info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Takarmány


Szűrő

A megfelelő takarmány az egészséges állatokhoz

Akár az istállóban, akár a legelőn vagy a háztartásban - a takarmányozás központi szerepet játszik állataink jólétében és egészségében. A kiváló minőségű takarmány nemcsak a vitalitást biztosítja, hanem támogatja a haszonállatok teljesítményét és termelékenységét is.

Kiváló minőségű takarmányok: széles választék minden igényre

A megfelelő takarmány kiválasztása számos tényezőtől függ, például az állat típusától, korától és aktivitási szintjétől. Fontos, hogy a takarmány minden szükséges tápanyagot a megfelelő mennyiségben tartalmazzon az egyéni igényeknek megfelelően.

Állati takarmány: optimális ellátás a gazdaságok számára

A mezőgazdaság különleges követelményeket támaszt a takarmányozással szemben. Legyen szó lótakarmányról, szarvasmarha- vagy baromfitakarmányról - a kiegyensúlyozott állattakarmány döntően hozzájárul az állatok termelékenységéhez és egészségéhez. Kínálatunkban kiegyensúlyozott összetételt biztosítunk. Nálunk kedvező áron vásárolhat bio takarmányt online is.

Állati takarmányok: az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásért

A haszonállatoknak speciális, az egyedi igényeikhez igazított takarmányra van szükségük. A megfelelő állateledelekkel, legyen szó juhtakarmányról vagy más haszonállatoknak szánt speciális takarmányról, biztosíthatja, hogy állatállománya optimális ellátásban részesüljön.

GYIK - Takarmányok

Melyik takarmány a megfelelő az én állatom számára?
A takarmány kiválasztása az állat típusától, korától és egészségi állapotától függ. Célszerű állatorvostól vagy szakembertől tanácsot kérni.

Mi a legjobb módja a takarmány tárolásának?
A takarmányt hűvös, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen kell tárolni, hogy megőrizze minőségét és frissességét.

Összekeverhetem a különböző típusú eledeleket?
Igen, amennyiben a kombináció megfelel az állat táplálkozási igényeinek, és nincsenek intoleranciák. Ha bizonytalan, kérjen szakmai tanácsot.