Foxfire szőrfényező spray 500 ml spray adagolóval egy pillantásra:


Foxfire Spray Care 500 ml permetező fejjel - intenzív ellátáshoz és sugárzó ragyogáshoz

A Foxfire Spray Care kiváló minőségű gondozás és fényes spray. Új receptje miatt még hatékonyabbnak tűnik, és óvatosan a szőrme és a bőr. Ugyanakkor a Foxfire tartós és tökéletes ragyogást ad a szőrnek.

A Foxfire spray -gondozás szerves arganolajat, keratint és biotint tartalmaz, amelyek hosszú távon javítják a hajminőséget, vastagabbá, ellenállóbbá és simábbá teszik. Ez elősegíti az állata egészséges és jól látható megjelenését.

A Foxfire spray-care a Provitamin D-Pantenolt is tartalmazza. Különösen alkalmas azoknak az embereknek, akik akarnak állati intenzív ellátást és sugárzó ragyogást nyújtani.

Áttekintés:

  • Kiváló minőségű gondozás és fényes spray
  • Szerves arganolajat, keratint és biotint tartalmaz
  • Javítja a hajminőséget
  • A szőr vastagabbá, ellenállóbbá és simábbá válik
  • Provitamin D-Pantenolt tartalmaz

Műszaki adatok:

  • Tartalom: 500 ml
  • További összetevők: Szerves arganolaj, keratin, biotin, provitamin D-Pantenol

A kézbesítés hatálya:

1x Foxfire Spray Care 500 ml spray -fejjel

GYIK

Mit lehet a Foxfire permetezni 500 ml?
A Foxfire spray-gondozás kiváló minőségű gondozás és fényes spray. Szerves arganolajat, keratint és biotint tartalmaz, amelyek javítják a hajminőséget és a provitamin D-Pantenolt a bőrápoláshoz.

Kinek a Foxfire spray -ellátása 500 ml különösen alkalmas?

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.