Agrarzone automata csirkeól ajtó tolóajtó nélkül egy pillantásra:


  • Automatikus, önműködően nyíló csirkeól ajtó
  • 3 funkció a nyitáshoz: Vezérlés időzítővel, fényérzékelővel vagy manuálisan
  • Integrált vészleállító funkció
  • Rugalmas használat a 230V-os hálózati vagy akkumulátoros üzemnek köszönhetően
  • Tartós és robusztus
  • Kényelmes és rendkívül biztonságos
  • Nagyszerű ár-érték arány!
  • Prémium márkás minőség az Agrarzone-tól

Automata csirkeól ajtó - A csirkeól ajtó automata nyitása és zárása

Az automata csirkeól ajtóval a tyúkólak ajtói vagy tolóajtói automatikusan nyithatók és zárhatók a napszaktól vagy a fényviszonyoktól függően.

Az elektronikus vezérlés szükség szerint nyitja és zárja a baromfiajtót. A csirkeól ajtóhoz csatlakoztatott elektronikus vezérlés kinyitja a tyúk vagy csirkeól függőleges ajtatját, amikor világosodik, és amint besötétedik, ismét bezárja az ajtót. Ezenkívül a készülék kézi működtetése is lehetséges. Ezt közvetlenül a készüléken vagy a kézi gomb segítségével teheti meg. A beépített szürkületkapcsoló érzékenysége egyedileg állítható, így megakadályozható a véletlen nyitás zivatar, a közeli fények vagy a csarnok reflektorai esetén.

Ha az automata baromfiajtó zárási folyamata során egy állat az ajtó alá kerül, a baromfiajtó kapuőr motorja a kapu nyitásakor automatikusan leáll, és tovább záródik, amikor az állat kiszabadult.

A tyúkólak ajtajának funkciója:

Azautomata baromfiólak ajtajának beépített motorja egy alkonykapcsolóval vezérelhető, és így a függőleges csúszka nyitása vagy zárása egy kábelhúzással valósul meg. Kézi működtetés is lehetséges. Az önnyitó baromfiajtó háza rendkívül stabil, és megvédi a finom elektronikát a nedvességtől, a szennyeződéstől és a napfénytől. A kissé védett helyen elhelyezett elektronika rendkívül tartós alkatrészeinek köszönhetően hosszú éveken át használható.

Az automata tyúkól ajtó több funkcióval rendelkezik az ajtó kinyitásához vagy bezárásához:

  • Fényérzékelő: Az ajtót nappali fényérzékelővel vezérli.
  • Időzítő: A csirkeól ajtót az idő függvényében vezérli. Különbséget lehet tenni a hétköznapok és a hétvégék között.
  • Kézi vezérlés: Közvetlenül a készüléken vagy egy csatlakoztatott gombon keresztül.

Automata csirkeól ajtó áttekintése:

  • Automata tyúkól ajtónyitó
  • Hálózati és akkumulátoros üzem lehetséges
  • Nappali fénytől függő vezérlés fényszabályozással
  • Időfüggő ellenőrzés
  • Kézi vezérlés, a készüléken vagy csatlakoztatott nyomógombon keresztül

Szállítási tételek:

  • Vezérlőegység beépített motorral és kábelhúzással
  • 230V hálózati adapter
  • Elemek (4 x AA, már a készülékben)
  • Fényérzékelő
  • Csiga/görgő készlet (4 db)
  • Használati utasítás

Az automata csirkeól ajtó felszerelése a csirkeólra:

Az elektronikus tyúkól ajtó felszerelése nagyon egyszerű: Először szerelje fel a csúszkalapot (tolóajtót), húzza nyitott helyzetbe, szerelje fel az elektronikus vezérlőt úgy, hogy a hurkon keresztül csatlakoztatni tudja a csúszkalaphoz (feltekert zsinór = szállítási állapot). Ezután helyezze be az elemeket - kész!

Tervezze meg a telepítési helyzetet és különösen a vezeték elvezetését a csirkeól ajtótól a vezérlőig. Mérje ki a csirkeajtó nyílását, és gondoskodjon megfelelő tolóajtó vezetősínről. A megfelelő tolóajtók, vezetősínek és kiegészítő görgők tartozékként megtalálhatók üzletünkben.

Ha az automata csirkeól ajtót hálózati feszültséggel kívánja ellátni, győződjön meg arról, hogy a közelben van-e 230 voltos konnektor. A tápegységet és a készülék felszerelési helyét védeni kell az esőtől. Az automata tyúkól ajtó nem kompatibilis az önzáró mechanizmussal rendelkező ajtókkal.

Műszaki adatok:

  • Tolóajtó minimális súlya: 0,5 kg
  • Tolóajtó maximális súlya: 2,5 kg
  • Maximum emelési magasság: 60 cm
  • Tápellátás: 230 voltos hálózati üzem (hálózati adapter 12 voltos üzemhez) vagy akkumulátoros üzem (4 x AA)
  • Hálózati kábel hossza: kb. 150 cm
  • Fényérzékelő kábel hossza: kb. 98 cm

Modellek:

  • Automata csirkeól ajtó tolóajtó nélkül
  • Automata csirkeól ajtó tolóajtóval 22 x 33 cm (normál csirkékhez)
  • Automata csirkeól ajtó tolóajtóval 30 x 40 cm (normál és nagyobb csirkékhez)
  • Automata csirkeól ajtó tolóajtóval 43 x 40 cm (a TierschNutztV szerint kereskedelmi célú tartásra alkalmas)
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Üzemmód: 9V elem, 230V hálózati
Tápegység: 230 Volt
Állatfajok: Baromfi

10 az 20 értékelésből

4.85 ki 5 csillagok


85%

15%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2021. április 21. 21:31

Automatische Hühnerklappe

Bin sehr zufrieden mit der automatischen Hühnerklappe. Einfacher Einbau, leichte Bedienung. Ich empfehle gerne weiter.

2013. november 14. 21:20

Tutto positivo

Puntualità nella consegna. Massima chiarezza nelle istruzioni. Funzionamento perfetto. Consiglio a tutti il prodotto e il produttore

2020. április 22. 14:24

Tolle Erfindung!

Die Hühnerklappe funktioniert einwandfrei und erspart somit 2x am Tag den Weg zum Hühnerstall. Super Erfindung und von Agrarzone schnell geliefert, danke!

2022. november 3. 18:30

Sehr zufrieden

Lieferzeit nach Slowenien nur 2 Tage!! Gebraushanweisungen eksakt, einfach...

2017. november 28. 16:41

Oliver Pesl

Ich kann dieses Produkt nur weiter empfehlen. Einfache Montage und eine gute Ausfallsicherung durch die doppelte Stromversorgung.

2020. január 17. 8:27

bewrtung

immer wieder bin zufrieden

2020. április 6. 20:18

Hühnerklappe - prima Produkt

ein tolles teil für die hühnerhaltung. einfach zu programieren, wie auch bei bedarf schnell auf manuelle bedienung um zu stellen. die funktionen genau wie beschrieben. würd ich jederzeit wieder kaufen

2022. november 3. 18:30

Sehr zufrieden

Lieferzeit nach Slowenien nur 2 Tage!! Gebraushanweisungen eksakt, einfach...

2022. május 15. 10:12

Immer wieder gern

Gutes Produkt schneller Versand, so machts Spaß :-)

2020. július 28. 16:11

porta automatica x pollaio

spedizione veloce prodotto ottimo e facile da istallare il pollaio ora piu sicuro

%
Tolóajtó automata csirkeól ajtóhoz
Tolóajtó az automata csirkeól ajtóhoz Az automata tyúkól ajtókhoz való tolóajtó az automata csirkeól ajtók tartozéka A tolóajtókat kifejezetten az automata tyúkól ajtókhoz tervezték, és két különböző méretben kaphatók. Az automata csirkeól ajtóval a baromfiólaknál automatikusan nyithatók és zárhatók a tolóajtók. Méretek: 220 x 330 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt). 300 x 400 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt) 430 x 400 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt) Megjegyzés: A vezérlőegység nem tartozik a szállítási terjedelemhez.

8 234 Ft* 9 803 Ft*
Csatlakozókábel 12V-os autó akkumulátorhoz/villanypásztor akkumulátorhoz
Csatlakozókábel az autó akkumulátorához és a villanypásztor akkumulátorához Az autóakkumulátorok és a villanypásztor akkumulátorainak csatlakozókábele 12 voltos eszközök, például automata csirkeól ajtók működtetésére is használható. Áttekintés: Kompatibilis az összes akkumulátoros készülékkel a Kerbl, AKO, Corral vagy szabványos autó akkumulátorokkal. 2 A biztosítékkal a túlfeszültség elleni védelemhez Az 1 Ah = 1000 mAh kapacitású akkumulátor kb. 1 év üzemidőnek felel meg (az akkumulátorok tipikus önkisülési hatásainak figyelembevétele nélkül). Üreges dugó 5,5 x 2,1 mm Műszaki adatok: Feszültség: 12 V DC Biztosító: 2 A Kábel hossza: 3 m Súly: 180 g

7 057 Ft*
db.
%
Napelemkészlet automata csirkeól ajtóhoz
Napelemes készlet elektromos tyúkól ajtóhoz - automatikusan kinyílik a csirkeajtó. Soha többé ne cseréljen elemet! Tegye teljesen energiafüggetlenné automata csirkeól ajtóját az automata csirkeajtóhoz való napelemes komplett készlettel. A napelemes készlet mindent tartalmaz, ami a csirkeajtó napenergiával történő működtetéséhez szükséges. Napelem a csirkeól ajtóhoz - áttekintés: Évente mindössze 7 nap napsütés elegendő a biztonságos folyamatos működéshez. Tartalmazza a napelemmodul variálható felszereléséhez szükséges szerelőkészletet Összesen 5 m kábel a rugalmas telepítéséhez Egy LED jelzi, ha a napsugárzás elegendő a töltési folyamathoz Kültéri használatra alkalmas Az automata csirkeól ajtó 1.3-as verziójától (2018-tól) alkalmazható Műszaki adatok: Napelemes modul feszültsége: 6 V DC Napelemes modul teljesítménye: 10 W Az akkumulátor feszültsége: 3,7 V Kapacitás: 2,200 mAh Akkumulátor technológia: LiPo Súly: 1,18 kg Védelmi osztály: IP65 Méretek: 34,7 x 23,5 x 1,7 cm (hosszúság x szélesség x magasság)

23 141 Ft* 23 533 Ft*
db.
Önzáró automata csirkeól ajtóhoz
Önzáró automata csirkeól ajtóhoz Az automata csirkeól ajtó tolóajtajához való utólagos felszereléssel a rókáknak, mosómedvéknek és társaiknak többé nincs esélyük. Az alsó ütköző elérésekor a csavarok reteszelik az ajtót. A tolóajtó most már nem emelhető fel, és az állatok biztonságban vannak a potenciális támadóktól. Önzáró az automatikus csirkeól ajtóhoz áttekintés: Utángyártott készlet a csirkeól tolóajtajához Az alsó ütközőt elérve a spirálrugók kifelé nyomják a csavarokat, és rögzítik az ajtót, így azt nem lehet tovább emelni Könnyű összeszerelés az összeszerelési tervnek köszönhetően Teljes készlet az összes szükséges csavarral Megjegyzés: A csirkeól ajtó nem része a szállításnak.

7 449 Ft*
db.
Csere görgők automata csirkeól ajtóhoz
Csere görgők az automata csirkeól ajtóhoz Az automata tyúkól ajtóhoz való terelőgörgőkkel megváltoztathatja a zsinór menetét, ha a tolóajtó nem közvetlenül a vezérlőegység alatt van rögzítve. 4 darabos csomag Műanyag Szín: piros

1 369 Ft*
db.
Csere fényérzékelő automata csirkeól ajtóhoz
Csere fényérzékelő az automata csirkeól ajtóhoz Az automata csirkeól ajtóval a baromfiólak ajtajai tolóajtói automatikusan nyithatók és zárhatók. Az automata tyúkól ajtó több funkcióval rendelkezik az ajtó nyitására/zárására. Áttekintés: Nappali fénytől függő vezérlés fényérzékelővel Időfüggő ellenőrzés, különbséget lehet tenni a hétköznapok és a hétvégék között. Kézi vezérlés, a készüléken vagy a csatlakoztatott nyomógombon keresztül Akkumulátoros és hálózati működés egyaránt lehetséges. Hossza: 98 cm Szállítási tételek: 1 x fényérzékelő, pl. Kerbl automatikus csirkeól ajtóhoz alkalmas.

2 624 Ft*
db.
Csere zsinór gyöngyökkel automata csirkeól ajtóhoz
Csere zsinór gyöngyökkel az automata csirkeól ajtóhoz. Csere zsinór az automata tyúkól ajtóhoz. Az automata csirkeajtóval a baromfiólak ajtajai vagy tolóajtajai automatikusan nyithatók és zárhatók. A csere zsinór az Agrarzone és a Kerbl márkájú csirkeól ajtókhoz alkalmas.

938 Ft*
db.