Cit rovarirtó por hangyák ellen 600 g egy pillantásra:


cit hangya por 600 g - a hatékony megoldás az Ant ellen

A cit hangya por 600 g nagyon hatékony termék a hangyák leküzdésére. A közvetlen használatra kifejlesztett gyors és hatékony megoldást kínál az otthoni vagy a kertben lévő hangyák megszabadulására.

Egy speciális megfogalmazásnak köszönhetően a CIT hangya por gyorsan néz ki, és közvetlenül a hangyákra és a fészekre irányul. A maximális hatékonyság biztosítása érdekében egyszerűen meghinthető a hangya utak vagy a fészek körüli bemeneteibe. A por felhasználó -barát, és nem igényel előkezelést vagy keverést.

A CIT hangya por ideális a háztulajdonosok, a kertészek és mindenki számára, aki hatékony, egyszerű, felhasználható terméket keres a hangyák leküzdésére. Kiváló minőségű összetevőkből készül, mind beltéri, mind kültéri használatra is alkalmas, és fenntartható megoldást kínál a hangyák ellen.

Áttekintés:

  • Nagyon hatékony hangya por közvetlen alkalmazáshoz
  • közvetlenül a hangyákra és a fészekre irányul.
  • Ideális a háztulajdonosok és a kertészek számára

Műszaki adatok:

  • Súly: 600 g
  • Forma: por

A kézbesítés hatálya:

1x cit hangya por 600 g

GYIK

Milyen előnyei vannak a cit hangya pornak?
A CIT hangya por gyors és hatékony megoldást kínál a hangyák leküzdésére. Könnyen használható, és közvetlenül a hangya utakra vagy a fészek körül alkalmazható.

kinek a cit hangya por különösen alkalmas?
A CIT hangya por különösen alkalmas a háztulajdonosok és kertészek számára, akik hatékony és könnyű oldatot keresnek a hangyák leküzdésére.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.