Hátsó tartó 1020x530x165 mm horganyzott, lehajtható gyorscsatlakozóval egy pillantásra:


Hátsó hordozó horganyzott, összecsukható tengelykapcsoló 102x53x16,5 cm: Megbízható szövetségese minden szállításhoz

horganyzott Eurohunt hátsó hordozónk a megbízható utazási partnered. Ezt a poggyászcsövet kifinomult szállításokhoz tervezték, ideális tapasztalt vadászok számára, akiknek vadul kell szállítaniuk, valamint olyan szabadtéri rajongók számára, akik folyamatosan keresnek gyakorlati és funkcionális megoldásokat.

A galvanikus kezelés védőréteget képez a hátsó poggyász -hordozó felületén, és megvédi azt a korróziótól és a rozsdától. Ez különösen akkor fontos, ha a csomagtartót gyakran szabadban vagy kedvezőtlen időjárási körülmények között használják. A horganyzott bevonat megakadályozza a nedvességet, a sót és más káros anyagokat, hogy megtámadják a fémet, és befolyásolják a poggyásztartó tartósságát.

Ennek a poggyászcsomagnak az egyik fő előnye a egyszerűsége a telepítésben . A pótkocsi -kapcsolóhoz összecsukható gyors rögzítő rendszerrel tervezték, és univerzális horgonyt kínál, amely kompatibilisvé teszi a legtöbb járművel . Ez a fejlett funkció lehetővé teszi a poggyászállvány egyszerű összehajlását, hogy megkönnyítse a be- és kirakodást. A 1020 x 530 x 165 mm (l x w x h) méretével tágas rakományt kínál, anélkül, hogy terjedelmes lenne. Felhívjuk figyelmét, hogy a poggyászcsövet megvilágítás nélkül szállítják. Szükség esetén azt javasoljuk, hogy külön vásárolja meg, hogy biztosítsa a maximális biztonságot a szállítás során.

Áttekintés:

  • Tartós és robusztus a galván kezelésen keresztül
  • Könnyű, csak 9 kg súlya
  • kompatibilis a legtöbb eurohunt esetekkel
  • Nagylelkű betöltési pontot kínál
  • Esztétikailag vonzó és funkcionális
  • Könnyen telepíthető a pótkocsi tengelykapcsolójának összecsukható gyors rögzítő rendszerének köszönhetően

Méretek és műszaki adatok:

  • Méretek: 1020 x 530 x 165 mm (l x w x h)
  • Súly: 9 kg

A kézbesítés hatálya:

1x horganyzott eurohunt hátsó hordozó összecsukható gyors rögzítéssel

GYIK

A lámpák beilleszthetők a poggyászrétegre?
A poggyászcsövet megvilágítás nélkül szállítják. Ha szükséges, azt javasoljuk, hogy vásárolja meg őket külön.

Mi a célja a poggyászcsövet galvanikus kezelésének?
A galvanikus kezelés védőréteget képez, amely védi a korrózió és a rozsda ellen, és megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást.

Mennyire egyszerű a poggyászcsomag telepítése?
A poggyászcsomagot összecsukható gyors rögzítő rendszerrel tervezték a pótkocsi csatolásához, amely kompatibilis a legtöbb járművel. Ez az innovatív rendszer lehetővé teszi a csomagtartó lehajtását, hogy megkönnyítse a berakodást és a kirakodást.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.