SPYPOINT vadkamera FLEX E-36 egy pillantásra:


A tökéletes társ szabadban: Spypoint Wild Camera Flex E-36

A spypoint vad kamera Flex E-36 megbízható partnere a vadon megfigyelésében és megfigyelésében. Kiváló 36 megapixeles felbontással és egy lenyűgöző 0,3 másodperces indítósebességgel, ez a játékkamera semmilyen részletet nem menekül el. A 30M észlelési és villámtartási tartomány teszi ezt a modellt ideális megoldás a kiterjedt erdőterületek számára.

A spypoint vad kamera számos speciális funkciót és előnyt kínál. Hangsúlyozni kell a rugalmas indítót, amely a kamera reakciósebességét a környezethez igazítja. Ezenkívül ez a játékkamera meggyőzi a firmware -frissítések távirányítóját. A frissítéseket és az időváltozásokat automatikusan végrehajtják anélkül, hogy a kamerát a kezébe kellene vinni.

A spypoint vad kamera Flex E-36 nemcsak nagy felbontású fotókat szállít, hanem a teljes HD 1080p videókat is, hanggal . A kültéri rajongóktól a vadbiológusokig és a vadászokig ez a kamera optimális ár-teljesítmény arányt kínál. A egyszerű kameraeszköz kiegészítő gombokkal a microSD kártya formázásához és a kamera helyzetének teszteléséhez különösen felhasználóbarátvá teszi.

A spypoint vad kamera egy robusztus anyagból áll, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy ellenálljon a kültéri fényképezés követelményeinek.

Áttekintés:

  • 36 megapixel és 0,3 másodperc felszabadulási sebesség
  • 30 m regisztrációs és villámtartási tartomány
  • A firmware -frissítések távirányítója
  • Teljes HD 1080p videók hanggal
  • Egyszerű kameraberendezés

Műszaki adatok:

  • Felbontás: 36 megapixeles
  • Futási sebesség: 0,3 másodperc
  • Covering and Lightning Tartomány: 30 m
  • Videó minőség: Teljes HD 1080p videók hanggal

A kézbesítés hatálya:

1x Spypoint Wild Camera Flex E-36


GYIK

Hogyan tudom megbizonyosodni arról, hogy a legjobb hálózatom van?

Az antenna és a Spypoint vad kamera modeme tökéletesen összehangolt, és automatikusan tárcsázza a legerősebb hálózatot.

Mennyire könnyű a kamera?

A Spypoint vad kamera beállítása nagyon egyszerű, köszönhetően a további gomboknak a MicroSD kártya formázása és a kamera helyzetének tesztelése érdekében.

Gyártó "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Spypoint rögzítőcsavar MA-500
Spypoint összeszerelő csavar MA-500: Keresse meg a tökéletes szöget a felvételekhez A facsavar még könnyebbé teszi a tökéletes szög megtalálását a felvételekhez. A csavarnak köszönhetően a kamerát 360 ° -ra fordíthatja, és 90 ° -ra dönthet. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan adaptálja a fényképezőgépet a környezethez. A spypoint Monta csavar MA-500 ideális kiegészítő, hogy az optimumot kihozza a fényképezőgépből, és a lehető legjobb képeket és videókat kapja. Az összeszerelő csavar minden olyan kamerához alkalmas, amelynek standard állványszálú (5/8 hüvelyk) van. Ez az univerzális kompatibilitás változatos választást kínál mindenféle fotós és videoográfus számára. Nem számít, hogy profi vagy csak a fényképezéssel kezdi, a spypoint Monta csavar MA-500 értékes eszköz lesz az Ön számára felszerelés legyen. Áttekintés: A kamera forgása 360 ° -ot és 90 ° -ig terjedő hajlamot tesz lehetővé. Ideális a kamera gyors beállításához a környezetbe Minden kamerához alkalmas, szabványos állványszálú (5/8 hüvelyk) A kézbesítés hatálya: 1x Spypoint összeszerelő csavar MA-500 GYIK A spypoint összeszerelő csavar MA-500-at nehéz telepíteni? Nem, az összeszerelő csavart könnyen telepíthető, és nem igényel semmilyen speciális eszközt vagy tudást. rögzíthető -e az összeszerelő csavar bármilyen fa típusához? Igen, az összeszerelő csavart a legtöbb fafajhoz rögzíthető, mindaddig, amíg a fa elég stabil ahhoz, hogy a kamerát viselje.

19 414 Ft*
Spypoint LIT-22 lítium akkumulátor
Spypoint lítium-csőnyegű lit-22: nagyobb teljesítmény a Flex Trail Camera-hoz Ha megoldást keres a Flex Trail kamera autonómiájának növelésére, akkor a spypoint lítium-liter-22 tökéletes az Ön számára. Ez a kiegészítők tökéletes társok a készülékhez, és biztosítják az optimális működést a látogatások közötti hosszabb ideig. A spypoint lit-22 egy 7,4 V-os, 5,4Ah lítium akkumulátor, amely könnyen használható, amint a szabványos akkumulátor rekeszet eltávolítják. Megváltoztathat az akkumulátor rekesz és a LIT-22 használata között a látogatások során, vagy vásárolhat néhány LIT-22 akkumulátort, hogy egész évben folyamatosan üzemeltesse a nyomvonalú kamerát egy újratölthető opcióval. A spypoint lit-22 esetén az akkumulátor élettartama szignifikánsan hosszabb lesz, mint a normál lúgos vagy lítium akkumulátorok. Az idő múlásával ez a megoldás sokkal költséghatékonyabbnak bizonyul a nyomvonal-kamera tápegysége számára. Ne várjon, adja meg a Flex Trail kamerájának az energiát, amelyet megérdemel a Spypoint lítium-csiszolás lit-22-vel! Áttekintés: kompatibilis a Flex Trail kamerával 7,4 volt teljesítmény 5,4 amper órás autonómia AC AC töltő kábel a kézbesítés hatályába tartozik Változás a szokásos akkumulátor -rekesz segítségével Műszaki adatok: Feszültség: 7,4 Volt Ampere órák: 5.4 Ah A kézbesítés hatálya: 1x Spypoint lítium-csekély LIT-222 a Flex Trail Camera-hoz GYIK A Spypoint lítium akkumulátor könnyen telepíthető? Igen, a telepítés egyszerű, és a szokásos akkumulátor beillesztésének eltávolításával történik a Flex Trail kamera. Mennyi ideig tart a spypoint lit-22 akkumulátor? Az akkumulátor élettartama szignifikánsan hosszabb, mint az alkáli vagy lítium akkumulátorok normál halmazához.

38 866 Ft*
Spypoint FLEX E-36 TWIN-PACK
A lenyűgöző mindenoldalú: Spypoint Wild Camera Flex E-36 Twin-Pack A Spypoint Wild Camera Flex E-36 Twin-Pack minden körű gondtalan csomagot kínál a vadállatok megfigyelésére és megfigyelésére. A 36 megapixeles kiemelkedő felbontással és egy lenyűgöző 0,3 másodperces sebesség kiváltó sebességével ez a játékkamera nem hagy ki részleteket. A 30 m -es felvételi és villámtartási tartományával ez a modell ideális kiterjedt erdőterületekhez. A spypoint vad kamera számos speciális funkcióval és előnyeivel lenyűgöz. Hangsúlyozni kell a trigger rugalmasságát, amely a kamera reakciósebességét a környezethez igazítja. Ezenkívül ez a játékkamera meggyőzi a firmware -frissítések távirányítóját. A frissítéseket és az időváltozásokat automatikusan végrehajtják anélkül, hogy a kamerát a kezébe kellene vinni. A spypoint vad kamera Flex E-36 Twin-Pack nemcsak nagy felbontású fényképeket készít, hanem a teljes HD 1080p videókat is, hanggal . A kültéri rajongóktól a vadbiológusokig a Hunterig ez a kamera optimális ár-teljesítmény arányt kínál. A egyszerű kameraeszköz kiegészítő gombokkal a MicroSD kártya formázásához és a kamera helyzetének teszteléséhez ideális társsá teszi. A spypoint vad kamera egy robusztus anyagból készült csúcstechnológiai eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a kültéri fényképezés követelményeinek. Áttekintés: 36 megapixel és 0,3 másodperc felszabadulási sebesség 30 m regisztrációs és villámtartási tartomány A firmware -frissítések távirányítója Teljes HD 1080p videók hanggal Egyszerű kameraberendezés Műszaki adatok: Felbontás: 36 megapixeles Futási sebesség: 0,3 másodperc Covering and Lightning Tartomány: 30 m Videó minőség: Teljes HD 1080p videók hanggal A kézbesítés hatálya: 2x Spypoint Wild Camera Flex E-36 GYIK Hogyan tudom megbizonyosodni arról, hogy a legjobb hálózatom van? Az antenna és a Spypoint vad kamera modeme tökéletesen összehangolt, és automatikusan tárcsázza a legerősebb hálózatot. Mennyire könnyű a kamera? A Spypoint vad kamera beállítása nagyon egyszerű, köszönhetően a további gomboknak a MicroSD kártya formázása és a kamera helyzetének tesztelése érdekében.

136 129 Ft*