Masszázs kefe lovaknak egy pillantásra:


ennivaló kefe a lovak számára. Haas - selymes fényes ló prémhez

A ennivaló kefe a lovak eredetén. A Haas elengedhetetlen eszköz a szeretett ló fenntartásához. Nem csak a port és a szennyeződést távolítja el a ló szőréből, hanem egy selymes ragyogást is ad neki, amely a ló ragyogását teszi.

Ennek a kefének különleges tulajdonságai és előnyei vannak. Bájos alakú és élénk színekkel rendelkezik, amelyek vonzó eszközt jelentenek a ló ápolási gyűjteményében. Puha sörték óvatosan tisztítják a ló szőrét, miközben selymes ragyogást adnak neki. Ezenkívül az elasztikus kézi öv biztosítja a kényelmes és biztonságos kezelést.

Az ennivaló kefe a lovak számára. A Haas különösen alkalmas a lovas tulajdonosok számára, akik nemcsak megtisztítani akarják a lójukat, hanem el akarják elrontani őket, és értékelni akarják egy fényes és jól megragadott ló szőrmét.

Áttekintés:

  • Hatékony tisztítás puha sörtékkel selymes fényhez
  • Bájos alak és élő színek
  • elasztikus kézi öv a kényelmes kezelhetőséghez
  • Ideális a lovak kényeztetésére és gondozására

Műszaki adatok:

  • Anyag: puha sörték, elasztikus kézi öv
  • Méret: 14 x 6,5 cm

A kézbesítés hatálya:

1x ennivaló kefe a lovak számára. Haas

GYIK

A funkció teljesíti az ennivaló kefét a lovak eredetére. Haas?
Az ennivaló kefe a lovak számára. Haas arra szolgál, hogy eltávolítsa a port és a szennyeződést a ló szőréből, és ugyanakkor selymes ragyogást ad.

Kinek az ennivaló kefe a lovak eredetén. Haas különösen?
Az ennivaló kefe különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak, akik nemcsak tisztítani akarják a lójukat, hanem el akarják elrontani őket, és értékelni akarják egy fényes és jól termelt ló -ingyenes.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.