HORSE fitform lóbalzsam REFRESHING masszázs balzsam gél 500 ml egy pillantásra:


  • Fáradt izmok, inak és ízületek számára.
  • Szabadidőre, sportolásra, versenyek alatt és megerőltetés után.
  • Masszázshoz és relaxációhoz
  • Árnika, gyömbérolajjal és hialuronsavval
  • Emberek és állatok számára egyaránt alkalmas

PHARMAKAS HORSE fitform REFRESHING masszázs ló kenőcs 500 ml

Masszázs ló kenőcs ín-, izom- és testápolásra lovaknál.

A HORSE fitform Masszázs ló kenőcs különösen a túlfeszített és fáradt izmokra, versenyek és nehéz erőfeszítések után. Egyetlen lósportoló sem szereti, ha elrontják a sportját. Különösen nem szalag- vagy izomsérülés miatt. A bemelegítő fázis ideális kiegészítője a frissítő géllel végzett előkészítő masszázs. Elősegíti az izmok vérkeringését, felmelegíti őket, és alkalmassá teszi őket a sportolásra. Igazi izomkúra.

A frissítő gél frissítő és élénkítő hatással van a lábakra, a hátra, a mellkasra és a nyereg területére, és az egész testet revitalizálja. A kezelés után a ló frissebb lesz a sportoláshoz.

REFRESHING masszázs ló kenőcs egy pillantásra:

  • Hialuronsavval
  • Tartósítószertől mentes
  • Az inak, izmok és ízületek áldása.

Alkalmazás:

Vigye fel a PHARMAKAS HORSE fitform REFRESHING Masszázs Ló kenőcsöt a bőrre, és finoman masszírozza be. Hűvös, száraz helyen tárolja. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne vigye fel szemre vagy nyálkahártyára. Csak külső használatra.

Összetevők:

Természetes mentol, természetes borsmentaolaj, eukaliptuszolaj, árnika, kamilla, gyömbér, rozmaring, zsálya, echinacea, varázsmogyoró, körömvirág, allantoin, D-panthenol, komfűgyökér kivonat, hialuronsav.

Összetétel:

Aqua, alkohol denat, Mentol, propilénglicol, Eucalyptus Globulus levélolaj, Rosmarinus Officinalis levélolaj, Menta Piperita levélolaj, Zingiber Officinale olaj, Symphytum Officinalis gyökér kivonat, Hamamelis Virginiana kivonat, Chamomilla Recutita kivonat, Salvia Officinalis kivonat, Arnica Monta- na kivonat, Echinacea Angustifolia kivonat, Calendula Officinalis kivonat, Hyaluronsav, Allantoin, Panthenol, Carbomer, E 131 (Patent Blue), Triethanolamine.

Szállítási terjedelem:

1x PHARMAKAS HORSE fitform REFRESHING masszázs ló kenőcs 500 ml.

Gyártó "Pharmakas"

PHARMAKAS HORSE fitform

A PHARMAKA GmbH & Co. KG cég már jól ismert a lovas és lovassport körökben a HORSE-fitform®, márka széles Termékválasztékával. A PHARMAKA több mint 45 éve foglalkozik holisztikus és kiváló minőségű termékek fejlesztésével és gyártásával a lótáplálás (táplálékkiegészítés), a lóápolás és a lovas kiegészítők (bőráruk, textíliák Stb.) Területén.

A kiegyensúlyozott, modern lóéletmód megteremtése volt és van a cég minden termékfejlesztésének célja, már jóval azelőtt, hogy ez a kifejezés bekerült volna a német Lóiparba.

A termékpaletta az ápolószerektől kezdve a pataápoláson és a bőrápoláson át a csemegékig, táplálékkiegészítőkig, sőt még a kutyák ápolásáig Terjed.

  • Az intenzív termékcsalád teljesen ADMR-mentes, és mindent kiirt, ami legyet és csípést okoz!
  • A HORSE fitform pataápolási termékek változatos választéka - mert ha nincs egészséges pata, nincs egészséges ló - lehetővé teszi, hogy Ön sokféle pataápoló termék közül Választhasson.
  • Nem csak a lónak, hanem a felszerelésének is szüksége van ápolásra, és ez a legjobban a megfelelő és a ruházat és takaró körüli ápolással érhető El.
  • vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, aminosavakban, gyümölcsökben és más természetes összetevőkben gazdag, állati eredetű összetevőktől és GMO-któl mentes - több LEKKER egy finomságban nem Lehetséges.
  • A termékcsalád alapja a természetes marokkói argánöolaj - a világ legértékesebb öolaja. Átfogó, kíméletes védelem kutyája bőrének és Szőrének.

Amint láthatja, a PHARMAKA különös hangsúlyt fektet arra, hogy minden termékünkben kizárólag természetes összetevők Találhatók.

APHARMAKA feladatának tekinti, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek tökéletes ellátást jelentenek a szabadidős és sporttárs és barát ló Számára.

Származás: Németország
Állatfajok:

3 az 3 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2020. június 3. 18:57

REFRESHING Massage-Balsam

Verwende es selber. Wirkt sofort und kühlt angenehm. Ich verwende es gerne bei Überanstrengung. mfg Norbert

2018. november 10. 17:50

Top

Prima Salbe für den müden Bewegungsapparat.

2020. április 9. 22:56

Wiesenhofer Margit

Es ist eines der besten Dinge, die man im Hause haben sollte. Doch um ehrlich zu sein, ich habe gar keine Pferde, ich benutze es selbst! Was besseres gibt es nicht!!! Ob Fuß übergedreht, Kreuz oder Genickschmerzen, oder nur verspannt! Ich schwöre drauf!!! LG