Kerbl pata és köröm kés SuperProfi bal egy pillantásra:


  • Pata kés a paták és karmok ápolásához
  • Ergonomikus fogantyú
  • 0°-os szikecsiszolás

Kerbl Pata és karom kés SuperProfi

Patkolókés bükkfa nyéllel és szikecsiszolással a professzionális pata- és karomápoláshoz.

A kés a professzionális pataápoló szakembereknek és kovácsoknak, valamint mindazoknak, akiknek tökéletes eszközre van szükségük a pata- és karomápoláshoz! A SuperProfi patkolókés a Kerbl weboldalról egy balra vagy jobbra vágó patkolókés, különösen a bal- vagy jobbkezesek számára. Az ergonomikus bükkfa fogantyú biztosítja a fáradságmentes munkavégzést. Az extra éles speciális acélpenge hosszú élettartamot és élezhetőséget garantál.

Minden professzionális pata- és karmoskés minden tekintetben kompromisszumok nélküli minőséggel győz meg. A penge speciális rozsdamentes acélötvözete megnövelt krómtartalommal, fokozott kopáskeménységgel, tartóssággal és rendkívüli mechanikai rugalmassággal győz meg. A polírozott felület és a késacél tökéletes csiszolhatósága biztosítja, hogy az Ön kezében egy optimális eszköz legyen az állatvilágban való durva használathoz. A vízálló, beépített keményfa markolat optimális módon vezeti át a felhasználó erejét a pengére.

Pata és karom kés Super Profi egy pillantásra:

  • magasan ötvözött speciális acél a hosszú élettartam és a csiszolhatóság érdekében
  • 0°-os szikecsiszolás a kivételes élesség és vágási teljesítmény érdekében
  • ergonomikus fogantyú hőkezelt bükkfából készült
  • éles, mint egy szike
  • Szakemberekkel együtt fejlesztettük ki!
  • egyélű penge
  • Modellek: jobbra, balra

Szállítási terjedelem:

1x Kerbl Hud és karmos kés SuperProfi

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Jellemzők: Tisztító termékek
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.