BUSSE Nyeregheveder CROSS-DR-FELL D 45 fekete egy pillantásra:


Busse nyereg öv kereszt-dr. D-anatómiai forma az optimális kényelem érdekében

A busse nyereg gurt gurt cross-dr. A mellkasi izom területén széles érintkezési felülettel optimalizált nyomáseloszlást kínál, míg a könyök területén a megújulás biztosítja a mozgás maximális szabadságát, és megakadályozza a súrolást.

A robusztus szintetikus bőrből készült teteje különösen könnyű gondoskodni a higiéniailag sima felületnek köszönhetően. Különösen könnyű tisztítani a vízzel. Az érintkezési felület lágy szintetikus szőrből készül, amely optimálisan adaptálódik a ló testéhez. Ez különösen bőrbarát, ideális az érzékeny lovak számára, és azt az előnyt kínálja, hogy könnyű gondoskodni és gyorsan megszáradni

A Busse nyereg öv kereszt-dr. A szakértői csatok, a rozsdamentes acélból készült tövis -csatok, rendkívül tartós görgőkkel, hegesztési varrás nélkül, megvédik a traktus hevedereit, és értesítéssel lehetővé teszik a különösen lapos övet.

Áttekintés:

  • Anatómiai forma az optimalizált nyomáseloszláshoz és a mozgás maximális szabadságához
  • A teteje robusztus, könnyű szintetikus bőrből készül,
  • Az érintkezési felület puha, szőrme, barátságos művészetből készül,
  • Két központi D-gyűrű a kiegészítő kapcsolatok gyors becsavarásához
  • Szakértői csat szelíd és lapos övekhez

Műszaki adatok:

  • Anyag: szintetikus bőr, szintetikus szőr
  • Szélesség: 12 - 14 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg heveder kereszt-dr.

GYIK

Mi teszi a buszok nyereghevedét a cross-dr fur d-t?
Anatómiai alakjának és puha szintetikus szőrének köszönhetően a Busse Saddle Gurt Cross DR-Fell D. optimális kényelmet és védelmet nyújt az érzékeny lovak számára. A szakértői csatok lehetővé teszik a szelíd és a lapos öveket.

Kinek a buszok nyeregszíja a cross-dr-fur d különösen alkalmas?
A Busse Saddle Gurt DR-DR-Fell D DR-Fell D. különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik magas szintű kényelmet és védelmet keresnek a ló számára, és értékesítik az öv könnyű gondozását és tisztítását.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.