FERDI kaparófa fülkével 38x38x240-260 cm egy pillantásra:


karcolás fa Ferdi White 38x38x240-260cm - A legmagasabb macska öröméhez nagyon hatékony karcolás

A karcolás fa Ferdi White teljesíti azt a funkciót, hogy a macskának saját területét, tevékenységet és pihenést kínáljon. Segít kielégíteni a macskád természetes karcolási viselkedését, ami azt jelenti, hogy a karmai egészségesek és élesek maradnak, és a lakóautó védett a lehetséges károktól.

A ferdi karcolási fát az oszlopok jellemzik, amelyek robusztusak és ideálisak a karcoláshoz. A rövidszőrű plüss burkolatban, a 100% poliészterben a macskája élvezni fogja a kényelmes pihenést. A barlang, több fekvő terület és egy mennyezeti feszítő a biztonságos rögzítéshez, a Scratch Tree Ferdi különféle lehetőségeket kínál a macskád számára.

A Scratching Tree Ferdi különösen alkalmas azoknak a macskatulajdonosoknak, akik magas és stabil hegymászó lehetőséget akarnak kínálni macskáiknak. Állítható magassága ideálisvá teszi a különböző űrhajó -magasságokhoz.

Áttekintés:

  • mennyezeti feszítővel a további stabilitás érdekében
  • Sizal az oszlopokhoz ragasztva
  • Több fekvő terület és egy barlang

Műszaki adatok:

  • Méretek: 38 x 38 x 240-260 cm
  • Alapterület: 38 x 38 cm
  • barlang: 38 x 38 x 27 cm
  • Fekvő felületek: 35 x 30 cm
  • szár Ø: 8,5 cm
  • Anyag: Sizális, rövid haj plüss (100% poliészter)

A kézbesítés hatálya:

1x Scratch Tree Ferdi White 38x38x240-260cm

GYIK

Melyek a Scratch Tree Ferdi White különleges tulajdonságai?
A Scratch Tree Ferdi Weiß különféle lejátszási lehetőségeket kínál szizális takarmányú oszlopokkal, több fekvő területekkel és egy barlanggal. A mennyezeti feszítővel biztonságosan rögzíthető a mennyezethez.

Kinek a karcolás fa ferdi fehér, különösen alkalmas?
A Scratch Tree Ferdi White különösen alkalmas azoknak a macskatulajdonosoknak, akik magas és stabil hegymászó lehetőséget akarnak kínálni macskáiknak. Állítható magassága ideálisvá teszi a különböző űrhajó -magasságokhoz.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.