Kerbl TITAN B250 villanypásztor készülék 9V, 0.25 Joule egy pillantásra:


  • Kezdő szintű 9 voltos villanypásztor készülék
  • Mobil használatra
  • Ideális kisebb ló- és szarvasmarha legelőkhöz, valamint kis állatok, például kutyák és macskák számára is
  • 2 teljesítményszint választható

Kerbl TITAN B 250 - 9 voltos akkumulátoros villanypásztor készülék

A Kerbl villanypásztor készülék 9 voltos elemmel vagy hálózatról működtethető, és rövid, növényzet nélküli kerítésekhez tervezték.

Az olcsó 9 voltos villanypásztor készülék kezdőknek nagy teljesítményű, kompakt és megbízható. A 9 voltos akkumulátoros készülék ideális mobil használatra, kisebb, növényzet nélküli legelőkre, valamint ideális kisebb ló- és szarvasmarha-legelőkre, kis állatok, például kutyák és macskák számára is. A Kerbl villanypásztor készülék 2 teljesítményszint közül választhat a leütési teljesítmény beállítása érdekében. Világos SMD ellenőrző lámpa a készülék és az akkumulátor ellenőrzéséhez.

Áttekintés:

  • Az olcsó "kezdő szintű" 9 voltos akkumulátoros villanypásztor készülék mobil használatra, kisebb, növényzet nélküli legelőkre
  • Ideális kisebb ló- és szarvasmarha legelokhöz, valamint kis állatok, például kutyák és macskák számára is.
  • 2 teljesítményszint választható
  • Nappali fényes SMD jelzőfény a készülék és az akkumulátor vezérléséhez
  • A megadott értékek 9 voltos üzemben az 5. teljesítményszintre vonatkoznak

Szállítási tételek:

  • Max. Feszültség: 9.400 V
  • Feszültség üresjáratban: 9,400 V
  • Feszültség 500 Ohm-on: 2,600 V
  • Max. Töltési energia: 0,25 J
  • Max. Kisülési energia: 0,17 J
  • A kerítés elméleti hossza: 7 km
  • Max. Kerítés hossza növényzet nélkül: 3 km
  • Max. Maximális kerítéshossz közepes növényzet esetén: 1 km
  • Áramfelvétel: 13 mA - 19 mA
  • Szükséges 1 m-es földi karók száma: 1 db
  • Ezekre a fajokra: ló, szarvasmarha, kutya

Szállítási tételek:

1x Kerbl TITAN B250 Villanypásztor készülék 9V, 0,25 Joule
1x Kerítés csatlakozókábel
1x Földelo csatlakozókábel
1x Földelo rúd
1x Használati útmutató

Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet!

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Kimenő energia: 0,17 Joule
Töltési energia: 0,25 Joule
Teljesítmény: 9.400 V
Üzemmód: 9V elem
Állatfajok: Kutya, Ló, Szarvasmarha
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 3 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 1 km

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Napelemes modul 4 Watt 9V-os villanypésztor készülékhez
Napelemes modul 4 wattos, konzollal - minden 9 V-os villanypásztor készülékhez A 4 wattos napelemmodul konzollal tökéletes kiegészítője minden 9 voltos villanypásztor készüléknek. Ezzel a napelemes modullal meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát és tehermentesítheti azt a nappali órákban. Azzal támogatja villanypásztor készülékét, hogy a szükséges energiát a napfényből nyeri, így csökkentve az akkumulátor használatát. Az összes 9 voltos villanypásztor készülékkel való kompatibilitásának köszönhetően ez a napelem rendkívül sokoldalúan használható. Függetlenül attól, hogy melyik modellel rendelkezik, élvezheti a hosszabb akkumulátor-élettartam előnyeit. Egyszerűen csak rögzítse a napelemet a mellékelt tartóval, és máris készen áll, hogy elvégezze a munkáját. Használja ki a napenergia előnyeit, és optimalizálja villanypásztor rendszerének hatékonyságát a 4 wattos napelemmel. Hosszabbítsa meg az akkumulátor élettartamát, és biztosítsa, hogy elektromos kerítése megbízhatóan működjön legelője és állatai védelme érdekében. A napelemmodul segítségével megtapasztalhatja a környezetbarát és költségtakarékos energiaforrás előnyeit. A 4 wattos napelemmodul segítségével tavasztól őszig karbantartásmentes működésre van lehetőség. Megjegyzés: A napelemmodul nem használható a 9 vagy 12 voltos elem töltésére. Áttekintés: 4 wattos napelemmodul tartókonzollal együtt Támogatja az akkumulátort + meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát Minden 9 voltos villanypásztor készülékhez használható Környezetbarát, költséghatékony energia Karbantartásmentes működés tavasztól őszig Nem használható a 9V-os vagy 12V-os elem töltésére Méretek: Szélesség: 21 cm Magasság: 20 cm Mélység: 2 cm Szállítási tételek: 1x Napelem 4 watt 1x Tartó a villanypásztor készülékhez Megjegyzés: A villanypásztor készülék nem tartozéka a szállításnak!

27 218 Ft*
db.
Adapter kábel 12 Volt
Akkumulátor bilincskészlet - 12V-os adapterkábel szigetelt bilincsekkel 12 voltos adapterkábel krokodilcsipeszekkel 9 voltos elektromos vívókhoz Ez az adapterkábel minden olyan 9 voltos elektromos vívóhoz való, amely alkalmas 12 voltos akkumulátorhoz való közvetlen csatlakoztatásra. A jövőben a 9 voltos elektromos kerítést egy 12 voltos elektromos kerítés akkumulátorával látja el. Egyszerűen csatlakoztassa a krokodilcsipeszeket az akkumulátor pólusaihoz, és csatlakoztassa az akkumulátort a 9 voltos elektromos kerítésegységhez a 80 cm-es csatlakozókábelen és a krokodilcsipeszeken keresztül. Az adapterkábel csökkenti a feszültséget, és már használhatja is az elektromos kerítést. A 12 voltos adapterkábel teljes hossza 80 cm hosszú, krokodilcsipeszes csatlakozással. Ránézésre: 80 cm-es kábellel 12 voltos nedves akkumulátor csatlakoztatásához 9 voltos elektromos kerítéshez való csatlakoztatáshoz Könnyű kezelhetőség Időjárásálló Kifejezetten terepi használatra fejlesztették ki és tesztelték Szállítási terjedelem: 1x AKO Elektromos kerítés tartozékok 9 V-os készülékekhez - Adapter kábel 12 Volt

6 218 Ft*
db.
AKO villanypásztor elem HighEnergy Saline 9V 75 Ah
AKO High Energy Saline 9 Voltos 75Ah szárazelem villanypásztor készülékhez Alacsony költségű, nagy teljesítményű alternatívája az alkáli elemeknek (több energia kevesebb pénzért). Meghosszabbított élettartam a cink-levegő technológiának köszönhetően Ideális az összes szokásos 9 voltos elemes villanypásztor készülékhez Névleges feszültség 8,4 volt Hordozószíjjal Méret: 16,5 x 11,5 x 11 cm (HxSZxM)

8 551 Ft*
db.
Kerbl figyelmeztető jelzőtábla akasztható 2 oldalas
Figyelmeztető tábla - Vigyázat elektromos kerítés! 40 mm-es szalagokhoz, kötélhez, sodronyhoz és dróthoz való egyszerű rögzítéshez. Ehhez a különleges figyelmeztető táblához nincs szükség további rögzítőanyagra. A robusztus műanyagból készült figyelmeztető tábla mindkét oldalán nyomtatott. Méretek: 260 x 150 mm robusztus műanyagból készült mindkét oldalra nyomtatva nincs szükség további rögzítőanyagra Részlet a biztonsági szabványból: A közút vagy közút mentén telepített elektromos kerítés minden részét gyakori időközönként figyelmeztető táblákkal kell megjelölni. Ezeket biztonságosan rögzíteni kell a kerítésoszlopokhoz vagy szilárdan a kerítésdrótokhoz kell szorítani.

1 357 Ft*
db.