Agrarzone B27 villanypásztor készülék 9V, 0.45 Joule egy pillantásra:


  • Védelem lovak, szarvasmarhák, sertések, csirkék és kisállatok számára
  • Rövid és közepes méretű villanypásztor kerítésekhez, kevés növényzettel
  • Rugalmas 9 V-os elemes készülék mobil használatra
  • LED-es akkumulátor-jelzőfényt tartalmaz
  • Kiváló minőség, Németországban gyártott

Agrarzone B 27 - 9 V-os villanypásztor készülék

A tökéletes villanypásztor készülék kis és közepes kerítéshosszúságú kerítésekhez növényzet nélkül vagy kevés növényzettel!

A villanypásztor készülék alapvetően felelős azért, hogy az állatok tiszteletben tartsák a bekerített területet. Ezért a megbízható villanypásztor készülék minden elektromos kerítés szíve. Az állatfajtól, a kerítés hosszától vagy a növényzettől függően a villanypásztor készüléket a megfelelő követelményekhez kell igazítani. A villanypásztor készülék sokféleképpen használható a mobil területen 9 V-os szárazelemmel.

A 9 V-os Agrarzone B 27 villanypásztor készülékkel a mobil kerítésrendszerek pillanatok alatt felépíthetők. Akár kis ló- és szarvasmarha-legelőkre, akár kis állatok, például kutyák és macskák számára - az elemes univerzális készülék a LED-es elem-ellenőrző lámpának köszönhetően mindenki számára könnyű kezelhetőséget garantál. A mobil használatra ideális, alacsony árú, elemmel működő készülékhez csatlakozókábel és földelőrúd tartozik. A készülék 12 V-os akkumulátorhoz csatlakoztatható egy adapterkábelen keresztül (opcionális, nem tartozék).

Ez a készülék nem alkalmas villanypásztor hálókhoz. Ehhez nagyobb kimeneti teljesítményű készülékeket ajánlunk, érzékeny kis állatok esetében 2 joule-tól, robusztus állatfajok esetében pedig 4 joule-tól.

Áttekintés:

  • Univerzális 9 V-os villanypásztor készülék
  • Elemes villanypásztor egység hatékony kimeneti teljesítménnyel
  • Beépített LED-es elem-ellenőrző lámpa
  • Származási ország: "Made in Germany" - 3 év garancia

Felhasználási terület:

  • Ideális minden villanypásztorhoz és elektromos kerítéshez
  • Optimális villanypásztor készülék kis és közepes kerítéshosszúságú kerítéshez növényzet nélkül vagy alacsony növényzethez
  • Tökéletes a kisebb és nagyobb állatok, például lovak, szarvasmarhák, sertések, csirkék, kutyák, macskák, vagy a kócsagok távoltartására

Műszaki adatok:

  • Max. feszültség: 9,600 V
  • Feszültség üresjáratban: 9,600 V
  • Feszültség 500 Ohm-on: 3,100 V
  • Max. töltési energia: 0,45 J
  • Max. kisülési energia: 0,27 J
  • A kerítés elméleti hossza: 12 km
  • Max. kerítéshossz növényzet nélkül: 4 km
  • Max. kerítéshossz közepes növényzet esetén: 2 km
  • Max. kerítéshossz magas növényzet esetén: 0,5 km
  • Áramfelvétel: 24 mA - 36 mA
  • A szükséges földelő oszlopok száma 1 m: 1 db
  • Ezekre az állatfajokra: ló, szarvasmarha, sertés, baromfi, kutya, macska, kócsag

Szállítási tételek:

1x Agrarzone B 27 villanypásztor készülék
1x Kerítés csatlakozókábel
1x Földelő kábel
1x Föld rúd
1x Használati utasítás

Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet és 12 V-os csatlakozókábelt!

Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Kimenő energia: 0,27 Joule
Töltési energia: 0,45 Joule
Teljesítmény: 9.600 V
Üzemmód: 9V elem, 12V akku
Állatfajok: Baromfi, Disznó, Kutya, Kócsag, Ló, Macska, Szarvasmarha
Kerítéshossz erős növénytakaróval: 0,5 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 2 km

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Napelemes modul 4 Watt 9V-os villanypésztor készülékhez
Napelemes modul 4 wattos, konzollal - minden 9 V-os villanypásztor készülékhez A 4 wattos napelemmodul konzollal tökéletes kiegészítője minden 9 voltos villanypásztor készüléknek. Ezzel a napelemes modullal meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát és tehermentesítheti azt a nappali órákban. Azzal támogatja villanypásztor készülékét, hogy a szükséges energiát a napfényből nyeri, így csökkentve az akkumulátor használatát. Az összes 9 voltos villanypásztor készülékkel való kompatibilitásának köszönhetően ez a napelem rendkívül sokoldalúan használható. Függetlenül attól, hogy melyik modellel rendelkezik, élvezheti a hosszabb akkumulátor-élettartam előnyeit. Egyszerűen csak rögzítse a napelemet a mellékelt tartóval, és máris készen áll, hogy elvégezze a munkáját. Használja ki a napenergia előnyeit, és optimalizálja villanypásztor rendszerének hatékonyságát a 4 wattos napelemmel. Hosszabbítsa meg az akkumulátor élettartamát, és biztosítsa, hogy elektromos kerítése megbízhatóan működjön legelője és állatai védelme érdekében. A napelemmodul segítségével megtapasztalhatja a környezetbarát és költségtakarékos energiaforrás előnyeit. A 4 wattos napelemmodul segítségével tavasztól őszig karbantartásmentes működésre van lehetőség. Megjegyzés: A napelemmodul nem használható a 9 vagy 12 voltos elem töltésére. Áttekintés: 4 wattos napelemmodul tartókonzollal együtt Támogatja az akkumulátort + meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát Minden 9 voltos villanypásztor készülékhez használható Környezetbarát, költséghatékony energia Karbantartásmentes működés tavasztól őszig Nem használható a 9V-os vagy 12V-os elem töltésére Méretek: Szélesség: 21 cm Magasság: 20 cm Mélység: 2 cm Szállítási tételek: 1x Napelem 4 watt 1x Tartó a villanypásztor készülékhez Megjegyzés: A villanypásztor készülék nem tartozéka a szállításnak!

27 505 Ft*
db.
AKO villanypásztor alkáli elem 9V 55-210Ah
AKO 9V alkáli szárazelem villanypásztor készülékhez Az AKO Alkaline 9 Voltos szárazelemek teljes élettartamuk alatt folyamatosan magas feszültségszintet tartanak fenn. Ez azt is jelenti, hogy a villanypásztor készülék ez idő alatt mindig állandó teljesítményt ad a kerítésnek, és optimális terelési biztonságot biztosít. Méretek: 55 Ah (165 x 110 x 110 cm) 75 Ah (165 x 110 x 110 cm) 120 Ah (165 x 110 x 110 cm) 170 Ah (190 x 125 x 160 cm) 175 Ah (190 x 125 x 160 cm) 210 Ah (190 x 125 x 160 cm) Szállítási tételek: 1x AKO villanypásztor alkáli szárazelem 9V (a kiválasztott méretben).

10 214 Ft*
Napelemes szett AGM akkumulátorral 15Ah
5 wattos napelemkészlet - 9 voltos szárazelemes készülékekhez való tartozékokkal. A napelemes elemkészlet minden 9 voltos / 12 voltos akkumulátorral rendelkező legelőkerítéshez használható. Az Elegante napelemes panel szilárd konstrukció minden 9 voltos akkumulátoros készülékkel rendelkező legelőkészülékhez. Túlszárnyalja a megbízható integrált napelemmel szemben támasztott összes követelményt. Karbantartásmentes működés tavasztól őszig. A napelemmodul a fő legeltetési időszak alatt folyamatosan tölti az akkumulátort. Az akkumulátor bármikor feltölthető a 230 voltos hálózati adapter segítségével. Ajánlás: Téli tároláskor hagyja a hálózati adaptert az akkumulátorhoz csatlakoztatva. Szállítási terjedelem: 1x Napelem 5 Watt1x 12 Voltos AGM akkumulátor 15 Ah1x 230 Voltos hálózati adapter1x Tartószerkezet a kerítéshez 1x Tartószerkezet az elektromos kerítéshez

63 659 Ft*
db.
Akkumulátor teszter digitális 6-20 V
A Digital-Battery-Testerrel 6 és 20 volt közötti teszttartományban tesztelheti a villanypásztor készülékét, így mindig teljes kapacitással és optimális töltöttséggel rendelkezik. Így megelőzheti a meghibásodásokat vagy a nem teljesen feltöltött akkumulátorokat, és növelheti élettartamukat, mivel az csökken, ha nem megfelelően töltik fel őket. Megjelenik a terhelés nélküli feszültség (az elején) és a terhelés alatti feszültség (a "-" jel után). Áttekitnsé: 6 - 20 voltos vizsgálati tartomány Nincs szükség akkumulátorra A terhelés nélküli feszültség (az elején), valamint a terhelés alatti feszültség (a "-" jel után) jelenik meg. Szállítási tételek: 1 x akkumulátor teszter

12 571 Ft*
db.