Moser nyírógép trimmer REX Mini egy pillantásra:


  • Rendkívül robusztus motor
  • Finom precíziós vágókészlet
  • Különösen csendes
  • Tökéletes zajérzékeny állatok számára
  • Nagyon kicsi, könnyű és praktikus

Moser REX mini kutya trimmer - szuper könnyű és rendkívül csendes

Kicsi és könnyű - Moser kisállat szőrtrimmer 1411 a kutyák és macskák mancsainak, fülének és arcának finom munkáihoz.

A Moser márka legkisebb és legkönnyebb állatszőrtrimmerünk alkalmas a kutyák és macskák mancsainak, fülének és arcának minden finom munkájára. A trimmer különösen csendes, ezért tökéletes a zajérzékeny állatok számára. A Moser Rex mini különösen kézreálló és kényelmesen fekszik a kézben. A Moser trimmer ideális a finom szőrzet nyírására vagy a csomók eltávolítására, a gép hálózati tápellátású, és precíziósan csiszolt, teljes fém vágókészlettel érkezik. A nyírógép 2 méteres kábellel van felszerelve, ami elegendő mozgásteret biztosít az állat körül.

Áttekintés:

  • Rendkívül robusztus motor
  • Precíziós csiszolású, teljes fém késkészlet
  • Különösen csendes
  • Nagyon kicsi
  • Könnyű és praktikus
  • Súly 190 g
  • Méretek 136 x 41 x 35 mm

Műszaki adatok:

  • Vágórendszer: rozsdamentes acél vágókészlet
  • Vágókészlet szélessége: 32 mm
  • Vágási hossz: 0,3 mm
  • Hajtás: Polarizált oszcilláló armatúrás motor
  • Működési mód: Hálózat
  • Működési feszültség: 220-240 V / 50 Hz
  • Kábel hossza: 2 m

Szállítási tételek:

1 x Moser Rex nyírógép
1 x Vágókészlet 0,3 mm
1 x Rögzítőfésű 3-6 mm hosszúságú vágáshoz
1 x Pengevédő
1 x Tisztítókefe
1 x Flakon olaj
Gyártó "Moser"

Moser Shearing Machine - Professional animal clipper for pets

Exceptional product ideas, future-oriented technology and first-class quality "Made in Germany" - that's what the pet brand Moser stands For. As the leading European manufacturer of animal clippers, MOSER sets standards in innovative, professional Equipment.

First and foremost, Moser Schermaschinen is concerned with the health of the skin and coat of the Animals. A consistently shaved coat not only makes daily grooming easier, it also significantly enhances your well-being and provides a well-groomed Appearance. Working with a MOSER AnimalLine animal clipper is quicker and easier than working with scissors - for a smoother and more professional shearing Action.

MOSER AnimalLine animal clippers are known for their robustness and long Life. Extremely handy and pleasantly light, these are two other important features of our Devices. Especially for sensitive or nervous animals it is a pleasure to be shorn with MOSER AnimalLine with very little Noise. Remains our service expertise and the excellent price-performance ratio to call - that's more than a whole handful of good reasons for shearing with MOSER AnimalLine!

Why shear with Moser clipper?

Because it is primarily about the health of the skin and coat of the Animal. In other words, it is about the well-being and the body care of the Dog. Then of course it is also about a well-groomed Appearance. A consistently shaved coat the daily Grooming. For this work on the dog Wahl Animal offers great Products: ergonomic, smooth and Space-saving. Ideal for the Home.

Zajszint: 57 dB
Üzemmód: 230V hálózati
Állatfajok: Kutya, Macska

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Moser Rex Mini nyírófej 0,3 mm
Moser Rex Mini nyírófej 0.3 mm Precíziósan csiszolt, keskeny nyírófej tömör fémből, finom fogosztással. Ezzel a nagyszerű és hosszú élettartamú nyírófejjel még a test nehezen elérhető területeit is elérheti. Ideális az arc, a fülek és a mancsok körüli finom munkákhoz. Az eredeti nyírófej a Moser Rex Mini nyírógéphez használható. A vágókészlet precízen csiszolt és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ez a gyártási módszer rendkívül hosszú élettartamot biztosít a nyírópengének. A hátoldalon lévő hornyolt profil biztosítja a vágókészlet optimális hűtését. Így a vágókészlet könnyedén siklik a szőrzetben, és pontos vágást biztosít. A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően a nyírógép pengéje többször is újraélezhető. Ápolási utasítások: A nyírófej optimális élettartamának biztosítása érdekében fontos a rendszeres és megfelelő ápolás. Tisztítsa meg a vágólapokat puha ruhával vagy kefével. Győződjön meg arról, hogy a fogak közötti rések tiszták. Fertőtlenítőszer használata esetén a korrózió megelőzése érdekében alaposan szárítsa meg a nyírófejet. Szárítás után olajozza be a nyírófejeket nyíróolajjal. A nyírókéseket minden egyes használat előtt, a felhelyezett nyírófejjel be kell olajozni. Munka közben 5-10 percenként olajozza be. Olajozás után hagyja a gépet néhány másodpercig üresen állni, hogy az olaj jól eloszolhasson, és ne kerüljön az állat szőrére. Megfelelő karbantartással és ápolással a nyírófejek élettartama akár 20%-kal is növelhető. Az újraélezés így késleltethető. Áttekintés: Moser Rex Mini nyírógépekhez A finom munkákhoz, mint például az arc, a fülek és a mancsok Magas minőségű kivitelezés Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült Pontosság talajon Rendkívül hosszú élettartam Többször újraélezhető Vágási hossz 0,3 mm Vágófésű szélessége: 32 mm Fogosztás: 1 mm Szállítási tételek: 1x Moser Rex Mini nyírófej 0,3 mm

9 372 Ft*
db.
Moser Rex Mini variálható fésű
Moser Rex Mini Type17 rögzítőfésű A variálható műanyag rögzítőfésű a Moser Rex Mini trimmerhez illeszkedő tartozék. A vágási hossz egyénileg állítható 3 és 6 mm között. Áttekintés: Anyag: műanyag Vágási hossz: 3-6 mm (variálhatóan állítható)

6 247 Ft*
db.