BUSSE MONTEAU versenykabát 34 fekete egy pillantásra:


Busse bajnokság kabát Monteau - A nőies megjelenés megfelel a sportos előadásnak

A buszverseny kabát monteau egy könnyű verseny dzseki, amely modern funkcionális anyagból készül. Egyesíti a nőies megjelenést a sportes előadással, és ezért a tökéletes választás azoknak a versenyzőknek, akik elegáns és funkcionális ruhát keresnek a versenyekhez és az intenzív képzéshez.

A kabát dekoratív gombokkal és bájos csiszolószenettel rendelkezik a derék közepén, amely az időtlen alagsori hajtással és a hátsó két rizsréssel együtt nőies profilt hoz létre. Két elülső zseb, egy fordított gallér és elegáns, ezüst -színű csövek a galléron, íj és táskák különleges érzést adnak a kabátnak. Egy fém logó a felső karon lekerekíti a kialakítást.

A buszverseny kabát Monteau klasszikus, testreszabott vágással rendelkezik, és tökéletesen illeszkedik a középső helyzetbe, köszönhetően az YKK® ZIP -nek a gombszalag alatt. Varratok képződése a könyökön az optimális illeszkedést biztosítja.

A kabát strukturált négyirányú, funkcionális anyagból készül, amely biztosítja a legjobb kényelmet. Lélegezhető, biztosítja az optimális nedvességtartalmat, tartós, könnyen gondozható és gyorsan szárítható. 50% poliészterből, 40% nejlonból és 10% elasztánból áll.

Áttekintés:

  • nőies kialakítás dekoratív gombokkal és őrleményekkel
  • Klasszikus, derékú vágás tökéletes üléssel
  • strukturált négyirányú szakaszos funkcionális anyag
  • Könnyen gondozható, gyorsan szárít és lélegző

Műszaki adatok:

  • Anyag: 50% poliészter, 40% nejlon, 10% Elasthan

A kézbesítés hatálya:

1x buszok verseny kabát monteau

GYIK

Melyek a Busse bajnokság kabátjának különleges tulajdonságai? Klasszikus, derűs vágással rendelkezik, és strukturált négyutas szakaszos funkcionális anyagból készül. Ezenkívül a kabátot könnyen gondozhatják, gyorsan száríthatók és lélegzőek.

Kinek a buszverseny kabátja, amelyet a Monteau különösen alkalmas? Ingatlanjainak köszönhetően ideális társ az intenzív edzésekhez és versenyekhez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.