BUSSE lábak COMPLETE PLUS, elöl SN125 elülső antracit egy pillantásra:


Busse lábak teljes plusz, elülső - Hatékony légyvédelem a Forelet dimenziókhoz

A buszok lábai teljes plusz, az elülső részben az első lábú légyvédő elemek, amelyeket a Flying Complete Plus (603187) -hez lehet rögzíteni. Megbízhatóan megvédik az Forelelet dimenzióit mindenféle rovaroktól, és ezáltal megakadályozzák a lábakból származó nyugtalanságokat, stresszt és sérüléseket.

Ezek a védő elemek nemcsak a rovarok védelmére szolgálnak, hanem a patak, inak, ligamentumok, ízületek és a felszerelés enyhítésére is. A lábvédelem, amely opcionálisan eltávolítható, a szállítás során, a kovács vagy a ló kezelése/gondozása során is nagyobb biztonságot kínál.

100% poliészterből készül, speciális webszerkezetben, az első lábak teljes plusz kemények, gyors, gyors és lélegzőek. Minden egyes láb biztonságosan csatlakoztatható a CEILET teljes Plus -hoz két tépőzáras kötőelem segítségével. A lábak hasznosak a kétirányú cipzárral történő bezáráshoz és kinyitáshoz a teljes hossz alatt. Nagylelkűen vágják le az optimális mozgás kényelmét, és védekező módon kiterjednek az érzékeny korona szélén. A rabság elasztikus mandzsettája kizárja a rovarok behatolását.

Áttekintés:

  • Első láb légyvédelem a repülő sarokhoz teljes plusz
  • megbízhatóan védi mindenféle rovar ellen
  • 100% -os poliészterből a speciális webszerkezetben
  • Gyors -diszkrét és lélegző
  • Opcionálisan külön -külön eltávolítható a kiegészítő biztonság érdekében

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter
  • Tulajdonságok: Gyors -diszkálás, lélegző, kemény -viselkedés
  • Jellemzők: Két tépőzáras rögzítőelem a repülő sarokhoz való kapcsolódáshoz, kétirányú cipzár, elasztikus mandzsetta a rabságban

A kézbesítés hatálya:

1x pár busz lába teljes plusz, elülső

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok lábának teljes plusz, elülső? Megbízhatóan megvédik az Forelelet dimenzióit mindenféle rovaroktól, ezáltal megakadályozva a lovakat, és enyhítve a pata, inak, ligamentumok és ízületek. Kemények -viselőek, gyors és lélegzőek, és könnyen rögzíthetők a lapos mennyezethez, a teljes pluszhoz.

Kinek a buszok teljes plusz, különleges az elülső oldalon? a rovarok válnak. Kiváló választás azoknak a lovaknak is, akiknek utazás közben vagy kezelés során további védelemre van szükségük.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.