5x Agrarzone kapukilincs villanypásztorhoz nyitott horoggal Zöld egy pillantásra:


  • horoggal
  • egyetlen feszítőrugóval
  • horganyzott

Legelő kerítés kapu fogantyú nyitott horoggal

Ez a praktikus kapukilincs legelőkerítésekhez és karámokhoz alkalmas.

  • horoggal
  • egyetlen feszítőrugóval
  • horganyzott

színek:

  • fekete
  • rózsaszín
  • lila
  • zöld
  • narancs
  • sárga
  • benzin

Szállítási terjedelem:

5 db vályúfogantyú kampókkal nyitott (a kiválasztott színben)

Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


4x Litzclip kapukilincs csatlakozó szalaghoz
4x Litzclip kapukilincs csatlakozó a legelőkerítés szalagjához Ezzel a csatlakozóval könnyedén csatlakoztathatja a kapukilincset az elektromos kerítésszalaghoz. Az új Litzclip kapukilincs-csatlakozók 10, 20 és 40 mm-es kerítésszalagokhoz lehetővé teszik a kerítésszalag szerszámok nélküli csatlakoztatását a kapukilincshez. A rozsdamentes acél csatlakozók garantálják a kerítésszalag biztonságos és gyors rögzítését, valamint a csatlakozólemezzel való optimális elektromos kapcsolatot az ellenálló műanyag sapkának köszönhetően. Ez biztosítja a tökéletes vezetőképességet. A csatlakozók funkciójukat tekintve maguktól értetődőek, és nagyon gyorsan és egyszerűen felszerelhetők bármely kapukilincsre vagy kapuszigetelőre. A kerítésszalagok a Litzclip kapukilincs-csatlakozóval is könnyen visszahúzhatók. Litzclip kapukilincs csatlakozószalag egy pillantásra: Litzclip szabadalmaztatott minőségi termékekMade in GermanyRozsdamentes acél Szélesség: 10-20 mm (10-20 mm-es elektromos kerítésszalaghoz)40 mm (40 mm-es elektromos kerítésszalaghoz)

3 551 Ft*
4x villanypásztor kötél/zsinór gyorscsatlakozó
4x villanypásztor kötél/zsinór gyorscsatlakozó Az optimális elektromos csatlakozás a vezetőanyagtól a kapu szigetelőjéhez vagy a kapu fogantyújához a mi horganyzott acélból készült kötél/zsinór gyorscsatlakozónkkal. Ez a kiváló minőségű, szabadalmaztatott villanypásztor kötél/zsinór gyorscsatlakozó lehetővé teszi a vezetőanyagok gyors, egyszerű és elektromosan optimálisan vezető csatlakoztatását a kapu szigetelőkhöz és a kapu fogantyúihoz. A csatlakozó alkalmas zsinórokhoz, kötelekhez 8 mm-ig és keskeny szalagokhoz 10 mm-ig. A csatlakozót gyorsan, különösebb erőfeszítés és szerszámok nélkül lehet felszerelni. Az elektromos csatlakozás egy rögzítőcsavarral történik, amely kiválóan alkalmas az utólagos meghúzásra is. A kapuszigetelők és kapukilincsek gyorscsatlakozója horganyzott acélból készült, így nagyon stabil és tartós. Áttekintés: Optimális elektromos kapcsolat a vezetőanyag és a kapukilincs/kapuszigetelő között Zsinórokhoz, 8 mm-es átmérőig terjedő kötelekhez és 10 mm-ig terjedő keskeny szalagokhoz Feszítés és visszahúzás a rögzítőcsavarral, szerszámok nélkül Horganyzott acél a nagyon jó tartósság érdekében 4 darab egy csomagban Szabadalmaztatott Szín: fekete/ezüst Szállítási tételek: 1x csomag villanypásztor kötél/zsinór gyorscsatlakozó (4 db)

Tartalom: 4 darab (732 Ft* / 1 darab)

2 926 Ft*