Napelemes modul 4 Watt 9V-os villanypésztor készülékhez egy pillantásra:


  • 4 wattos napelem tartóval
  • Támogatja az akkumulátort és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát
  • Környezetbarát, költséghatékony energia
  • Karbantartásmentes működés tavasztól őszig
  • Nem alkalmas a 9V /12V-os elem töltéséhez!

Napelemes modul 4 wattos, konzollal - minden 9 V-os villanypásztor készülékhez

A 4 wattos napelemmodul konzollal tökéletes kiegészítője minden 9 voltos villanypásztor készüléknek. Ezzel a napelemes modullal meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát és tehermentesítheti azt a nappali órákban. Azzal támogatja villanypásztor készülékét, hogy a szükséges energiát a napfényből nyeri, így csökkentve az akkumulátor használatát.

Az összes 9 voltos villanypásztor készülékkel való kompatibilitásának köszönhetően ez a napelem rendkívül sokoldalúan használható. Függetlenül attól, hogy melyik modellel rendelkezik, élvezheti a hosszabb akkumulátor-élettartam előnyeit. Egyszerűen csak rögzítse a napelemet a mellékelt tartóval, és máris készen áll, hogy elvégezze a munkáját.

Használja ki a napenergia előnyeit, és optimalizálja villanypásztor rendszerének hatékonyságát a 4 wattos napelemmel. Hosszabbítsa meg az akkumulátor élettartamát, és biztosítsa, hogy elektromos kerítése megbízhatóan működjön legelője és állatai védelme érdekében. A napelemmodul segítségével megtapasztalhatja a környezetbarát és költségtakarékos energiaforrás előnyeit.

A 4 wattos napelemmodul segítségével tavasztól őszig karbantartásmentes működésre van lehetőség.

Megjegyzés: A napelemmodul nem használható a 9 vagy 12 voltos elem töltésére.

Áttekintés:

  • 4 wattos napelemmodul tartókonzollal együtt
  • Támogatja az akkumulátort + meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát
  • Minden 9 voltos villanypásztor készülékhez használható
  • Környezetbarát, költséghatékony energia
  • Karbantartásmentes működés tavasztól őszig
  • Nem használható a 9V-os vagy 12V-os elem töltésére

Méretek:

  • Szélesség: 21 cm
  • Magasság: 20 cm
  • Mélység: 2 cm

Szállítási tételek:

1x Napelem 4 watt
1x Tartó a villanypásztor készülékhez

Megjegyzés: A villanypásztor készülék nem tartozéka a szállításnak!

Gyártó "AKO"

AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés Területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk Fel.

  • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
  • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
  • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
  • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is Kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül Ellenőrizhető.

  • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
  • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a Kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is Megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a Készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok Számára.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: 230V-os villanypásztor készülék, extrém kerítéshosszúságokhoz, rossz benövési körülmények és nagyon robusztus állatok esetén Power Station BD 600 Digital: 9 V-os akkumulátoros generátor a hosszabb kerítésekhez és a nagyobb növényzethez Mobil Power AD 5000 Digital: Akkumulátoros készülék a mobil, extrém használathoz

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy Pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú Kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat Során.

  • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez Eco Power B 500 Plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a Boltban.

Üzemmód: 12V szolár

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Kerbl TITAN B250 villanypásztor készülék 9V, 0.25 Joule
Kerbl TITAN B 250 - 9 voltos akkumulátoros villanypásztor készülék A Kerbl villanypásztor készülék 9 voltos elemmel vagy hálózatról működtethető, és rövid, növényzet nélküli kerítésekhez tervezték. Az olcsó 9 voltos villanypásztor készülék kezdőknek nagy teljesítményű, kompakt és megbízható. A 9 voltos akkumulátoros készülék ideális mobil használatra, kisebb, növényzet nélküli legelőkre, valamint ideális kisebb ló- és szarvasmarha-legelőkre, kis állatok, például kutyák és macskák számára is. A Kerbl villanypásztor készülék 2 teljesítményszint közül választhat a leütési teljesítmény beállítása érdekében. Világos SMD ellenőrző lámpa a készülék és az akkumulátor ellenőrzéséhez. Áttekintés: Az olcsó "kezdő szintű" 9 voltos akkumulátoros villanypásztor készülék mobil használatra, kisebb, növényzet nélküli legelőkre Ideális kisebb ló- és szarvasmarha legelokhöz, valamint kis állatok, például kutyák és macskák számára is. 2 teljesítményszint választható Nappali fényes SMD jelzőfény a készülék és az akkumulátor vezérléséhez A megadott értékek 9 voltos üzemben az 5. teljesítményszintre vonatkoznak Szállítási tételek: Max. Feszültség: 9.400 V Feszültség üresjáratban: 9,400 V Feszültség 500 Ohm-on: 2,600 V Max. Töltési energia: 0,25 J Max. Kisülési energia: 0,17 J A kerítés elméleti hossza: 7 km Max. Kerítés hossza növényzet nélkül: 3 km Max. Maximális kerítéshossz közepes növényzet esetén: 1 km Áramfelvétel: 13 mA - 19 mA Szükséges 1 m-es földi karók száma: 1 db Ezekre a fajokra: ló, szarvasmarha, kutya Szállítási tételek: 1x Kerbl TITAN B250 Villanypásztor készülék 9V, 0,25 Joule 1x Kerítés csatlakozókábel 1x Földelo csatlakozókábel 1x Földelo rúd 1x Használati útmutató Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet!

36 949 Ft*
db.
%
Kerbl TITAN B480 villanypásztor készülék 9V, 0,48 Joule
Kerbl TITAN B 480 - 9 voltos elemes villanypásztor készülék A Kerbl villanypásztor készülék 9 voltos elemmel vagy hálózatról működtethető, és rövid, növényzet nélküli kerítésekhez tervezték. A TITAN B480 villanypásztor készülék erős, kompakt és megbízható. Nagyon hatékony 9 voltos akkumulátoros egység a kevesebb növényzettel rendelkező kerítésekhez. Ideálisan alkalmas karámok, kisállat-kerítések vagy részleges legelők villamosítására. A villanypásztor készülék univerzálisan használható számos különböző típusú állat, például szarvasmarha, sertés, baromfi és háziállat számára. A kézi forgókapcsoló lehetővé teszi az intenzitás 5 fokozatban történő beállítását - ez azt jelenti, hogy az energiafogyasztás hatékonyan szabályozható és a mindenkori kerítésviszonyokhoz igazítható. Áttekintés: Könnyű kezelhetőség Rendkívül robusztus, időjárásálló ház innovatív zárási technológiával Az új tartórúd kényelmes és biztonságos pozícionálást tesz lehetővé 12 voltos működés lehetséges Kerítéssel és földelő kábellel együtt Olcsó kezdő szintű 9 voltos egység Szállítási tételek: Max. Feszültség: 11,000 V Feszültség üresjáratban: 10,000 V Feszültség 500 Ohm-on: 3,300 V Max. Töltési energia: 0,48 J Max. Kisütési energia: 0,30 J Elméleti kerítés hossza: 8,5 km Max. kerítés hossza Kerítés hossza növényzet nélkül: 4,5 km Max. kerítés hossza Kerítés hossza közepes növényzet mellett: 1,5 km Szükséges számú 1 m-es talajkaró: 1 db Áramerosség: 14 mA - 36 mA A következo fajok esetében: ló, bika, kecske Szállítási tételek: 1x Kerbl TITAN B480 Villanypásztor készülék 9V, 0,48 Joule 1x Kerítés csatlakozókábel 1x Földelo csatlakozókábel 1x Földelo rúd 1x Használati útmutató Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet!

70 790 Ft* 73 517 Ft*
db.
%
Tipp
Agrarzone B17 villanypásztor készülék 9V, 0.25 Joule
Agrarzone B 17 - villanypásztor készülék 9 V Nagy hatású, robusztus villanypásztor készülék kis, növényzet nélküli területekhez! A villanypásztor készülék alapvetően azért felelős, hogy az állatok tiszteletben tartsák a bekerített területet. Ezért a megbízható villanypásztor készülék minden elektromos kerítés szíve. Az állatfajtól, a kerítés hosszától vagy a növényzettől függően a készüléket a megfelelő követelményekhez kell igazítani. Az Agrarzone B 17 villanypásztor készülékkel könnyen építhetők mobil kerítésrendszerek. Akár kis ló- és szarvasmarha-legelőkre, akár kis állatok, például kutyák és macskák számára - az elemes univerzális készülék a LED-es ellenőrző lámpának köszönhetően mindenki számára könnyű kezelhetőséget garantál. A mobil használatra ideális, alacsony árú elemes villanypásztor készülékhez egy csatlakozókábel és egy földelőrúd tartozik. A készülék 12 V-os akkumulátorhoz csatlakoztatható egy adapterkábelen keresztül (opcionális, nem tartozék). Ez a készülék nem alkalmas fűzfahálókhoz. Ehhez nagyobb kimeneti teljesítményű készülékeket ajánlunk, érzékeny kis állatok esetében 2 joule-tól, robusztus fajok esetében pedig 4 joule-tól. Áttekintés: Univerzális 9 V-os villanypásztor készülék Elemes egység hatékony kimeneti teljesítménnyel Beépített LED-es elem-ellenőrző lámpa A származási ország: "Made in Germany" - 3 év garancia. Alkalmazási terület: Villanypásztorokhoz, villamosítható kerítésekhez való mobil használatra szolgáló villanypásztor készülék. Alkalmas kis, növényzet nélküli karámokhoz Kisebb és nagyobb állatok, például lovak, sertések, kistestű kutyák és macskák terelésére alkalmas. Műszaki adatok: Max. feszültség: 9,400 V Feszültség üresjáratban: 9,400 V Feszültség 500 Ohm-on: 2,600 V Max. töltési energia: 0,25 J Max. kisülési energia: 0,17 J A kerítés elméleti hossza: 7 km Maximális kerítéshossz növényzet nélkül: 3 km Maximális kerítéshossz közepes növényzet esetén: 1 km Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 0,3 km Áramfelvétel: 13 mA - 19 mA Szükséges 1 m-es földi karók száma: 1 db Ezekhez az állatfajokhoz: ló, sertés, kutya, macska. Szállítási tételek: 1x Agrarzone B17 villanypásztor készülék 9 V 1x Kerítés csatlakozókábel 1x Földelő kábel 1x Földelő rúd 1x Használati útmutató Megjegyzés: 12 V-os akkumulátor és csatlakozókábel nincs benne!

32 635 Ft* 34 969 Ft*
db.
%
Tipp
Agrarzone B27 villanypásztor készülék 9V, 0.45 Joule
Agrarzone B 27 - 9 V-os villanypásztor készülék A tökéletes villanypásztor készülék kis és közepes kerítéshosszúságú kerítésekhez növényzet nélkül vagy kevés növényzettel! A villanypásztor készülék alapvetően felelős azért, hogy az állatok tiszteletben tartsák a bekerített területet. Ezért a megbízható villanypásztor készülék minden elektromos kerítés szíve. Az állatfajtól, a kerítés hosszától vagy a növényzettől függően a villanypásztor készüléket a megfelelő követelményekhez kell igazítani. A villanypásztor készülék sokféleképpen használható a mobil területen 9 V-os szárazelemmel. A 9 V-os Agrarzone B 27 villanypásztor készülékkel a mobil kerítésrendszerek pillanatok alatt felépíthetők. Akár kis ló- és szarvasmarha-legelőkre, akár kis állatok, például kutyák és macskák számára - az elemes univerzális készülék a LED-es elem-ellenőrző lámpának köszönhetően mindenki számára könnyű kezelhetőséget garantál. A mobil használatra ideális, alacsony árú, elemmel működő készülékhez csatlakozókábel és földelőrúd tartozik. A készülék 12 V-os akkumulátorhoz csatlakoztatható egy adapterkábelen keresztül (opcionális, nem tartozék). Ez a készülék nem alkalmas villanypásztor hálókhoz. Ehhez nagyobb kimeneti teljesítményű készülékeket ajánlunk, érzékeny kis állatok esetében 2 joule-tól, robusztus állatfajok esetében pedig 4 joule-tól. Áttekintés: Univerzális 9 V-os villanypásztor készülék Elemes villanypásztor egység hatékony kimeneti teljesítménnyel Beépített LED-es elem-ellenőrző lámpa Származási ország: "Made in Germany" - 3 év garancia Felhasználási terület: Ideális minden villanypásztorhoz és elektromos kerítéshez Optimális villanypásztor készülék kis és közepes kerítéshosszúságú kerítéshez növényzet nélkül vagy alacsony növényzethez Tökéletes a kisebb és nagyobb állatok, például lovak, szarvasmarhák, sertések, csirkék, kutyák, macskák, vagy a kócsagok távoltartására Műszaki adatok: Max. feszültség: 9,600 V Feszültség üresjáratban: 9,600 V Feszültség 500 Ohm-on: 3,100 V Max. töltési energia: 0,45 J Max. kisülési energia: 0,27 J A kerítés elméleti hossza: 12 km Max. kerítéshossz növényzet nélkül: 4 km Max. kerítéshossz közepes növényzet esetén: 2 km Max. kerítéshossz magas növényzet esetén: 0,5 km Áramfelvétel: 24 mA - 36 mA A szükséges földelő oszlopok száma 1 m: 1 db Ezekre az állatfajokra: ló, szarvasmarha, sertés, baromfi, kutya, macska, kócsag Szállítási tételek: 1x Agrarzone B 27 villanypásztor készülék 1x Kerítés csatlakozókábel 1x Földelő kábel 1x Föld rúd 1x Használati utasítás Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet és 12 V-os csatlakozókábelt!

38 470 Ft* 42 749 Ft*
db.
%
Agrarzone ABN 2500 villanypásztor készülék 9V/12V/230V, 4 Joule
Agrarzone ABN 2500 villanypásztor készülék 9V/12V/230V - 4 Joule, robusztus állatokhoz Akkumulátor, hálózat vagy napelem: az Agrarzone ABN 2500 villanypásztor készülék a legjobb áramellátást élvezheti! A villanypásztor készülék tökéletesen alkalmas nagy legelőkön történő mobil használatra. A rendkívül erős Agrarzone ABN 2500 villanypásztor készülék tökéletes hosszú, akár 70 km-es kerítésekhez. A sokoldalú villanypásztor készülék 230 V-os hálózati csatlakozással, 9 V-os akkumulátorral, 12 V-os akkumulátorral vagy napelemes rendszerrel működtethető, ezért mobil használatra éppúgy alkalmas, mint a villanykerítésre történő állandó telepítésre. Az Agrarzone villanypásztor készülék ideális hosszú, akár 70 km hosszú kerítésekhez, pl. szarvasmarha- és lólegelőkhöz, juh- és kecskekerítésként, valamint tökéletes a legelőkön történő mobil használatra is. A rövid, szálas vagy szalagos kerítésrendszerek kisebb, 9 V-os elemmel is működtethetők, míg az kerítéshálókat, például a csirkehálókat vagy a juhhálókat 12 V-os feszültséggel kell ellátni. Az állatok nyugodt, biztonságos bekerítése érdekében 9300 voltos ütéserősséget biztosít. Legyen szó juhokról, kecskékről, tehenekről, lovakról vagy kutyákról, a villanypásztor megbízható védelmet nyújt, és hatékonyan tartja távol még az olyan erős betolakodókat is, mint a szarvasok és a vaddisznók. Erős villanypásztor készülékünkkel mindig jó érzése lesz, ha állatai biztonságáról van szó! A kézi áramszabályozóval a lökéserősség 1 és 10 között folyamatosan állítható - ez azt jelenti, hogy az áramfelvétel hatékonyan szabályozható és előnyösen igazítható a mindenkori kerítésviszonyokhoz. A jól bevált ABN 2500 villanypásztor készülék modern energiatakarékos áramkörrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy az energiafogyasztás automatikusan a kerítés állapotához igazodik. A többfunkciós villanypásztor készülék két külön LED-es fénykibocsátó diódával rendelkezik a kerítés feszültségének és az akkumulátornak az ellenőrzésére, ami azt jelenti, hogy az ellátási vagy kerítésproblémák azonnal észlelhetők és orvosolhatók. 12 V-os akkumulátorral való működéskor mélykisülés elleni védelem lép életbe, és így védi az akkumulátort. Rendkívül robusztus, időjárásálló házból készült a különösen hosszú élettartam és a kiváló minőségű villanypásztor készülékünkkel való hosszú barátság érdekében. Áttekintés: 9V / 12V / 230V-os villanypásztor készülék elemes, akkumulátoros, hálózati vagy napelemes üzemhez 9,300 V ütőerő 4 joule ütőerővel 12 V-os mélykisülés elleni védelemmel Fokozatmentesen szabályozható ütőerő kézi szabályzóval (1 - 10) Időjárásálló, robusztus ház a hosszú élettartam érdekében Praktikus fogantyú a különösen könnyű és kényelmes kezeléshez A mellékelt 230 V-os hálózati adapterrel működtethető Nagyméretű akkumulátortartály 12 V-os akkumulátor tárolására (ajánlás: AGM akkumulátor 12 V, 88 Ah, cikkszám: 442064). Opcionális elemes üzem 9 V-os szárazelemmel lehetséges (ajánlás: 9 V, 175 Ah alkáli, cikkszám: 442082). Opcionális napelemes üzemmód lehetséges - csatlakozás közvetlenül a készülékhez (ajánlás: 25 wattos napelemmodul) "Made in Germany": gondosan gyártott Németországban Alkalmas szalaggal, szalaggal, kötéllel és fuzfahálóval ellátott legelokerítésekhez Felhasználási terület: Kerítéshossz 70,0 km-ig, növényzet nélkül Mobil kerítések, mint például a körforgásos legelők Robusztus állatok, mint például juhok, szarvasmarhák, lovak, kecskék, vagy a vadállatok távoltartása érdekében. Muszaki adatok: Max. Feszültség: 11.000 V Feszültség üresjáratban: 9,300 V Feszültség 500 Ohm-on: 4,500 V Max. Töltési energia: 4 J Max. Kisütési energia: 2,5 J Elméleti kerítés hossza: 70 km Max. kerítés hossza Kerítés hossza növényzet nélkül: 20 km Max. kerítés hossza Kerítés hossza közepes növényzet esetén: 5 km Max. kerítés hossza Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 2 km Áramerosség: 22 mA - 245 mA Szükséges számú 1 m-es talajkaró: 2 db Alkalmas fuzfahálókhoz legfeljebb: 0,3 km-ig A következo fajok esetében: ló, szarvasmarha, juh, kecske, sertés, farkas, vaddisznó. Szállítási tételek: 1x ABN 2500 villanypásztor készülék 1x Kerítés csatlakozókábel 1x Földelő kábel 1x 12V-os csatlakozókábel 1x 9V-os csatlakozókábel 1x 230V hálózati adapter 1x Használati útmutató Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet!

104 636 Ft* 112 415 Ft*
db.
AKO villanypásztor készülék Compact Power B 180 9V, 0.26 Joule, zöld
Ako villanypásztor készülék Compact Power B180 - 9 Voltos akkumulátoros egység 9 V-os villanypásztor készülék modern kivitelben, mobil használatra kis ló- és szarvasmarha-legelőkön. Kis állatok számára is alkalmas az alacsony ütőerőnek köszönhetően. A Compact Power B180 egy olcsó, 9 V-os akkumulátoros villanypásztor készülék, amely kis, növényzet nélküli szántóföldeken történő mobil használatra alkalmas. A készülék ideális kisebb ló- és szarvasmarha-legelőkhöz, de az alacsony áramerősség miatt a készülék nem túl erős a kis állatok, például kutyák vagy macskák számára sem. Az akkumulátoros univerzális készülék a beépített be- és kikapcsoló forgókapcsolónak köszönhetően mindenki számára egyszerű kezelhetőséget garantál. 6 nappali fényű LED biztosítja a kerítés és az akkumulátor teljesítményének vizuális ellenőrzését. A robusztus ház kifejezetten terepi használatra lett kifejlesztve, rendkívül törésálló és nagymértékben ellenáll az időjárás viszontagságainak. A robusztus hordozófogantyúval a villanypásztor készülék könnyen a tervezett felhasználási helyre szállítható. A villanypásztor készülék bármely hagyományos 9 V-os elemmel működtethető. A 12 V-os csatlakozáshoz megfelelő 12 V-os adapterkábellel (nem tartozik a szállítási terjedelemhez) 12 V-os nedves akkumulátorral is működtethető. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a készülék nem alkalmas villanypásztor hálókhoz. Ehhez nagyobb kimeneti teljesítményű készülékeket ajánlunk, érzékeny kis állatok esetében 2 joule-tól, robusztus állatfajok esetében pedig 4 joule-tól. Áttekintés: Effektív 9 V-os villanypásztor készülék mobil használatra Alkalmas kis, növényzet nélküli legelőkhöz Lovak, szarvasmarhák és kisállatok, pl. kutyák és macskák biztonságos bekerítése 6 fényes LED (oszlopdiagram kijelző) a kerítés és az akkumulátor ellenőrzéséhez Robusztus fogantyú a kényelmes szállításhoz Mikroprocesszor vezérlésű Időjárásálló műanyag ház 12 V-os működés lehetséges (12 V-os adapterkábel ajánlott a nedves akkumulátorhoz való csatlakozáshoz) 12 V-os mélykisülés elleni védelemmel A legújabb uniós biztonsági előírásoknak megfelelően gyártott Modern, egyszerű design zöld színben Premium villanypásztor készülék "Made in Germany" Műszaki adatok: Tápegység: 9 V Működési mód: akkumulátor Töltési energia: 0,26 J Min. kisülési energia: 0,18 J Max. feszültség: 8,800 V Üresjárati feszültség: 8,400 V Feszültség 500 Ohm-on: 2,700 V A kerítés elméleti hossza: 6 km Max. kerítés hossza könnyű növényzettel: 3 km Max. kerítéshossz erős növényzet esetén: 0,5 km Áramfelvétel: 23 mA Szükséges számú 1 m-es talajkaró: 1 db Ezekre a fajokra: ló, szarvasmarha, kutya, macska Szállítási tételek: 1 x Ako Compact Power B180 villanypásztor készülék, zöld 1 x Kerítés/föld csatlakozókábel 1 x Földelő tüske 1 x Figyelmeztető tábla Az akkumulátor nem tartozéka a szállításnak.

39 283 Ft*
db.
AKO villanypásztor készülék Compact Power B 180 9V, 0.26 Joule, kék
Ako villanypásztor készülék Compact Power B180 - 9 Voltos akkumulátoros egység 9 V-os villanypásztor készülék modern kivitelben, mobil használatra kis ló- és szarvasmarha-legelőkön. Kis állatok számára is alkalmas az alacsony ütőerőnek köszönhetően. A Compact Power B180 egy olcsó, 9 V-os villanypásztor készülék, amely kis, növényzet nélküli szántóföldeken történő mobil használatra alkalmas. A készülék ideális kisebb ló- és szarvasmarha-legelőkhöz, de az alacsony áramerősség miatt a készülék nem túl erős a kis állatok, például kutyák vagy macskák számára sem. Az akkumulátoros univerzális készülék a beépített be- és kikapcsoló forgókapcsolónak köszönhetően mindenki számára egyszerű kezelhetőséget garantál. 6 db LED biztosítja a kerítés és az akkumulátor teljesítményének vizuális ellenőrzését. A robusztus ház kifejezetten terepi használatra lett kifejlesztve, rendkívül törésálló és nagymértékben ellenáll az időjárás viszontagságainak. A robusztus hordozófogantyúval a villanypásztor készülék könnyen a tervezett felhasználási helyre szállítható. A villanypásztor készülék bármely hagyományos 9 V-os elemmel működtethető. A 12 V-os csatlakozáshoz megfelelő 12 V-os adapterkábellel (nem tartozik a szállítási terjedelemhez) 12 V-os nedves akkumulátorral is működtethető. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a készülék nem alkalmas villanypásztor hálókhoz. Ehhez nagyobb kimeneti teljesítményű készülékeket ajánlunk, érzékeny kis állatok esetében 2 joule-tól, robusztus állatfajok esetében pedig 4 joule-tól. Áttekintés: Effektív 9 V-os villanypásztor készülék mobil használatra Alkalmas kis, növényzet nélküli legelőkre Lovak, szarvasmarhák és kisállatok, pl. kutyák és macskák biztonságos bekerítése 6 db LED (oszlopdiagramm kijelző) a kerítés és az akkumulátor ellenőrzéséhez Robusztus fogantyú a kényelmes szállításhoz Mikroprocesszor vezérlésű Időjárásálló műanyag ház 12 V-os működés lehetséges (12 V-os adapterkábel ajánlott a nedves akkumulátorhoz való csatlakozáshoz) 12 V-os mélykisülés elleni védelemmel A legújabb uniós biztonsági előírásoknak megfelelően gyártott Modern design - petrol Premium villanypásztor készülék egység "Made in Germany" Műszaki adatok: Tápegység: 9 V Működési mód: akkumulátor Töltési energia: 0,26 J Min. kisülési energia: 0,18 J Max. feszültség: 8,800 V Üresjárati feszültség: 8,400 V Feszültség 500 Ohm-on: 2,700 V A kerítés elméleti hossza: 6 km Max. kerítés hossza könnyű növényzettel: 3 km Max. kerítéshossz erős növényzet esetén: 0,5 km Áramfelvétel: 23 mA Szükséges számú 1 m-es talajkaró: 1 db Ezekre a fajokra: ló, szarvasmarha, kutya, macska Szállítási tételek: 1 x Ako Compact Power B180 villanypásztor készülék, petrol 1 x Kerítés/föld csatlakozókábel 1 x Földelő tüske 1 x Figyelmeztető tábla Az akkumulátor nem tartozéka a szállításnak

39 283 Ft*
AKO villanypásztor készülék Compact Power B 180 9V, 0.26 Joule, pink
Ako villanypásztor készülék Compact Power B180 - 9 Voltos akkumulátoros egység 9 V-os villanypásztor készülék modern kivitelben, mobil használatra kis ló- és szarvasmarha-legelőkön. Kis állatok számára is alkalmas az alacsony ütőerőnek köszönhetően. A Compact Power B180 egy olcsó, 9 V-os villanypásztor készülék, amely kis, növényzet nélküli szántóföldeken történő mobil használatra alkalmas. A készülék ideális kisebb ló- és szarvasmarha-legelőkhöz, de az alacsony áramerősség miatt a készülék nem túl erős a kis állatok, például kutyák vagy macskák számára sem. Az akkumulátoros univerzális készülék a beépített be- és kikapcsoló forgókapcsolónak köszönhetően mindenki számára egyszerű kezelhetőséget garantál. 6 db LED biztosítja a kerítés és az akkumulátor teljesítményének vizuális ellenőrzését. A robusztus ház kifejezetten terepi használatra lett kifejlesztve, rendkívül törésálló és nagymértékben ellenáll az időjárás viszontagságainak. A robusztus hordozófogantyúval a villanypásztor készülék könnyen a tervezett felhasználási helyre szállítható. A villanypásztor készülék bármely hagyományos 9 V-os elemmel működtethető. A 12 V-os csatlakozáshoz megfelelő 12 V-os adapterkábellel (nem tartozik a szállítási terjedelemhez) 12 V-os nedves akkumulátorral is működtethető. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a készülék nem alkalmas villanypásztor hálókhoz. Ehhez nagyobb kimeneti teljesítményű készülékeket ajánlunk, érzékeny kis állatok esetében 2 joule-tól, robusztus állatfajok esetében pedig 4 joule-tól. Áttekintés: Effektív 9 V-os villanypásztor készülék mobil használatra Alkalmas kis, növényzet nélküli legelőkre Lovak, szarvasmarhák és kisállatok, pl. kutyák és macskák biztonságos bekerítése 6 db LED (oszlopdiagramm kijelző) a kerítés és az akkumulátor ellenőrzéséhez Robusztus fogantyú a kényelmes szállításhoz Mikroprocesszor vezérlésű Időjárásálló műanyag ház 12 V-os működés lehetséges (12 V-os adapterkábel ajánlott a nedves akkumulátorhoz való csatlakozáshoz) 12 V-os mélykisülés elleni védelemmel A legújabb uniós biztonsági előírásoknak megfelelően gyártott Modern design - pink Premium villanypásztor készülék egység "Made in Germany" Műszaki adatok: Tápegység: 9 V Működési mód: akkumulátor Töltési energia: 0,26 J Min. kisülési energia: 0,18 J Max. feszültség: 8,800 V Üresjárati feszültség: 8,400 V Feszültség 500 Ohm-on: 2,700 V A kerítés elméleti hossza: 6 km Max. kerítés hossza könnyű növényzettel: 3 km Max. kerítéshossz erős növényzet esetén: 0,5 km Áramfelvétel: 23 mA Szükséges számú 1 m-es talajkaró: 1 db Ezekre a fajokra: ló, szarvasmarha, kutya, macska Szállítási tételek: 1 x Ako Compact Power B180 villanypásztor készülék, pink 1 x Kerítés/föld csatlakozókábel 1 x Földelő tüske 1 x Figyelmeztető tábla Az akkumulátor nem tartozéka a szállításnak

39 283 Ft*
db.
%
Ako Power Shock B 500 Plus villanypásztor készülék 9V, 0.64 Joule
Ako Power Shock B 500 Plus villanypásztor készülék nagy ló- és szarvasmarha legelőkre Ez a 9 voltos villanypásztor készülék nagy teljesítményű és maximális rugalmasságú. Tökéletes hosszú, kevés növényzettel rendelkező kerítésekhez. A Power Shock B 500 Plus villanypásztor készülék ideális társ a legelőn. A szupererős, 9 000 V-os akkumulátoregység 0,5 joule kisütési feszültséggel ideális hosszú, kevés növényzettel rendelkező kerítésekhez. Nagyobb ló- és szarvasmarha-legelőket lehet vele bekeríteni, de a villanypásztor készülék rugalmasan használható sertések, csirkék, macskák terelésére vagy kócsagok elriasztására is. A villanypásztor készülék bármely hagyományos 9 V-os elemmel működtethető. A 12 V-os csatlakozáshoz megfelelő 12 V-os adapterkábellel (nem tartozék) 12 V-os nedves akkumulátorral is működtethető max. 0,6 joule-ig. Az elemmel működő univerzális készülék a forgókapcsoló és a kijelzők optimális összehangolásának köszönhetően könnyű kezelhetőséget garantál. A kézi forgókapcsolóval az ütőerő 5 fokozatban állítható. Ez azt jelenti, hogy az energiafogyasztás hatékonyan szabályozható és a mindenkori kerítésviszonyokhoz igazítható. A többszintű színes LED-sáv (zöld, sárga, piros) lehetővé teszi a kerítés teljesítményének vizuális ellenőrzését. Az akkumulátor feszültségét egy külön kijelző tartja szemmel (a LED pirosan villog, ha a 9 voltos elem vagy a 12 voltos újratölthető elem lemerült). A robusztus ház kifejezetten terepi használatra lett kifejlesztve, rendkívül törésálló és nagymértékben ellenáll az időjárás viszontagságainak. Az ergonomikus hordozófogantyúnak köszönhetően a mobil 9 voltos akkumulátoros egység könnyen szállítható. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a készülék nem alkalmas villanypásztor hálókhoz. Ehhez nagyobb kimeneti teljesítményű készülékeket ajánlunk, érzékeny kis állatok esetében 2 joule-tól, robusztus fajok esetében pedig 4 joule-tól. Áttekintés: Teljesítményes 9 V-os villanypásztor készülék mobil használatra Optimális nagy ló- és szarvasmarha legelőkön, ahol kevés a növényzet Tökéletes sertések, baromfik, macskák vagy kócsagok elriasztására is Növelt kimeneti teljesítmény és AUTO üzemmód Ütési intenzitás 5 fokozatban állítható Kerítésvezérlő LED és külön akkumulátor figyelmeztető jelzés Időjárásálló műanyag ház innovatív zárási technológiával Ergonomikus fogantyú a kényelmes szállítást teszi lehetővé 12 V-os működés lehetséges (12 V-os adapterkábel ajánlott a nedves akkumulátorhoz való csatlakozáshoz) Max. 0,6 joule kimenet 12 V-os működés esetén 12 V-os mélykisülés elleni védelemmel A legújabb uniós biztonsági előírásoknak megfelelően gyártott Premium villanypásztor készülék "Made in Germany" Műszaki adatok: Max. feszültség: 9,000 V Feszültség üresjáratban: 9,000 V Feszültség 500 Ohm-on: 3,700 V Max. töltési energia: 0,64 J Max. kisütési energia: 0,5 J A kerítés elméleti hossza: 16 km Maximális kerítéshossz növényzet nélkül: 9 km Maximális kerítéshossz közepes növényzet esetén: 6 km Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 1,8 km Áramfelvétel: 17 mA - 66 mA Szükséges 1 m-es földi karók száma: 1 db Ezekre az állatfajokra: ló, szarvasmarha, sertés, baromfi, macska, kócsag Szállítási tételek: 1x Ako Power Shock B 500 Plus elektromos kerítés 9 V, 0,64 Joule 1x kerítés földelési csatlakozókábel 1x földelő rúd 1x figyelmeztető tábla

97 630 Ft* 100 746 Ft*
db.