Leimüller tojótyúk táp mészgritt kagyló keverék 1 kg egy pillantásra:


  • Optimális kalciumellátás a csirkék számára
  • Kifejezetten alkalmas tojótyúkok számára
  • A szilárd tojáshéjért és egészséges növekedésért
  • Fedezi a napi ásványi anyag szükségletet
  • Mészgritt-kagyló kiegészítő takarmány Ausztriából

Leimüller tojótyúk táp mészgritt kagyló keverék

A Leimüller mészgritt kagyló tojótyúk takarmány egy kiváló minőségű ásványi kiegészítő takarmány a tojótyúkok számára. A magas kalciumtartalom biztosítja a tojáshéj szilárdságát és az egészséges növekedést.

Ahhoz, hogy a tyúkok optimálisan növekedjenek, és a tojások jól fejlődjenek a tojásrakás előtt, napi kalciumadagra van szükségük. Mivel a legtöbb tojótyúk nem vesz fel elegendő kalciumot a hagyományos takarmányból, a kagylóhéjmésszel való kiegészítő takarmányozás nagyon fontos. A Leimüller mészgritt-kagyló csirke táp háromféle mész keveréke: takarmánymész-grit, monokalcium-foszfát és héj-grit (kagylóhéj). E három típus kölcsönhatása fedezi a baromfi napi ásványianyag-szükségletét (különösen kalcium és foszfor). A kagylós mészgritt keverék lassan oldódik, és a szervezet számára biológiailag jól hasznosítható. Az ásványianyag-kiegészítő takarmány különösen hasznos a tojótyúkok számára, mivel a tojáshéjtermelés biztosítása érdekében nagy ásványianyag-szükségletük van.

Áttekintés:

  • A jobb kalciumellátás érdekében
  • Kifejezetten alkalmas tojótyúkok számára
  • Szilárd tojáshéjat biztosít
  • Támogatja a csirkék növekedését
  • Fedezi a napi ásványi anyag szükségletet
  • A takarmány mészgritt, monokalcium-foszfát és kagylógritt keveréke
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Mészgritt-kagyló keverék kiegészítő takarmány Ausztriából

Táplálási ajánlás:

A teljes értékű takarmányhoz általában nem szükséges héjmeszet adni, mivel a legtöbb tojótyúktakarmány már tartalmazza. Azoknak a csirketartóknak azonban, akik maguk készítik a szemestakarmányt, gondoskodniuk kell arról, hogy a csirkék egészségének megőrzése érdekében elegendő kalciumot adjanak hozzá héjmész formájában. Javasoljuk, hogy 1 kg takarmányhoz keverjen kb. 50 g mész-liszt keveréket, vagy tegye a héjlisztet egy külön tálba a szabad bevitel érdekében.

Összetevők / Összetétel:

Összetétel: kalcium-karbonát, monokalcium-foszfát, kagylógritt

Analitikai összetevők: 33,70% kalcium, 2,25% foszfor, 0,10% nátrium, 0,14% magnézium

Tárolás:

Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja.

Kiszerelés:

1 kg
5 kg
25 kg

Alkalmazási terület: Tojó fázis
Származás: Ausztria
Minőség: GMO mentes
Struktúra: szemcsés
Leimüller

High-quality animal feed for domestic, useful and wild animals from Austria

The EVIT Leimüller animal feed is manufactured with care in the own production plant, controlled and only best ingredients are Used. Years of experience in animal feed production guarantee perfectly adapted to the animal pet Food.

Highest feed quality through strict quality controls and raw material selection

The high-quality feed mixes from Leimüller rely on a strict selection of raw Materials. Strict quality controls in our own laboratory as well as at external inspection points ensure a consistently high feed Quality. During production, all raw materials undergo special purification stages, which are applied to the respective raw Material.

Feed safely - guaranteed GMO-free!

Leimüller feed contains no genetically modified raw Materials. The strictly controlled raw materials are predominantly sourced from local Farmers. Raw materials that do not grow in Austria are exclusively sourced from experienced partners, with whom a good and trusting cooperation has existed for many Years.

A márka összes terméke

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.