Agrarzone ABN 2500 villanypásztor készülék 9V/12V/230V, 4 Joule egy pillantásra:


  • Biztosan bekerített állatok, pl. juhok, szarvasmarhák, lovak.
  • Megbízható védelmet nyújt vaddisznók és farkasok ellen
  • Közepes hosszúságú kerítésekhez könnyű növényzettel
  • 4 az 1-ben működés: 9V, 12V, 230V vagy napelemes
  • Kiváló minőség, Németországban gyártott

Agrarzone ABN 2500 villanypásztor készülék 9V/12V/230V - 4 Joule, robusztus állatokhoz

Akkumulátor, hálózat vagy napelem: az Agrarzone ABN 2500 villanypásztor készülék a legjobb áramellátást élvezheti! A villanypásztor készülék tökéletesen alkalmas nagy legelőkön történő mobil használatra.

A rendkívül erős Agrarzone ABN 2500 villanypásztor készülék tökéletes hosszú, akár 70 km-es kerítésekhez. A sokoldalú villanypásztor készülék 230 V-os hálózati csatlakozással, 9 V-os akkumulátorral, 12 V-os akkumulátorral vagy napelemes rendszerrel működtethető, ezért mobil használatra éppúgy alkalmas, mint a villanykerítésre történő állandó telepítésre.

Az Agrarzone villanypásztor készülék ideális hosszú, akár 70 km hosszú kerítésekhez, pl. szarvasmarha- és lólegelőkhöz, juh- és kecskekerítésként, valamint tökéletes a legelőkön történő mobil használatra is. A rövid, szálas vagy szalagos kerítésrendszerek kisebb, 9 V-os elemmel is működtethetők, míg az kerítéshálókat, például a csirkehálókat vagy a juhhálókat 12 V-os feszültséggel kell ellátni.

Az állatok nyugodt, biztonságos bekerítése érdekében 9300 voltos ütéserősséget biztosít. Legyen szó juhokról, kecskékről, tehenekről, lovakról vagy kutyákról, a villanypásztor megbízható védelmet nyújt, és hatékonyan tartja távol még az olyan erős betolakodókat is, mint a szarvasok és a vaddisznók. Erős villanypásztor készülékünkkel mindig jó érzése lesz, ha állatai biztonságáról van szó! A kézi áramszabályozóval a lökéserősség 1 és 10 között folyamatosan állítható - ez azt jelenti, hogy az áramfelvétel hatékonyan szabályozható és előnyösen igazítható a mindenkori kerítésviszonyokhoz.

A jól bevált ABN 2500 villanypásztor készülék modern energiatakarékos áramkörrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy az energiafogyasztás automatikusan a kerítés állapotához igazodik. A többfunkciós villanypásztor készülék két külön LED-es fénykibocsátó diódával rendelkezik a kerítés feszültségének és az akkumulátornak az ellenőrzésére, ami azt jelenti, hogy az ellátási vagy kerítésproblémák azonnal észlelhetők és orvosolhatók. 12 V-os akkumulátorral való működéskor mélykisülés elleni védelem lép életbe, és így védi az akkumulátort. Rendkívül robusztus, időjárásálló házból készült a különösen hosszú élettartam és a kiváló minőségű villanypásztor készülékünkkel való hosszú barátság érdekében.

Áttekintés:

  • 9V / 12V / 230V-os villanypásztor készülék elemes, akkumulátoros, hálózati vagy napelemes üzemhez
  • 9,300 V ütőerő 4 joule ütőerővel
  • 12 V-os mélykisülés elleni védelemmel
  • Fokozatmentesen szabályozható ütőerő kézi szabályzóval (1 - 10)
  • Időjárásálló, robusztus ház a hosszú élettartam érdekében
  • Praktikus fogantyú a különösen könnyű és kényelmes kezeléshez
  • A mellékelt 230 V-os hálózati adapterrel működtethető
  • Nagyméretű akkumulátortartály 12 V-os akkumulátor tárolására (ajánlás: AGM akkumulátor 12 V, 88 Ah, cikkszám: 442064).
  • Opcionális elemes üzem 9 V-os szárazelemmel lehetséges (ajánlás: 9 V, 175 Ah alkáli, cikkszám: 442082).
  • Opcionális napelemes üzemmód lehetséges - csatlakozás közvetlenül a készülékhez (ajánlás: 25 wattos napelemmodul)
  • "Made in Germany": gondosan gyártott Németországban
  • Alkalmas szalaggal, szalaggal, kötéllel és fuzfahálóval ellátott legelokerítésekhez

Felhasználási terület:

  • Kerítéshossz 70,0 km-ig, növényzet nélkül
  • Mobil kerítések, mint például a körforgásos legelők
  • Robusztus állatok, mint például juhok, szarvasmarhák, lovak, kecskék, vagy a vadállatok távoltartása érdekében.

Muszaki adatok:

  • Max. Feszültség: 11.000 V
  • Feszültség üresjáratban: 9,300 V
  • Feszültség 500 Ohm-on: 4,500 V
  • Max. Töltési energia: 4 J
  • Max. Kisütési energia: 2,5 J
  • Elméleti kerítés hossza: 70 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza növényzet nélkül: 20 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza közepes növényzet esetén: 5 km
  • Max. kerítés hossza Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 2 km
  • Áramerosség: 22 mA - 245 mA
  • Szükséges számú 1 m-es talajkaró: 2 db
  • Alkalmas fuzfahálókhoz legfeljebb: 0,3 km-ig
  • A következo fajok esetében: ló, szarvasmarha, juh, kecske, sertés, farkas, vaddisznó.

Szállítási tételek:

1x ABN 2500 villanypásztor készülék
1x Kerítés csatlakozókábel
1x Földelő kábel
1x 12V-os csatlakozókábel
1x 9V-os csatlakozókábel
1x 230V hálózati adapter
1x Használati útmutató

Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet!

Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Kimenő energia: 2,50 Joule
Töltési energia: 4,00 Joule
Teljesítmény: 11.000 V
Üzemmód: 9V elem, 12V akku, 12V szolár, 230V hálózati
Állatfajok: Bárány, Disznó, Farkas, Kecske, Ló, Szarvasmarha, Vaddisznó
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 20 km
Kerítéshossz erős növénytakaróval: 2 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 5 km

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Napelemes modul 25 Watt töltésszabályozó nélkül
25 W-os napelemmodul konzollal, töltésszabályozó nélkül A 25 wattos napelemmodul ideális megoldás mindazok számára, akik megbízható áramellátást keresnek az Agrarzone ABN 2500, Mobil Power AD 2000, AD 3000 és AN 3100 villanypásztor készülékekhez. Ezzel a kiváló minőségű napelemes modullal a nap energiáját használhatja villanypásztorok hatékony működtetéséhez. A napelemmodul önszabályozó funkcióval rendelkezik, amely megfelelő méretezés esetén optimális teljesítményt biztosít. A 25 wattos teljesítményével elegendő energiát biztosít a villanypásztor megbízható működtetéséhez. A mellékelt horganyzott tartó lehetővé teszi a könnyű és stabil rögzítést közvetlenül a villanypásztor készülékre. A napelemre 5 év teljesítménygarancia vonatkozik, ami további biztonságot és megbízhatóságot nyújt. Mérete 37,5 x 56,0 x 2 cm, így kompakt és helytakarékos, így könnyen felszerelheti villanypásztor készülékre. Áttekintés: Megbízható áramellátás villanypásztorokhoz Önszabályozó napelemmodul (megfelelő méretezés esetén) Teljesítmény: 25 watt Alkalmas az Agrarzone ABN 2500, Ako Mobil Power AD 2000 , AD 3000 és AN 3100 rendszerekhez Szolárkábel hossza 100 cm 5 év teljesítménygarancia Méretek: Szélesség: 37,5 cm Magasság: 56 cm Mélység: 2 cm Szállítási tételek: 1x Napelem 25 watt 1x Rozsdamentes acél konzol a felszereléshez és a közvetlen csatlakoztatáshoz a villanypásztor készülékhez Megjegyzés: A villanypásztor készüléket nem tartalmazza a szállítás!

78 324 Ft*
db.
Nagyfeszültségű földkábel, szigetelve 1,32 mm
Nagyfeszültségű földalatti kábel egyszeres szigetelésű, ónozott rézmaggal (kötegelt rézszálak) kerítés- és földkábelekhez műanyag orsón Szakértői tipp: A földkábeleket mindenképpen műanyag üres csőben kell lefektetni, hogy a kábel ne sérüljön meg! Műszaki adatok: Vezető átmérője: 1,32 mm Vezető keresztmetszete: 1,0 mm2 Külső átmérő 7,0 mm Ellenállás Ohm/m: 0,025 Hosszúságok: 25 m 50 m

9 395 Ft*
Szerelőoszlop Földoszlop Tartóoszlop villanypásztorhoz
Földrúd / tartó rúd elektromos kerítés berendezéshez Ez a földelőrúd többek között a következő elektromos vívókhoz alkalmas: AKO B40AKO Duo X eszközökAKO Power A eszközök Megjegyzés: Az elektromos kerítésegységek nem tartoznak a szállítási terjedelembe.

5 087 Ft*
db.
Prémium AGM akkumulátor 12V 88Ah
Prémium AGM áramló akkumulátor 12V 88 Ah Az újratölthető AGM akkumulátorok az új alternatívát jelentik az elterjedt ólom-sav akkumulátorok helyett. Az AGM áramlási technológia feleslegessé teszi az akkumulátorsav használatát. A gél akkumulátorok teljesen szivárgásmentesek, karbantartásmentesek és a hagyományos akkumulátoroknál ciklustűrőbbek. Az AGM akkumulátort néhány 9 V-os villanypásztor készülékbe az oldalára fektetve kell beszerelni, és azonnal használatra kész. A normál akkumulátorokhoz képest a Premium akkumulátorok önkisülése alacsonyabb. A kapacitásadatokat 100 órás normál kisütésre adták meg. Áttekintés: Újratölthető 12V AGM áramlásos akkumulátor Azonnal használatra kész 1 év garancia (Figyelem: mélykisülés esetén nincs garanciális igény) Kapacitási adatok 100 órás szabványos kisüléshez Alacsonyabb önkisülés a hagyományos akkumulátorokhoz képest Eredeti felszerelési minőségben (OEM) Megjegyzés: Az AGM akkumulátorok zárt rendszerűek. Az akkumulátor felbontása esetén nincs garancia! Méret: 275 x 175 x 190 mm (H x Sz x M), 20,7 kg

95 165 Ft*
db.
Agrarzone Figyelmeztető tábla Vigyázat elektromos kerítés
Figyelmeztető tábla Vigyázat elektromos kerítés!-Legelőkerítés-rendszerek jelöléséreAfigyelmeztető tábla az elektromos kerítésrendszerek jelölésére szolgál.A sárga tábla arra figyelmeztet, hogy ne érintse meg az elektromos kerítést. A VDE szerint a villanypásztorok kötelezően jelölendőek. A figyelmeztető táblákat kb. 100 m távolságban kell elhelyezni, és jól láthatónak kell lenniük. A figyelmeztető tábla gyorsan és egyszerűen rögzíthető a kerítéshez a klipszek segítségével. Részlet a biztonsági szabványból: A közút vagy közút mentén telepített elektromos kerítés minden részét gyakori időközönként figyelmeztető táblákkal kell megjelölni. Ezeket biztonságosan rögzíteni kell a kerítésoszlopokhoz, vagy szilárdan a kerítésdrótokhoz kell szorítani.Ránézésre: 40 mm-es pántokba, kötélbe, sodronyba és drótba való könnyű beakasztáshoznincs szükség további rögzítőanyagrarobusztus műanyagból készültméretek: 260 x 150 mmmindkét oldalra nyomtatva Aszállítástartalmazza: 1 x Agrarzone Figyelmeztető tábla

1 014 Ft*
db.