Leimüller kukoricadara 25 kg egy pillantásra:


  • Alkalmas számos baromfitípushoz, pl. csirkéhez, fürjhez, pulykához és kacsához.
  • Egészséges szénhidrátforrás
  • Jobb emészthetőség a finom szemcsésítésnek köszönhetően
  • AMA minőségi pecsét tanúsítvánnyal és géntechnológiától mentes
  • Többször gondosan megtisztítva

Leimüller Kukoricadara

A kukoricadara népszerű energiaforrás a csirkék, fürjek, kacsák és társaik baromfitakarmányában. A finom szemcséknek köszönhetően az állatok sokkal jobban meg tudják emészteni és hasznosítani a takarmányt.

A kukorica a búza, a zab és az árpa mellett az egyik legismertebb gabonaféle, amely elsősorban szénhidrátokat, vizet, fehérjét, zsírt és egészséges ásványi anyagokat tartalmaz. A hagyományos gabonaszem nagyon jó kiegészítője a csirkék, fürjek, pulykák, kacsák és más baromfik takarmányának. A kiváló minőségű természetes termék optimálisan látja el tollas barátait fontos tápanyagokkal, ugyanakkor értelmes elfoglaltságot (kaparás és csipegetés) biztosít.

A kukoricát, mint teljes kiőrlésű gabonát azonban a csirkék gyakran nem értékelik, mivel nem tudják jól felszívni és megemészteni. Ezért a kukoricát összetörtük és finomra őröltük kukoricadarává. Ezáltal sokkal emészthetőbbé válik az állatok számára , mint az egész kukoricaszemek vagy az őrölt kukorica. A jobb emésztésnek köszönhetően az emésztőrendszer kevésbé terhelődik, és a takarmányhasznosítás optimalizálódik. Ez más kukoricatermékekhez képest költségmegtakarítást eredményez, ami különösen a hízlalásnál érdekes.

A kiváló minőségű egyszeri takarmányt a hagyományos malomban, Ausztriában, a Leimüller gondosan állítják elő. A természetes módon kiválasztott nyersanyagok és a szigorú minőségellenőrzés ugyanolyan fontosak a családi vállalkozás számára, mint a természetes termék beszerzése a régióból. A kukoricát többször tisztítják, és az AMA minőségbiztosítási pecsétnek megfelelően tanúsítják. Géntechnológiától mentes, hogy teljesen természetes takarmányt kínálhassunk Önnek .

Ránézésre:

  • Alkalmas számos baromfifajhoz, pl. csirkékhez, fürjekhez, pulykákhoz és kacsákhoz.
  • Növeli a takarmányhatékonyságot a hizlalás során
  • Egészséges szénhidrátforrás
  • Jobb emészthetőség a finom szemcseméretnek köszönhetően
  • AMA minőségi pecsét tanúsítvánnyal és géntechnológiától mentes
  • Többször gondosan megtisztítva
  • Természetes termék Ausztriából

Táplálási tanácsok:

A kukorica sok keményítőt tartalmaz, ezért csak kis mennyiségben adható az alaptakarmányhoz. Fajtától, kortól, tartási rendszertől és a felhasználás típusától függően több vagy kevesebb kukorica etethető. A brojlereknek alapvetően több kukoricatakarmányra van szükségük, mint a tojótyúkoknak. Biztosítsa a kiegyensúlyozott tápanyagellátást és a fehérjék, vitaminok és nyomelemek bevitelét.

Összetevők:

10,5% nyersfehérje, 4,1% nyersolaj és -zsír, 2,3% nyersrost, 1,4% nyershamu.

Tárolás:

A takarmányt a lehető leghigiénikusabban, száraz, sötét és hűvös helyen tárolja. Védje a közvetlen napfénytől.

Gyártó "Leimüller"

High-quality animal feed for domestic, useful and wild animals from Austria

The EVIT Leimüller animal feed is manufactured with care in the own production plant, controlled and only best ingredients are Used. Years of experience in animal feed production guarantee perfectly adapted to the animal pet Food.

Highest feed quality through strict quality controls and raw material selection

The high-quality feed mixes from Leimüller rely on a strict selection of raw Materials. Strict quality controls in our own laboratory as well as at external inspection points ensure a consistently high feed Quality. During production, all raw materials undergo special purification stages, which are applied to the respective raw Material.

Feed safely - guaranteed GMO-free!

Leimüller feed contains no genetically modified raw Materials. The strictly controlled raw materials are predominantly sourced from local Farmers. Raw materials that do not grow in Austria are exclusively sourced from experienced partners, with whom a good and trusting cooperation has existed for many Years.

Takarmány típusa: Takarmány-alapanyagok
Származás: Ausztria
Minőség: AMA bio-pecsét, GMO mentes
Struktúra: granulátum
Állatfajok: Baromfi, Fürj, Kacsa / Liba

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.