BUSSE Halter 3D AIR EFFECT PLUS Póni szürke egy pillantásra:


Busse Halter 3D Air Effect Plus - Kiváló nyomtatás és szellőzés a lóhoz

A Busse Halfter 3D Air Effect Plus egy dupla vagy részben elhelyezett övvontatót, amely teljesen be van borítva, integrált kárpitozással, amely magas funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyagból készült. Ezek a nagyfunkciós kárpitok biztosítják a legjobb nyomáseloszlást és a stabilitást, valamint a kiváló levegő -kör és második út szárítási tulajdonságokat.

Ez a kötőfék ideális a fején lévő bőr-, szőrme- és nyomásérzékeny lovakhoz-különösen nyáron a paddockon vagy a legelőn, ahol a hő felhalmozódása és verejtéke gyorsan problémákhoz vezethet a hagyományos neoprén/szőrme párnák alatt.

A Busse Halfer 3D Air Effect Plus mindkét oldalán, a nyak méretében mindkét oldalon állítható csatokkal és robusztus karabiner horoggal rendelkezik a gégen, ami rendkívül funkcionális és könnyen használható. Az ezüst -színű szerelvények hozzájárulnak a tartó nagy minőségű kialakításához.

Áttekintés:

  • kétszer vagy részben elhelyezett BeltHalter
  • Integrált kárpitozás a 3D AIR® effektus háló anyagból
  • A legjobb nyomáseloszlás és a stabilitás formája
  • Kiváló légkeringő és gyors szárítási tulajdonságok
  • Méret állítható csatok mindkét oldalán a nyak kerületében
  • gége robusztus karabiner horoggal
  • Ezüst -színű szerelvények

Műszaki adatok:

  • Anyag: Öv anyag 3D AIR® effektus háló anyag kárpitozás
  • Szín: Ezüst

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kötőfék 3D -s léghatás plusz

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Halter 3D Air Effect Plusnak? Integrált 3D AIR® EUTCE háló anyagból készült kárpitozással rendelkezik, amelyek biztosítják a legjobb nyomáselosztást, az formát stabilitást, a kiváló légkeringést és a gyors szárítást. A hevederek mindkét oldalán és a robusztus gége mellett a kötőfék szintén nagyon funkcionális és tartós.

Kinek a Busse Halter 3D Air Effect plusz különösen alkalmas? Ez a kötőfék optimális megoldást kínálnak, különösen a paddockon vagy a legelőn lévő nyári hőmérsékleten, ahol a hőfelhasználás és az izzadság problémákat okozhat a hagyományos neoprén/szőrme párnák alatt.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.