MagicBrush hajfényező spray ManeCare FruitExplosion 500 ml egy pillantásra:


Manecare prémium gyümölcsrobbanás Fell -Gloss Spray 500 ml - Vitalizáló gondozás a fényes szőrmehöz

Elrontja a lóját a Manecare Premium Edition luxusával ! A neves Manecare prémes fényes spray a kiadásban mutatkozik meg a Fruit Robbanás kiadásban, nagy minőségű tulajdonságokkal, beleértve a fényes, illat, gondozás és hatékonyság rendkívüli kombinációját.

A gyümölcsrobbanás prémes fényes spray rendkívüli illatkeveréket kínál, a rövid és hosszú szőrzet maximális hatékonyságával kombinálva. Védi a szőrmét, megkönnyíti a hosszú szőrme fésülését, nem ragaszkodik, és lélegzetelállító ragyogást hagy. Ezenkívül UV -védelmet is kínál, amely megakadályozza a bőr és a szőrme problémáit.

A variáns gyümölcsrobbanás hidratáló és életképes összetevőket tartalmaz, például a málna, az alma, az uborka és a papaya kivonatait, amelyek egészséges és fényes szőrmeket biztosítanak. Különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak és a lovas rajongóknak, akik hatékony és magas színvonalú gondozást keresnek a ló szőrének.

Áttekintés:

  • Kivételes illatkeverékek maximális hatékonysággal
  • megvédi és fenntartja a rövid és hosszú szőrme
  • UV -védelmet kínál
  • Gyümölcsrobbanás: Az egészséges és fényes szőrme hidratálása és életképessége

Műszaki adatok:

  • Kapacitás: 500 ml

A kézbesítés hatálya:

1x Manecare prémium gyümölcs robbanás Fellglanzspray 500 ml

GYIK

Melyik funkció teljesíti a Manecare prémium gyümölcsrobbanását Fellglanzspray 500 ml?
A prémes fényes spray -t a ló szőrme fenntartására használják. Védi a prémet, különösen a hosszú szőrméből fakad, nem ragaszkodik, és lélegzetelállító ragyogást hagy. Ezenkívül UV -védelmet is kínál, és hidratáló és életképes összetevőket tartalmaz az egészséges és fényes szőrmehöz.

Kinek a Manecare prémium gyümölcsrobbanása Fellglanzspray 500 ml speciális?
A prémes fényes spray különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és a lovas rajongók számára, akik hatékony és nagy minőségű gondozást keresnek a ló szőrme számára.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.