Dupla sörénykefe Putzi egy pillantásra:


dupla kefe putzi - alapos és szelíd prémes gondozáshoz

A dupla kefe putzi egy hatékony állati szalon eszköz, amely biztosítja az alapos és szelíd gondozást. Ez nemcsak a szennyeződés és a laza haj eltávolítását szolgálja, hanem a masszázshatásokkal is stimulálja az állati szőrme jó véráramlását.

Ez a dupla kefe számos előnyt kínál. Van egy fogantyúja és két oldala, amelyek különböző funkciókat látnak el. Az egyik oldalnak megnövekedett felülete van, amelynek masszázs hatása van, és így javítja a vérkeringést.

A putzi dupla kefe különösen alkalmas a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára, akik alapos és szelíd gondozást keresnek állatok szőrmeért, és ugyanakkor javítani akarják a szőr véráramát.

Áttekintés:

  • A szennyeződés és a laza haj hatékony eltávolítása
  • Megnövekedett terület a masszázshatásokhoz és a jobb vérkeringéshez
  • Fogantyú és két oldal sokoldalú alkalmazáshoz
  • Ideális alapos és szelíd szőrme gondozáshoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: műanyag
  • Méret: Standard méret

A kézbesítés hatálya:

1x dupla kefe gipsz

GYIK

Melyik funkció teljesíti a dupla kefe putzi -t?
A putzi dupla kefét a szennyeződés és a laza haj eltávolítására és az állati szőr jó vérkeringésének stimulálására használják masszázshatásaival.

kinek a dupla kefe gipsz putzi különösen alkalmas?
A Putzi dupla kefe különösen alkalmas azoknak a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára, akik alapos és szelíd gondozást keresnek állataik szőrmeért, és ugyanakkor javítani akarják a szőr véráramát.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.