Bucas lótakaró Power Cooler 140 egy pillantásra:


  • Bucas izzadságtakaró
  • A Stay-dry anyagnak köszönhetően izzadságlepergető funkcióval rendelkezik
  • "Silk-feel" bélés a vállrészen
  • Belső keresztpánt és farokzsinór
  • T-Bar mágneses záródás

Bucas Power Cooler izzadságtakaró lovaknak

Az ideális lótakaró szállításhoz, versenyzéshez és az istállóban edzés után.

A Bucas Power Cooler lótakaró egy nagy teljesítményű, könnyű, multifunkcionális lótakaró, amely ideális szállítási, verseny-, istálló- és izzadságtakaróként való használatra.

A Bucas izzadságtakaró 1 rétegű Stay-dry anyagból készült. Ez a funkcionális anyag a nedvességet kifelé vezeti és szárazon tartja a lovat. A T-bar elülső záródás további mágneses zárással biztosítja, hogy az izzadságtakaró biztonságosan a lovon maradjon.

Áttekintés:

  • Bucas izzadságtakaró
  • Szárító funkció a Stay-dry anyagnak köszönhetően
  • "Silk-dry" bélés a vállrészen
  • Belső keresztpánt és farokzsinór
  • T-Bar mágneses záródás
  • Klasszikus szabás

Szín:

  • Fekete / Ezüst

Méretek:

  • 115 - 165 (háthossz cm-ben)

Szállítási tételek:

1x Bucas Power Cooler izzadságtakaró

Gyártó "Bucas"

Bucas lótakarók online vásárlás

Bucas a technikailag kiváló minőségű takarók a lovak számára, és nem véletlenül! Az ír gyártó 1981 óta gazdagítja a lópiacot magasan innovatív és technológiailag fejlett Termékekkel. Kezdve a vízálló és légáteresztő kültéri szőnyegekkel, a Bucasra jellemző "Stay-dry"-elvvel. Ez a légáteresztő bélés úgy lett optimalizálva, hogy az izzadságot és a nedvességet elvezesse a lótól, miközben a belső bélés száraz és meleg Marad.

2012-ben a Bucas a Buzz-Off Zebra Full Neck Fly Sheet nevű termékével újabb forradalmat indított el a ló Világában. Az alapján tervezték, hogy a zebrákat a vadonban a csíkos mintázatuk miatt lényegesen kevésbé zavarják a Legyek.

Az új takarót a vadon élő lovakra Tervezték.

Az új Bucas lótakarók innovatív mágneses záródással lettek Optimalizálva. Továbbá 2016 tavaszán bevezették a Bucas Recuptex terápiás lótakarót, a Bucas Recuptex terápiás Takarót. A takaró a test saját mágneses mezejével működik, és elősegíti az izmok gyógyulását és regenerálódását, valamint javítja a Vérkeringést.

Lótakarók minden időjárásra és minden alkalomra - mindig jól beborítva Bucas-szal!

Jellemzők: Stay-dry
Nyaki rész: Nyakrész nélkül
Állatfajok:

2 az 2 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2022. október 1. 8:18

Super Decke, schnelle Lieferung

Die Oberfläche der Decke ist glatt und somit auch als Stalldecke gut geeignet. Da sie eine kühlende Funktion hat und ist gleichzeitig eine Abschwitzdecke. Tolle Decke zu einem sehr guten Preis

2022. október 10. 8:22

Super Decke

Ich habe die Decke leider zu klein bestellt. Allerdings hat mir der Stoff gleich gefallen und ich werde die Decke eine Nummer größer neu bestellen.

%
Bucas lótakaró mosószer 5 liter
Bucas lótakaró mosószer - 5 literes A Bucas Rug Wash ideális minden vízálló és vízlepergető lótakaróra és szövetre. Teljes körű garanciát vállal a Bucas termékekre, kizárólag az eredeti Bucas mosószer használata esetén. Ez a speciális foszfátmentes mosószer ideális minden Bucas lótakaróhoz. Bucas takaró mosószer 5 literes flakonban. A takarókat kézzel vagy legfeljebb 40 fokon kell mosni a gépben. Használjon 50 ml-t 4,5 kg száraz mosáshoz vagy 25 ml-t 10 liter vízhez. Ne szárítsa gépben vagy centrifugálással. Hagyja szobahőmérsékleten száradni. Ne használjon lágyítószert vagy más vegyi anyagokat. Made in Germany. Szállítási tételek: 1x Bucas lótakaró mosószer 5 liter

Tartalom: 5 Liter (9 687 Ft* / 1 Liter)

48 435 Ft* 56 982 Ft*
db.
%
Bucas lótakaró kondícionáló 5 liter
Bucas lótakaró kondicionáló 5 liter A Bucas lótakaró kondicionáló helyreállítja a Bucas kültéri takarók víztaszító tulajdonságait. Kérjük, csak a tiszta takaró külső oldalán és csak jól szellőző helyiségekben használja! Vízbázisú. Szállítási tételek: 1x Bucas lótakaró kondícionáló 5 liter

Tartalom: 5 Liter (8 252 Ft* / 1 Liter)

41 259 Ft* 46 765 Ft*
db.