Leimüller tojótyúk táp pellet Classic atkák ellen 1 kg egy pillantásra:


  • Segít megállítani a vörös madár atka fertőzést
  • A csirkék egészségéért és erős tojáshéjért
  • Speciális hatóanyag a kártevők ellen
  • AMA minőségi pecsét tanúsítvánnyal, GMO és pormentes
  • Az osztrák mezőgazdaságból származó kevert takarmány

Leimüller tojótyúk táp Classic - segít csökkenteni az atkafertőzést

A tojótyúk táp speciális aromás vegyületekkel a kártevők, például az atkák elleni hatékony védekezés érdekében.

A vörös madáratka (Dermanyssus gallinae) fertőzése általában nagy riadalmat okoz a csirketenyésztőknek. Végül is ezek a kártevők nagyon fenyegetőek lehetnek a baromfira nézve. Az atka álgazdaként emlősökre és emberekre is átterjedhet. A legjobb, amit tehetünk, hogy eleve megakadályozzuk, hogy a vörös madáratka megfertőzze a csirkéket és a tyúkólat. A megoldás az atkák csökkentésére a csirketápban rejlik.

A pelletált Leimüller tojótyúk táp Classic kiegyensúlyozott teljes értéku takarmány a tojótyúkok számára. A csirketáp alapját kukorica és osztrák dunai szójaliszt képezi. A fontos tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek teljes ellátásának köszönhetően az Ön állatai a lehető legjobb ellátásban részesülnek. A Classic tojótyúk táp különlegessége a speciális aromás vegyületek. Az ektoparaziták, például az atkák elleni természetes hatóanyag a takarmánnyal a tyúkok véráramába kerül, és a csirke szaga megváltozik. A csirketápban lévő gyógynövénykivonatnak köszönhetően, amely kizárólag citrusfélék héján, szegfuszegen és gyógynövényeken alapuló illóolajokból áll, a tyúk már nem vonzó az atka számára, és a táplálékforrása kiapad. Mivel az atka csak vérrel szaporodik, tömeges szaporodása leáll.

A pellet előnye a granulált és darás csirketáppal szemben az, hogy a tárolás során nem lehetséges a szétválasztás. A szelektív táplálkozási magatartás és a lehetséges szennyeződések száma csökken. A pelleteken keresztül az állatok automatikusan felveszik a tápanyagok teljes keverékét. Az állatok étrendje tehát kiegyensúlyozott. Ily módon az alacsonyabb rangú állatok is megkapják a "jó szemeket".

A csirkéknek szánt keveréket többször megtisztították és pormentesítették. A csirketáp minden összetevője 100%-ban géntechnológiamentes (GMO), "pastus+" AMA - minőségi pecsét minősítésu és QS - alkalmas. A termeléshez kivétel nélkül a régióból származó osztrák nyersanyagokat használnak fel.

Áttekintés:

  • Minden célra alkalmas takarmány tojótyúkok számára
  • Segít megállítani a madár atka fertőzöttségét
  • Speciális aromás hatóanyag kártevők ellen
  • Vitaminokban, tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag
  • Magas kalciumtartalom a kemény tojáshéjért
  • A kompakt pelletforma különösen népszeruvé teszi a csirkék körében
  • A tollpiszkálás és a kannibalizmus megakadályozható
  • A betegségek csökkennek
  • Természetes összetevők - vegyszerek nélkül!
  • Többszörös tisztítás és pormentes
  • 100% garantáltan GMO-mentes és AMA jóváhagyási pecsét tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Regionális nyersanyagok felhasználása
  • Ausztriából származó szójaliszttel
  • Szakadásálló, környezetbarát papírzacskó

Táplálási ajánlás:

Tojótyúkok takarmányozása szabadon fogyasztásra. Ha a lisztes takarmányról pelletált takarmányra vált (vagy fordítva), akkor ez egy bizonyos szoktatási időszakot igényel.

Összetevők / Összetétel:

Összetétel: kukoricadara, szója (bab) extrakciós liszt szappan alapanyaggal (gőzzel hevítve), búzakorpa, kalcium-karbonát, rozskorpa, árpa, búza, monokalcium-foszfát, nátrium-klorid, kártevők elleni aromás vegyületek keveréke.

Analitikai összetevők: 15,55% nyersfehérje, 3,63% nyerszsír, 5,17% nyersrost, 11,46% nyershamu, 4,03% kalcium, 0,59% foszfor, 0,18% nátrium, 0,61% lizin, 0,25% metionin, 7,90 MJ ME/kg.

Táplálkozási adalékanyagok kilogrammonként: 10.000I.E. A-vitamin / retinil-acetát (3a672a), 1.545I.E. D-vitamin/D3-vitamin (3a671), 20 mg E-vitamin / összes rac-alfa-tokoferil-acetát (3a700), 2 mg réz réz-(II)-szulfát, pentahidrát (3b405), 25 mg vas monohidrát vas(II)-szulfát (3b103), 0,2 mg kalcium-jodát, hidro (3b202), 60 mg mangán mangán(II)-oxid (3b502), 40 mg cink-oxid (3b603).

Tárolás:

Higiénikusan, huvös és száraz helyen tárolja.

Kiszerelés:

1 kg
5 kg
25 kg

Gyártó "Leimüller"

High-quality animal feed for domestic, useful and wild animals from Austria

The EVIT Leimüller animal feed is manufactured with care in the own production plant, controlled and only best ingredients are Used. Years of experience in animal feed production guarantee perfectly adapted to the animal pet Food.

Highest feed quality through strict quality controls and raw material selection

The high-quality feed mixes from Leimüller rely on a strict selection of raw Materials. Strict quality controls in our own laboratory as well as at external inspection points ensure a consistently high feed Quality. During production, all raw materials undergo special purification stages, which are applied to the respective raw Material.

Feed safely - guaranteed GMO-free!

Leimüller feed contains no genetically modified raw Materials. The strictly controlled raw materials are predominantly sourced from local Farmers. Raw materials that do not grow in Austria are exclusively sourced from experienced partners, with whom a good and trusting cooperation has existed for many Years.

Alkalmazási terület: Tojó fázis
Származás: Ausztria
Minőség: GMO mentes
Struktúra: pelletált

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.