOSER AnimalLine with very little Noise. Remains our service expertise and the excellent price-performance ratio to call - that's more than a whole handful of good reasons for shearing with MOSER AnimalLine!

Why shear with Moser clipper?

Because it is primarily about the health of the skin and coat of the Animal. In other words, it is about the well-being and the body care of the Dog. Then of course it is also about a well-groomed Appearance. A consistently shaved coat the daily Grooming. For this work on the dog Wahl Animal offers great Products: ergonomic, smooth and Space-saving. Ideal for the Home.

Zajszint: 60 dB
Származás: Németország
Ciklusszám: 5300 H/min
Üzemmód: 12V akku
Tápegység: 230 Volt
Állatfajok: Kutya, Macska
Állat mérete: Macska, közepes Kutya

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


WAHL nyírófej KM1854-7351 durva
Wahl nyírófej KM1854-7351 az Arco, Adelar, Adore és más nyírógépekhez A Wahl nyírófejjel a professzionális nyírási munka könnyen megvalósítható. A Wahl KM1854-7351 nyírófej Németországban készült, és tökéletesen alkalmas a Moser Arco, Bravura, Wahl Adelar, Adore és sok más nyírógéphez. A beépített vágási hosszbeállítás lehetővé teszi a vágási készlet 0,7-3 mm közötti fokozatos beállítását. Az eredeti vágókészlet precízen csiszolt és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ez a gyártási módszer rendkívül hosszú élettartamot biztosít a nyírófejeknek. A hátoldalon lévő hornyolt profil biztosítja a vágókészlet optimális hűtését. Így a vágókészlet könnyedén siklik a szőrzetben, és pontos vágást biztosít. A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően a nyírókése többször is újraélezhető. Ápolási utasítások: A nyírófej optimális élettartamának biztosítása érdekében fontos a rendszeres és megfelelő ápolás. Tisztítsa meg a vágólapokat puha ruhával vagy kefével. Győződjön meg arról, hogy a fogak közötti rések tiszták. Fertőtlenítőszer használata esetén a korrózió megelőzése érdekében alaposan szárítsa meg a nyírófejet. Szárítás után olajozza be a nyírófejeket nyíróolajjal. A nyírókéseket minden egyes használat előtt, a felhelyezett nyírófejjel be kell olajozni. Munka közben 5-10 percenként olajozza be. Olajozás után hagyja a gépet néhány másodpercig üresjáratban, hogy az olaj jól el tudjon oszlani, és ne kerüljön az állat szőrére. Megfelelő karbantartással és ápolással a nyírófejek élettartama akár 20%-kal is növelhető. Az újraélezés így késleltethető. Áttekintés: Kifejezetten részletes nyírásra és állatorvosi használatra tervezték Magas minőségű kivitelezés Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült Pontosság talajon Rendkívül hosszú élettartam Többször újraélezhető Vágási hossz 3-irányban állítható 0,7 - 3 mm között Vágási szélesség kb. 46 mm Többek között a következő nyírógépekhez alkalmas: Moser Arco Moser Bravura Moser Chromstyle Wahl Adelar Wahl Adore Wahl Super Groom Ermila Bellina Genic Plus és még sok más Szállítási tételek: 1x Wahl nyírófej KM1854-7351 durva

18 433 Ft*
db.
Moser rozsdamentes acél toldófésű - Rex, Fox, 1400, Arco, Adelar Pro nyírógépekhez
Moser rozsdamentes acélból készült rögzítőfésű az összes szokásos WAHL és Moser géphez. A Moser / WAHL rozsdamentes acélból készült nyomófésűk hatékonyan és gyorsan siklanak a szőrzetben, és különösen robusztusak + tartósak. A rozsdamentes acél fésűk vékony rozsdamentes acél fogai a hagyományos műanyag fésűkkel szemben könnyedén siklanak a már levágott szőrön, és így egyenletes nyírási eredményt biztosítanak. A Moser rögzítőfésűket a legjobb 1,5 mm-es nyírófejekkel kombinálni az optimális nyírási eredmény elérése érdekében. Egyszerűen csatlakoztassa a fésűt a kívánt hosszúságú nyírófejhez. Szilárd illeszkedés csúszás nélkül. A speciális színrendszer megkönnyíti a megfelelő fésű gyors kiválasztását. A kívánt szőrhossz eléréséhez a szőrt mindig a növekedés irányába kell fésülni. Áttekintés: Rozsdamentes acél fogakkal ellátott rögzítőfésűk Jó siklási tulajdonságok Színkódolás a könnyű tájékozódás érdekében Különösen tartós Egyenletes kivitelezés Szilárdan illeszkedik a nyírófejre 46 mm széles nyírófejekhez Moser Rex, Fox, Arco, Arco Pro és Moser 1400 számára. A Moser fésűk a következő hosszúságokban kaphatók: 3 mm 6 mm 10 mm 13 mm 16 mm 19 mm 22 mm 25 mm A Moser rögzítőfésűk alkalmasak: Moser REX Adj. Moser REX Moser FOX Moser 1400 Moser ARCO WAHL Adelar WAHL Adelar Pro A kompatibilis egységek teljes listája a WAHL / Moser oldalon: Típus 1170, 1230, 1233, 1234, 1400, 1853, 1854, 1855, 1870, 1871, 1872, 1873, 1881, 1884, 1885, 1853, Titan, Arco, Bellissima, Bravura, Chromado, ChromStyle, EasyStyle, Genio Plus, Li+Pro, Motion, Network, Power+, Primat, Primat 2in1, Primat Adjustable, flexiCut, Rex, Rex Adjustable, Super Cordless, Super Cut, Super Groom

6 665 Ft*
WAHL fésűkészlet rozsdamentes acélból a Rex, Fox, 1400, Arco, Adelar Pro nyírógépekhez
WAHL rozsdamentes acél fésűkészlet - 8 darabos szett Ezzel a készlettel 8 különböző rögzítőfésű áll a rendelkezésére. A rövidtől a hosszúig minden szőrzethosszhoz rendelkezésre áll a megfelelő rögzítőelem, egyetlen fogantyúval. A rozsdamentes acélból készült eredeti WAHL felnyitható fésűk különösen robusztusak és tartósak. A szett minden alkalomra! Rozsdamentes acélból készült, színkódolással ellátott, nyomható fésűk a könnyű méretorientáció érdekében, praktikus tárolódobozban. A rozsdamentes acélból készült felnyitható fésűk és a 0,8 mm-es (#30) vágókészlet ideális kombináció, amely ideális a gubancos szőrzethez, ugyanakkor a fésűkkel meghatározhatja a vágás hosszát! Tapogassa ki a kívánt vágási hosszat a fém felnyomható fésűk méretével. A rozsdamentes acél fésűk könnyen kezelhetők, és a méretek közötti gyors és egyszerű váltáshoz felcsúsztathatók. Az időtakarékos nyíráshoz és egyenletes nyírási eredményhez 25 mm-ig. WAHL rögzítőfésűk áttekintése: A vágókészlet vágási hossza milliméterben + a nyomófésű vágási hossza milliméterben = az elért vágási hossz! Rozsdamentes acél fésűkészlet Jobb siklási tulajdonságok a szőrzetben (a hagyományos felnyitható fésűkhöz képest). Színes rendszer a fésűméret könnyű felismeréséhez Kifinomult tárolódoboz Biztonságos illeszkedés a vágókészleten való rögzítésnek köszönhetően Nagyon jó siklási tulajdonságok a vékony fémfogaknak köszönhetően Méretstabilabb, mint a hagyományos műanyag nyomófésűk Időtakarékos nyírás Egyenletes nyírási eredmény 25 mm-ig Alkalmas: WAHL SUPER Groom WAHL Bravura WAHL Creativa Moser Adelar (Pro) Moser Arco (Pro) Moser 1400 Moser Rex Moser Fox Szállítási terjedelem: 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél piros 3 mm 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél lila 6 mm 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél kék 10 mm 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél narancssárga 13 mm 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél sárga 16 mm 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél rózsaszín 19 mm-es 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél zöld 22 mm 1x WAHL rögzítőfésű rozsdamentes acél világoskék 25 mm 1x praktikus műanyag tárolódoboz

16 864 Ft*
db.
WAHL Blade Ice hűtőspray 4in1 400 ml
WAHL Blade Ice Spray 4in1 hűtőspray nyírófejekhez. A WAHL Blade Ice Spray másodpercek alatt lehűti és megtisztítja a nyírófejet. Használja a WAHL Blade Ice Spray-t a nyírófej szőrmaradványainak eltávolítására, a nyírófej optimális hűtésére és olajozására. A 4in1 nyíróolaj használatával nyírás közben könnyedén eltávolíthatja a nyírt szőrzetet a nyírópengéről, hogy egyenletes vágást érjen el. A Blade Ice Spray jelentősen csökkenti a nyírófejek súrlódását, ami kevesebb hőképződést eredményez. Az állatai imádni fogják, ha a vágókészlet nem melegszik fel túlságosan. A hűtőpermetnek köszönhető alacsony hőhatás jelentősen csökkenti a nyírófej kopását is. Nyírás után a Blade Ice Spray-t lehet használni a pengekészlet korrózió elleni védelmére. A Blade Ice Spray minden márkájú nyírógéphez alkalmas. A 4in1 Spray biztosítja: Azonnali hűtés Kenés Tisztítás Korrózióvédelem Alkalmazás: Egyszerűen permetezze a Blade Ice Spray-t a pengekészletre és annak oldalára néhány percenként a nyírás után és közben, kb. 10 cm távolságban. Eredmény: A Blade Ice Spray azonnali hűtést, olajozást és a nyírófej tisztítását biztosítja. A korrózióvédelem biztosítja a vágókészlet kisebb kopását is. Tartalom: 400 ml Blade Ice Spray

Tartalom: 0.4 Liter (12 740 Ft* / 1 Liter)

5 096 Ft*
db.
WAHL nyírógép olaj Special 200 ml
WAHL Special nyírógépolaj 200 ml A WAHL nyíróolaj alkalmas a nyírófejben lévő összes mozgó alkatrészhez. Ez a kiváló minőségű nyíróolaj megbízhatóan tisztítja és keni a WAHL vágókészletét, és védi azt a korróziótól is. Olajozás után a könnyű rozsdafoltok nagyon gyorsan eltávolíthatók. Ez a speciális olaj ideális a kisállat nyírógépekhez, a professzionális állatnyírógépekhez nyírás előtt, közben és után. Optimális ápolás gumírozás nélkül. Áttekintés: Nyírófej olaj 200 ml Optimális ápolás eltömődés nélkül Nyírógépekhez, vágókészletekhez és nyírófejekhez Nyírás előtt, alatt és után Tartalom: 200 ml WAHL Special nyírógépolaj

Tartalom: 0.2 Liter (35 285 Ft* / 1 Liter)

7 057 Ft*
db.
Moser Wahl akkumulátor Adelar Pro, Arco Pro és Creativa nyírógépekhez
Moser / Wahl csere akkumulátor Adelar Pro, Arco Pro és Creativa nyírógépekhez Folyamatos nyírás akár 120 percig a nagy teljesítményű, szabványos lítium-ionos csereakkumulátorral. Ez a Moser / Wahl szabványos lítium-ionos akkumulátor a vezeték nélküli akkumulátoros nyírógépekhez, Adelar Pro, Arco Pro és Creativa alkalmas. A csereakkumulátor ismét teljes energiát ad a nyírógépének, vagy második akkumulátorként hosszabb üzemidőt tesz lehetővé. Áttekintés: Az Adelar Pro, Arco Pro és Creativa akkumulátoros nyírógépekhez 120 perc üzemidő 75 perc töltési idő Made in Germany Szállítási tételek: 1x Moser / Wahl csereakkumulátor 1874-7005 az Adelar Pro, Arco Pro és Creativa nyírógépekhez

14 118 Ft*
db.
Moser / Wahl XXL csere akkumulátor Adelar Pro, Arco Pro és Creativa nyírógépekhez
Moser / Wahl xxl csere akkumulátor Adelar Pro, Arco Pro és Creativa nyírógépekhez Még hosszabb, akár 180 perces üzemido a Moser / Wahl nagy teljesítményu lítium-ionos csereakkumulátorával. Ez a xxl lítium-ion akkumulátor alkalmas a vezeték nélküli akkumulátoros nyírógépekhez Adelar Pro, Arco Pro és a Creativa alkalmas. A cserélheto akkumulátor ismét teljes energiát ad a nyírógépnek, és garantálja a non-stop nyírási élvezetet akár 180 percig. áttekintés: Adelar Pro, Arco Pro és Creativa akkumulátoros nyírógépekhez 180 perc üzemido 120 perc töltési ido Szállítás: Moser 1876-7000 Adelar Pro, Arco Pro és Creativa modellekhez

15 295 Ft*
Moser Diamond Blade nyírófej 1854-7023
Moser Diamond Blade nyírófej Moser nyírógéphez Moser nyírófej high-tech felületi finomítással a hajszálpontos vágási teljesítményért, hosszú élettartam mellett. Az eredeti Moser Diamond Blade nyírófej hosszabb élettartammal, nagyobb keménységgel és kopásállóbb nyírófésű felülettel győzi meg a gyémántszerű tulajdonságokkal rendelkező innovatív Diamond-Like-Carbon bevonatnak köszönhetően. A beépített vágási hosszbeállítás lehetővé teszi a vágókészlet 0,7-3 mm közötti fokozatos beállítását. A barázdált profilnak köszönhetően a nyírókés könnyedén siklik a szőrzetben, és egyenletes vágási mintázatot biztosít. Kevesebb karbantartást igényel és 40-szer ellenállóbb a hagyományos nyírókészletekhez képest. Áttekintés: High-tech felületkezelés nagyfokú keménységgel 40x ellenállóbb a hagyományos nyírófejekhez képest Pontos vágási minta Hosszú élettartam Integrált vágási hossz beállítása 0,7 - 3 mm Könnyen karbantartható rozsdamentes acél nyírókészlet Nyírófésű szélessége: 46 mm Alkalmas ezekhez a nyírógépekhez: Moser Rex Moser 1400 Moser Arco Moser Arco Pro Moser ChromStyle Moser LiPro Ermila Motion Wahl Bravura Wahl Adelar Wahl Adelar Pro Wahl Adore Wahl Beretto Wahl Creativa Wahl Super Groom Műszaki adatok: Vágórendszer: cserélhető nyírókészlet Nyírófésű szélessége: 46 mm Vágási hossz: 0,7 / 1,4 / 1,8 / 2,5 / 3 mm Fogak száma: 26 Anyag: rozsdamentes acél Szállítási tételek: 1x 1854-7023 Moser Diamond Blade nyírófej

21 571 Ft*
db.