Spypoint rögzítőcsavar MA-500 egy pillantásra:


Spypoint összeszerelő csavar MA-500: Keresse meg a tökéletes szöget a felvételekhez

A facsavar még könnyebbé teszi a tökéletes szög megtalálását a felvételekhez. A csavarnak köszönhetően a kamerát 360 ° -ra fordíthatja, és 90 ° -ra dönthet. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan adaptálja a fényképezőgépet a környezethez. A spypoint Monta csavar MA-500 ideális kiegészítő, hogy az optimumot kihozza a fényképezőgépből, és a lehető legjobb képeket és videókat kapja.

Az összeszerelő csavar minden olyan kamerához alkalmas, amelynek standard állványszálú (5/8 hüvelyk) van. Ez az univerzális kompatibilitás változatos választást kínál mindenféle fotós és videoográfus számára. Nem számít, hogy profi vagy csak a fényképezéssel kezdi, a spypoint Monta csavar MA-500 értékes eszköz lesz az Ön számára felszerelés legyen.

Áttekintés:

  • A kamera forgása 360 ° -ot és 90 ° -ig terjedő hajlamot tesz lehetővé.
  • Ideális a kamera gyors beállításához a környezetbe
  • Minden kamerához alkalmas, szabványos állványszálú (5/8 hüvelyk)

A kézbesítés hatálya:

1x Spypoint összeszerelő csavar MA-500

GYIK

A spypoint összeszerelő csavar MA-500-at nehéz telepíteni?
Nem, az összeszerelő csavart könnyen telepíthető, és nem igényel semmilyen speciális eszközt vagy tudást.

rögzíthető -e az összeszerelő csavar bármilyen fa típusához?
Igen, az összeszerelő csavart a legtöbb fafajhoz rögzíthető, mindaddig, amíg a fa elég stabil ahhoz, hogy a kamerát viselje.

Gyártó "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.