Spypoint LIT-22 lítium akkumulátor egy pillantásra:


Spypoint lítium-csőnyegű lit-22: nagyobb teljesítmény a Flex Trail Camera-hoz

Ha megoldást keres a Flex Trail kamera autonómiájának növelésére, akkor a spypoint lítium-liter-22 tökéletes az Ön számára. Ez a kiegészítők tökéletes társok a készülékhez, és biztosítják az optimális működést a látogatások közötti hosszabb ideig.

A spypoint lit-22 egy 7,4 V-os, 5,4Ah lítium akkumulátor, amely könnyen használható, amint a szabványos akkumulátor rekeszet eltávolítják. Megváltoztathat az akkumulátor rekesz és a LIT-22 használata között a látogatások során, vagy vásárolhat néhány LIT-22 akkumulátort, hogy egész évben folyamatosan üzemeltesse a nyomvonalú kamerát egy újratölthető opcióval.

A spypoint lit-22 esetén az akkumulátor élettartama szignifikánsan hosszabb lesz, mint a normál lúgos vagy lítium akkumulátorok. Az idő múlásával ez a megoldás sokkal költséghatékonyabbnak bizonyul a nyomvonal-kamera tápegysége számára. Ne várjon, adja meg a Flex Trail kamerájának az energiát, amelyet megérdemel a Spypoint lítium-csiszolás lit-22-vel!

Áttekintés:

  • kompatibilis a Flex Trail kamerával
  • 7,4 volt teljesítmény
  • 5,4 amper órás autonómia
  • AC AC töltő kábel a kézbesítés hatályába tartozik
  • Változás a szokásos akkumulátor -rekesz segítségével

Műszaki adatok:

  • Feszültség: 7,4 Volt
  • Ampere órák: 5.4 Ah

A kézbesítés hatálya:

1x Spypoint lítium-csekély LIT-222 a Flex Trail Camera-hoz

GYIK

A Spypoint lítium akkumulátor könnyen telepíthető?

Igen, a telepítés egyszerű, és a szokásos akkumulátor beillesztésének eltávolításával történik a Flex Trail kamera.

Mennyi ideig tart a spypoint lit-22 akkumulátor?

Az akkumulátor élettartama szignifikánsan hosszabb, mint az alkáli vagy lítium akkumulátorok normál halmazához.

Gyártó "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.