Agrarzone B17 villanypásztor készülék 9V, 0.25 Joule egy pillantásra:


 • Lovak, sertések, kutyák és macskák biztonságos bekerítése
 • Kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez, pl. karámoknál
 • Robusztus 9 V-os elemegység mobil használatra
 • LED-es elem kontrollámpa
 • Kiváló minőség, Németországban készült

Agrarzone B 17 - villanypásztor készülék 9 V

Nagy hatású, robusztus villanypásztor készülék kis, növényzet nélküli területekhez!

A villanypásztor készülék alapvetően azért felelős, hogy az állatok tiszteletben tartsák a bekerített területet. Ezért a megbízható villanypásztor készülék minden elektromos kerítés szíve. Az állatfajtól, a kerítés hosszától vagy a növényzettől függően a készüléket a megfelelő követelményekhez kell igazítani.

Az Agrarzone B 17 villanypásztor készülékkel könnyen építhetők mobil kerítésrendszerek. Akár kis ló- és szarvasmarha-legelőkre, akár kis állatok, például kutyák és macskák számára - az elemes univerzális készülék a LED-es ellenőrző lámpának köszönhetően mindenki számára könnyű kezelhetőséget garantál. A mobil használatra ideális, alacsony árú elemes villanypásztor készülékhez egy csatlakozókábel és egy földelőrúd tartozik. A készülék 12 V-os akkumulátorhoz csatlakoztatható egy adapterkábelen keresztül (opcionális, nem tartozék).

Ez a készülék nem alkalmas fűzfahálókhoz. Ehhez nagyobb kimeneti teljesítményű készülékeket ajánlunk, érzékeny kis állatok esetében 2 joule-tól, robusztus fajok esetében pedig 4 joule-tól.

Áttekintés:

 • Univerzális 9 V-os villanypásztor készülék
 • Elemes egység hatékony kimeneti teljesítménnyel
 • Beépített LED-es elem-ellenőrző lámpa
 • A származási ország: "Made in Germany" - 3 év garancia.

Alkalmazási terület:

 • Villanypásztorokhoz, villamosítható kerítésekhez való mobil használatra szolgáló villanypásztor készülék.
 • Alkalmas kis, növényzet nélküli karámokhoz
 • Kisebb és nagyobb állatok, például lovak, sertések, kistestű kutyák és macskák terelésére alkalmas.

Műszaki adatok:

 • Max. feszültség: 9,400 V
 • Feszültség üresjáratban: 9,400 V
 • Feszültség 500 Ohm-on: 2,600 V
 • Max. töltési energia: 0,25 J
 • Max. kisülési energia: 0,17 J
 • A kerítés elméleti hossza: 7 km
 • Maximális kerítéshossz növényzet nélkül: 3 km
 • Maximális kerítéshossz közepes növényzet esetén: 1 km
 • Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 0,3 km
 • Áramfelvétel: 13 mA - 19 mA
 • Szükséges 1 m-es földi karók száma: 1 db
 • Ezekhez az állatfajokhoz: ló, sertés, kutya, macska.

Szállítási tételek:

1x Agrarzone B17 villanypásztor készülék 9 V
1x Kerítés csatlakozókábel
1x Földelő kábel
1x Földelő rúd
1x Használati útmutató

Megjegyzés: 12 V-os akkumulátor és csatlakozókábel nincs benne!

Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Kimenő energia: 0,17 Joule
Töltési energia: 0,25 Joule
Teljesítmény: 9.400 V
Üzemmód: 9V elem, 12V akku
Állatfajok: Disznó, Kutya, Ló, Macska
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 3 km
Kerítéshossz erős növénytakaróval: 0,3 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 1 km

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Napelemes modul 4 Watt 9V-os villanypésztor készülékhez
Napelemes modul 4 wattos, konzollal - minden 9 V-os villanypásztor készülékhez A 4 wattos napelemmodul konzollal tökéletes kiegészítője minden 9 voltos villanypásztor készüléknek. Ezzel a napelemes modullal meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát és tehermentesítheti azt a nappali órákban. Azzal támogatja villanypásztor készülékét, hogy a szükséges energiát a napfényből nyeri, így csökkentve az akkumulátor használatát. Az összes 9 voltos villanypásztor készülékkel való kompatibilitásának köszönhetően ez a napelem rendkívül sokoldalúan használható. Függetlenül attól, hogy melyik modellel rendelkezik, élvezheti a hosszabb akkumulátor-élettartam előnyeit. Egyszerűen csak rögzítse a napelemet a mellékelt tartóval, és máris készen áll, hogy elvégezze a munkáját. Használja ki a napenergia előnyeit, és optimalizálja villanypásztor rendszerének hatékonyságát a 4 wattos napelemmel. Hosszabbítsa meg az akkumulátor élettartamát, és biztosítsa, hogy elektromos kerítése megbízhatóan működjön legelője és állatai védelme érdekében. A napelemmodul segítségével megtapasztalhatja a környezetbarát és költségtakarékos energiaforrás előnyeit. A 4 wattos napelemmodul segítségével tavasztól őszig karbantartásmentes működésre van lehetőség. Megjegyzés: A napelemmodul nem használható a 9 vagy 12 voltos elem töltésére. Áttekintés: 4 wattos napelemmodul tartókonzollal együtt Támogatja az akkumulátort + meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát Minden 9 voltos villanypásztor készülékhez használható Környezetbarát, költséghatékony energia Karbantartásmentes működés tavasztól őszig Nem használható a 9V-os vagy 12V-os elem töltésére Méretek: Szélesség: 21 cm Magasság: 20 cm Mélység: 2 cm Szállítási tételek: 1x Napelem 4 watt 1x Tartó a villanypásztor készülékhez Megjegyzés: A villanypásztor készülék nem tartozéka a szállításnak!

27 781 Ft*
db.
AKO villanypásztor alkáli elem 9V 55-210Ah
AKO 9V alkáli szárazelem villanypásztor készülékhez Az AKO Alkaline 9 Voltos szárazelemek teljes élettartamuk alatt folyamatosan magas feszültségszintet tartanak fenn. Ez azt is jelenti, hogy a villanypásztor készülék ez idő alatt mindig állandó teljesítményt ad a kerítésnek, és optimális terelési biztonságot biztosít. Méretek: 55 Ah (165 x 110 x 110 cm) 75 Ah (165 x 110 x 110 cm) 120 Ah (165 x 110 x 110 cm) 170 Ah (190 x 125 x 160 cm) 175 Ah (190 x 125 x 160 cm) 210 Ah (190 x 125 x 160 cm) Szállítási tételek: 1x AKO villanypásztor alkáli szárazelem 9V (a kiválasztott méretben).

10 316 Ft*
AKO villanypásztor elem cink-levegő 9V 55-130Ah
AKO 9 Voltos cink-levegő szárazelem villanypásztor készülékhez Szabványos szárazelem, amelyet nem nagy teljesítményre tervezett villanypásztor készülékekben használnak. Névleges feszültség 8,4 volt Méretek: 55 Ah: 165 x 115 x 110 cm 90 Ah: 190 x 130 x 160 cm 130 Ah: 190 x 130 x 160 cm

7 141 Ft*
Napelemes szett AGM akkumulátorral 15Ah
5 wattos napelemkészlet - 9 voltos szárazelemes készülékekhez való tartozékokkal. A napelemes elemkészlet minden 9 voltos / 12 voltos akkumulátorral rendelkező legelőkerítéshez használható. Az Elegante napelemes panel szilárd konstrukció minden 9 voltos akkumulátoros készülékkel rendelkező legelőkészülékhez. Túlszárnyalja a megbízható integrált napelemmel szemben támasztott összes követelményt. Karbantartásmentes működés tavasztól őszig. A napelemmodul a fő legeltetési időszak alatt folyamatosan tölti az akkumulátort. Az akkumulátor bármikor feltölthető a 230 voltos hálózati adapter segítségével. Ajánlás: Téli tároláskor hagyja a hálózati adaptert az akkumulátorhoz csatlakoztatva. Szállítási terjedelem: 1x Napelem 5 Watt1x 12 Voltos AGM akkumulátor 15 Ah1x 230 Voltos hálózati adapter1x Tartószerkezet a kerítéshez 1x Tartószerkezet az elektromos kerítéshez

64 299 Ft*
db.
Akkumulátor teszter digitális 6-20 V
A Digital-Battery-Testerrel 6 és 20 volt közötti teszttartományban tesztelheti a villanypásztor készülékét, így mindig teljes kapacitással és optimális töltöttséggel rendelkezik. Így megelőzheti a meghibásodásokat vagy a nem teljesen feltöltött akkumulátorokat, és növelheti élettartamukat, mivel az csökken, ha nem megfelelően töltik fel őket. Megjelenik a terhelés nélküli feszültség (az elején) és a terhelés alatti feszültség (a "-" jel után). Áttekitnsé: 6 - 20 voltos vizsgálati tartomány Nincs szükség akkumulátorra A terhelés nélküli feszültség (az elején), valamint a terhelés alatti feszültség (a "-" jel után) jelenik meg. Szállítási tételek: 1 x akkumulátor teszter

12 698 Ft*
db.