Leimüller Premium galamb takarmány pellet 25 kg egy pillantásra:


  • Teljes értékű takarmány galambok és hízók számára
  • Teljes és pelletált takarmánykeverék
  • Ásványi anyagokban, vitaminokban és nyomelemekben gazdag
  • Többszörösen tisztított, por- és GMO-mentes
  • Természetes galamb takarmány "Made in Austria"

Leimüller Premium galamb takarmány pellet 25 kg

Ez a teljes értékű takarmány holisztikus táplálék galambok számára, számos ásványi anyaggal, vitaminnal és nyomelemmel. Galambhizlaláshoz ezt a keveréket 100 %-ban etetik.

Ez a Leimüller prémium galamb takarmány pelletált teljes értékű takarmány galambok számára. A préselt galamb takarmány értékes ásványi anyagokkal, vitaminokkal és nyomelemekkel gazdagított. Önmagában etetve a teljes értékű takarmány hizlalásra is alkalmas. Hízó galambok esetében ezt a keveréket 100 %-ban etetik. A repülési fázisban a gabonakeverékekhez kb. 50 % teljes értékű galamb takarmányt ajánlunk hozzáadni. A takarmánykeveréket többször tisztítják, pormentes és géntechnológia nélkül állítják elő.

A Leimüller hagyományos márka jól ismeri a galambok táplálkozási igényeit. Különösen fontos a vadon élő madarak takarmányának minősége és rendszeres ellenőrzése. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A Leimüller rendelkezik az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS és a GMO-mentes termelés tanúsítványával. A madáreleséghez szükséges hazai nyersanyagokat a régióból szerzik be. A takarmányt gondosan csomagolják és szakadásbiztos, környezetbarát papírzacskóban szállítják.

Áttekintés:

  • Teljes értékű takarmány galambok és hízók számára
  • Teljes és pelletált takarmánykeverék
  • Ásványi anyagokkal, vitaminokkal és nyomelemekkel
  • Nagyon jó elfogadás
  • Többszörösen tisztított és pormentes
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Adalékanyagok nélkül
  • Szakadásálló, környezetbarát papírzacskóban
  • Természetes madáreledel Ausztriából

Összetevők / Összetétel:

Összetétel: búza, kukorica, árpa, szója (bab) extrakciós liszt, repce extrakciós liszt pálcikával, búzakorpa finom, kukoricaglutén takarmány, búza szárított sikér, zöldliszt, napraforgó extrakciós liszt, cukorrépamelasz, kalcium-karbonát, monokalcium-foszfát, nátrium-klorid.

Összetevők: 17 % nyersfehérje, 2,80 % nyerszsír, 4,60 % nyersrost, 8,20 % nyershamu, 0,90 % kalcium, 0,65 % foszfor, 0,15 % nátrium, 0,35 % lizin, 0,21 % metionin, 13,86 MJ ME/kg.

Táplálkozási adalékanyagok kilogrammonként: 10.000I.E. A-vitamin / retinil-acetát (3a672a), 2.000I.E. D-vitamin / D3-vitamin (3a671), 20mg E-vitamin / összes rac-alfa-tokoferil-acetát (3a700), 5 mg Réz réz-(II)-szulfát, pentahidrát (E 4), 40mg Vas vas-(II)-szulfát formájában, monohidrát (3b103), 1,0 mg kalcium-jodát vízmentes (3b202), 100 mg mangán mangán(II)-oxid (3b502), 75 mg cink-oxid (3b603), 0,3 mg szelén nátrium-szelenit (E 8) formájában.

Tárolás:

Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja.

Tartalom:

25 kg

Gyártó "Leimüller"

High-quality animal feed for domestic, useful and wild animals from Austria

The EVIT Leimüller animal feed is manufactured with care in the own production plant, controlled and only best ingredients are Used. Years of experience in animal feed production guarantee perfectly adapted to the animal pet Food.

Highest feed quality through strict quality controls and raw material selection

The high-quality feed mixes from Leimüller rely on a strict selection of raw Materials. Strict quality controls in our own laboratory as well as at external inspection points ensure a consistently high feed Quality. During production, all raw materials undergo special purification stages, which are applied to the respective raw Material.

Feed safely - guaranteed GMO-free!

Leimüller feed contains no genetically modified raw Materials. The strictly controlled raw materials are predominantly sourced from local Farmers. Raw materials that do not grow in Austria are exclusively sourced from experienced partners, with whom a good and trusting cooperation has existed for many Years.

Alkalmazási terület: Fajta galamb takarmány, Hízlaló fázis
Takarmány típusa: Teljes értéku takarmányok
Származás: Ausztria
Minőség: GMO mentes

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Leimüller Basic galamb takarmány 25 kg
Leimüller galambtakarmány Basic 25 kg Az ízletes, mindenre alkalmas galamb takarmány. A Leimüller Basic galamb takarmány egy népszerű vegyes takarmány galambok számára. A többszörösen tisztított és pormentesített mindenes takarmány jó és olcsó. A gabonafélék, valamint a különböző hüvelyesek és borsófélék magas aránya biztosítja a kiegyensúlyozott tápanyagellátást és a galambok nagyfokú elfogadottságát. A Leimüller hagyományos márka jól ismeri a galambok táplálkozási igényeit. Különösen fontos a galamb takarmány minősége és rendszeres ellenőrzése. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A Leimüller rendelkezik az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS és a GMO-mentes termelés tanúsítványával. A madáreleséghez szükséges hazai nyersanyagokat a régióból szerzik be. A takarmányt gondosan csomagolják és szakadásálló, környezetbarát papírzacskóban szállítják. Áttekintés: Galambtakarmány-keverék 3 különböző hüvelyes és borsófajta Nagyon jó elfogadás Többszörösen tisztított és pormentes Adalékanyagok nélkül GMO-mentes Szakadásálló, környezetbarát papírzacskó Természetes madáreledel Ausztriából Táplálási ajánlás: A madáreledelt kínálja a madaraknak tálban vagy etetőben, hogy szabadon fogyaszthassák. A higiénia az etetés helyén különösen fontos. Ezért a tálat jól védve helyezze el az ürülék, a szennyeződések és a víz által okozott szennyeződésektől (ne tegye a tálat ülőhelyek alá). Csak annyi eleséget töltsön a tálba, amennyit a madarak egy nap alatt meg tudnak enni. Ez hatékonyan megakadályozza a penész, kórokozók vagy hasonló anyagok elszaporodását. Összetevők: 12,2 % nyersfehérje, 3 % nyerszsír, 3,5 % nyersrost, 2 % nyershamu, 0,05 % kalcium, 0,32 % foszfor, 0,03 % nátrium, 0,48 % lizin, 0,20 % metionin, 12,52 MJ ME/kg Összetétel: 34 % közepes kukorica, 25 % búza, 5 % kisborsó, 8 % nagyborsó, 11 % sörárpa, 10 % milokorn, 4 % dari, 1 % kardvirág, 1 % bükköny, 1 % sárga köles Tárolás: Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja. Tartalom: 25 kg

Tartalom: 25 Kilogram (560 Ft* / 1 Kilogram)

-től 13 999 Ft*
Leimüller galamb takarmány magkeverék 25 kg
Leimüller galamb takarmány magkeverék 25 kg Ez a többszörösen tisztított és pormentes magkeverék növeli galambtáplálékának értékét. Fürjek számára is alkalmas. A Leimüller galamb takarmány magkeverék egy kiváló minőségű kevert takarmány galambok és fürjek számára. A többrétegű magok arányának köszönhetően ez a takarmány ideális a díszfürjek számára is. A galambtakarmány kizárólag értékes magvakból, például sárga kölesből, fényes magvakból és barna perillából áll. A keverék felhasználható a kedvező galambtakarmány-keverékek javítására. Az optimális keverési arány 5-10 % között van. A galamboknak szánt magkeveréket többször tisztítják, pormentes és géntechnológia nélkül állítják elő. A Leimüller hagyományos márka jól ismeri a galambok táplálkozási igényeit. Különösen fontos a vadon élő madarak takarmányának minősége és rendszeres ellenőrzése. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A Leimüller rendelkezik az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS és a GMO-mentes termelés tanúsítványával. A madáreleséghez szükséges hazai nyersanyagokat a régióból szerzik be. A galamb takarmányt gondosan csomagolják és szakadásbiztos, környezetbarát papírzacskóban szállítják. Áttekintés: Keveréktáp galambok és díszfürjek számára Az olcsó galamb takarmány-keverékek kiegészítésére Kizárólag értékes vetőmagokból áll Optimális keverési arány 5 - 10 % között Nagyon jó elfogadás Többszörösen tisztított és pormentes Garantáltan GMO-mentes Adalékanyagok nélkül Szakadásmentes, környezetbarát papírzacskó Természetes madáreledel Ausztriából Összetevők: 13,9% nyersfehérje, 7,9% nyerszsír, 6,2% nyersrost, 3,1% nyershamu, 0,11% kalcium, 0,42% foszfor, 0,03% nátrium, 0,17% lizin, 0,20% metionin, 12,35 MJ ME/kg. Összetétel: 29 % fényes köles, 27 % vörös köles, 27 % sárga köles, 5 % szenegáli köles, 7 % kender, 2 % vörösrépa, 2 % negro mag, 1 % barna perilla. Tárolás: Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja. Kiszerelés: 25 kg

Tartalom: 25 Kilogram (994 Ft* / 1 Kilogram)

-től 24 852 Ft*
Leimüller galamb takarmány pihenőtakarmány zsírcsökkentett 25 kg
Leimüller pihenő galamb takarmány csökkentett zsírtartalommal 25 kg Ez a tápanyagcsökkentett galamb takarmány optimálisan alkalmas a nyugalmi fázisban történő etetésre. A Leimüller galamb takarmány egy könnyű takarmánykeverék galambok számára. Csökkentett tápanyagtartalma miatt az alacsony zsírtartalmú keveréktakarmány optimálisan alkalmas pihenő takarmányként a fázistakarmányozás során. A sörárpa és búza magas aránya miatt a galambtakarmány téli takarmányként vagy diétás galambtakarmányként is jól használható. Ezenkívül a takarmánykeveréket többször tisztítják, pormentes és géntechnológia nélkül állítják elő. A Leimüller hagyományos márka jól ismeri a galambok táplálkozási igényeit. Különösen fontos a galamb takarmány minősége és rendszeres ellenőrzése. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A Leimüller rendelkezik az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS és a GMO-mentes termelés tanúsítványával. A madáreleséghez szükséges hazai nyersanyagokat a régióból szerzik be. A takarmányt gondosan csomagolják és szakadásálló, környezetbarát papírzacskóban szállítják. Áttekintés: Könnyű galambtakarmány a fázisos etetéshez Optimális téli takarmányként vagy diétás takarmányként alkalmas Nagyon jó elfogadás Többszörösen tisztított és pormentes Adalékanyagok nélkül Szakadásálló, környezetbarát papírzacskó Természetes madáreledel Ausztriából Táplálási ajánlás: A madáreleséget tálban vagy etetőben kínálja fel, hogy a madarak szabadon fogyaszthassák. A higiénia az etetés helyén különösen fontos. Ezért a tálat jól védve helyezze el az ürülék, a szennyeződések és a víz által okozott szennyeződésektől (ne tegye a tálat ülőhelyek alá). Csak annyi eleséget töltsön a tálba, amennyit a madarak egy nap alatt meg tudnak enni. Ez hatékonyan megakadályozza a penész, kórokozók vagy hasonló anyagok elszaporodását. Összetevők: 10,9 % nyersfehérje, 2,9 % nyerszsír, 4,3 % nyersrost, 2,1 % nyershamu, 0,06 % kalcium, 0,33 % foszfor, 0,04 % nátrium, 0,31 % lizin, 0,19 % metionin, 11,86 MJ ME/kg. Összetétel: 35 % sörárpa, 28 % búza, 15 % dari, 12 % milokorn, 8 % sárga köles, 2 % cardi mag Tárolás: Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja. Tartalom: 25 kg

Tartalom: 25 Kilogram (574 Ft* / 1 Kilogram)

-től 14 349 Ft*
Leimüller kis szemű galamb takarmány borsó és kukorica nélkül 25 kg
Leimüller kis szemű galamb takarmány borsó és kukorica nélkül 25 kg Finomszemcsés galamb takarmány osztrák termelésből, különösen a kisebb galambfajták számára. A Leimüller galamb takarmány kiegyensúlyozott keveréktáp galambok számára. A finomszemcsés galamb takarmány a legjobban a díszgalambok és a kisebb galambfajták, például a gyémántgalambok és a teknősgalambok számára alkalmas. Ez a keverék főleg lisztes magvakból, például kölesből és magvakból áll, kukorica és borsó nélkül. A díszgalambok alaptakarmánya többszörösen tisztított, pormentes és GMO-mentes. A Leimüller hagyományos márka jól ismeri a galambok táplálkozási igényeit. Különösen fontos a vadon élő madarak takarmányának minősége és rendszeres ellenőrzése. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A Leimüller rendelkezik az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS és a GMO-mentes termelés tanúsítványával. A madáreleséghez szükséges hazai nyersanyagokat a régióból szerzik be. A takarmányt gondosan csomagolják és szakadásbiztos, környezetbarát papírzacskóban szállítják. Áttekintés: Alaptakarmány díszgalambok és kisebb galambfajták számára A finomszemcsés keverék főleg lisztmagvakból áll Kukorica és borsó nélkül Nagyon jó elfogadás Többszörösen tisztított és pormentes GMO-mentes Adalékanyagok nélkül Szakadásálló, környezetbarát papírzacskóban Természetes madáreledel Ausztriából Összetevők: 11,7% nyersfehérje, 5,2% nyerszsír, 5,2% nyersrost, 1,8% nyershamu, 0,06% kalcium, 0,31% foszfor, 0,03% nátrium, 0,22% lizin, 0,22% metionin, 11,53 MJ ME/kg. Összetétel: 33 % sárga köles, 20 % búza, 13 % dari, 10 % milokorn, 10 % vetőmagkeverék, 7 % sáfrányvirág-mag, 7 % vörös köles. Tárolás: Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja. Tartalom: 25 kg

Tartalom: 25 Kilogram (700 Ft* / 1 Kilogram)

-től 17 500 Ft*
Leimüller postagalamb takarmány búza nélkül 25 kg
Leimüller postagalamb takarmány búza nélkül 25 kg Az apró szemcsés galamb takarmány értékes összetevőkkel, amelyek jót tesznek a galamboknak és jó ízűek. A kukorica, hüvelyesek és magvak színes keveréke nem tartalmaz búzát. A Leimüller postagalamb takarmány egy kiváló keveréktáp minden postagalamb számára. Az apró szemcsés teljes értékű takarmány kukorica, hüvelyesek és egészséges magvak kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza. Az ízletes takarmányt a madarak szívesen elfogadják. Ezenkívül a galamb takarmányt többször tisztították, pormentes és géntechnológia nélkül állították elő. A recepthez nem adnak búzát. A Leimüller hagyományos márka jól ismeri a galambok táplálkozási igényeit. A galamb takarmány minősége és rendszeres ellenőrzése különösen fontos. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A Leimüller rendelkezik az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS és a GMO-mentes termelés tanúsítványával. A madáreleséghez szükséges hazai nyersanyagokat a régióból szerzik be. A galamb takarmányt gondosan csomagolják és szakadásbiztos, környezetbarát papírzacskóban szállítják. Áttekintés: Kis szemű vegyes takarmány minden galambfajta számára Kukorica, hüvelyesek és magvak finom keveréke Búza nélkül Nagyon jó elfogadás Többszörösen tisztított és pormentes Garantáltan GMO-mentes Adalékanyagok nélkül Szakadásálló, környezetbarát papírzacskó Természetes madáreledel Ausztriából Összetevők: 12,6% nyersfehérje, 3,2% nyerszsír, 3,9% nyersrost, 2,1% nyershamu, 0,05% kalcium, 0,33% foszfor, 0,03% nátrium, 0,55% lizin, 0,19% metionin, 12,40 MJ ME/kg. Összetétel: 42 % kiskukorica, 20 % kisborsó, 17 % sörárpa, 14 % milokorn, 4 % dari, 1 % sáfrányvirág-mag, 1 % bükköny, 1 % sárga köles. Tárolás: Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja. Tartalom: 25 kg

Tartalom: 25 Kilogram (700 Ft* / 1 Kilogram)

-től 17 500 Ft*
Leimüller Classic galamb takarmány 25 kg
Leimüller Classic galamb takarmány 25 kg Az ízletes gabonaféléket tartalmazó kiegyensúlyozott receptúra és az ár meggyőzik ezzel a teljeskörű galamb takarmánnyal. A Leimüller Classic galamb takarmány egy népszerű, magas gabonaarányú keveréktakarmány galambok számára. A többszörösen tisztított és pormentes galambtakarmány-keverék 2 különböző hüvelyes fajtát, valamint takarmánykukoricát és sárgaborsót tartalmaz. Az ízletes csipegetési élvezet kiválóan alkalmas minden vadgalamb számára. A Leimüller hagyományos márka jól ismeri a galambok táplálkozási igényeit. Különösen fontos a galamb takarmány minősége és rendszeres ellenőrzése. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A Leimüller rendelkezik az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS és a GMO-mentes termelés tanúsítványával. A madáreleséghez szükséges hazai nyersanyagokat a régióból szerzik be. A takarmányt gondosan csomagolják és szakadásálló, környezetbarát papírzacskóban szállítják. Áttekintés: Népszerű kevert takarmány galambok számára Takarmánykukoricát, borsót és hüvelyeseket tartalmaz Alkalmas minden vadgalamb számára A legjobb nyersanyagok és magas feldolgozási minőség Többszörösen tisztított és pormentes Adalékanyagok nélkül Szakadásálló, környezetbarát papírzacskó Természetes madáreledel Ausztriából Táplálási ajánlás: A madáreledelt kínálja a madaraknak tálban vagy etetőben, hogy szabadon fogyaszthassák. A higiénia az etetés helyén különösen fontos. Ezért a tálat jól védve helyezze el az ürülék, a szennyeződések és a víz által okozott szennyeződésektől (ne tegye a tálat ülőhelyek alá). Csak annyi eleséget töltsön a tálba, amennyit a madarak egy nap alatt meg tudnak enni. Ez hatékonyan megakadályozza a penész, kórokozók vagy hasonló anyagok elszaporodását. Összetevők: 12,2 % nyersfehérje, 2,9 % nyersolaj és -zsír, 3,5 % nyersrost, 2,1 % nyershamu Összetétel: 17 % árpa, 5 % milokorn, 1 % kardvirágmag, 1 % bükköny, 27 % búza, 2 % dari, 34 % takarmánykukorica, 13 % nagyborsó Tárolás: Higiénikusan, hűvös, száraz helyen tárolja. Tartalom: 25 kg

Tartalom: 25 Kilogram (532 Ft* / 1 Kilogram)

-től 13 299 Ft*
Leimüller Premium galamb takarmány kukorica nélkül 25 kg
Leimüller Premium galamb takarmány kukorica nélkül 25 kg Az apró szemcsés galamb takarmány értékes összetevőket tartalmaz, amelyek jó ízűek a galambok számára. Gabonafélék, hüvelyesek, magvak színes keveréke, kukorica nélkül. A Leimüller Premium galamb takarmány egy ínyenc keverék postagalambok számára. Az apró szemű, teljes értékű takarmány gabonafélék, hüvelyesek és egészséges magvak kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza. A galamboknak szánt ízletes takarmányt a madarak szívesen elfogadják. Ezenkívül a takarmánykeveréket többször tisztítják, pormentes és géntechnológia nélkül állítják elő. A finom recepthez nem adnak kukoricát. A Leimüller hagyományos márka jól ismeri a galambok táplálkozási igényeit. Különösen fontos a galamb takarmány minősége és rendszeres ellenőrzése. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A Leimüller rendelkezik az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS és a GMO-mentes termelés tanúsítványával. A madáreleséghez szükséges hazai nyersanyagokat a régióból szerzik be. A galamb takarmányt gondosan csomagolják és szakadásbiztos, környezetbarát papírzacskóban szállítják. Áttekintés: Kiváló minőségű kevert takarmány postagalambok számára Finom recept kis szemekből Magas a hüvelyesek aránya Kukorica nélkül Nagyon jó elfogadás Többszörösen tisztított és pormentes Adalékanyagok nélkül GMO-mentes Szakadásálló, környezetbarát papírzacskóban Természetes madáreledel Ausztriából Összetevők: 17,6% nyersfehérje, 6% nyerszsír, 6,3% nyersrost, 2,4% nyershamu, 0,11% kalcium, 0,36% foszfor, 0,02% nátrium, 0,85% lizin, 0,23% metionin, 11,89 MJ ME/kg. Összetétel: 23 % kisborsó, 17 % búza, 16 % bükköny, 14 % milokorn, 13 % dari, 6 % sáfrányvirág-mag, 4 % napraforgómag, 4 % kender, 3 % zabpehely. Tárolás: Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja. Tartalom: 25 kg

Tartalom: 25 Kilogram (742 Ft* / 1 Kilogram)

-től 18 550 Ft*