Automata csirkeól ajtó vagy csirkeajtó

  • A baromfiól ajtajának automatikus nyitása és zárása
  • Különböző vezérlési lehetőségek a csirkeól ajtókhoz
  • Integrált biztonsági funkciók a csirkék védelmére
  • Tolóajtó vezetősínnel 2 méretben kapható

Mi az az automata csirkeól ajtó és hogyan működik?

Az automata csirkeól ajtóval automatikusan kinyithatja és bezárhatja a csirkeól ajtaját.

A csirkeól ajtó automatikus nyitására és zárására különböző vezérlési lehetőségek állnak rendelkezésre:

  • Fényérzékelős vezérlés: A nappali fénytől függően nyit és zár.
  • Időszabályozás: Nyit és zár a nap bizonyos időpontjaiban.
  • Kézi vezérlés: Nyitás és zárás egy gombnyomással közvetlenül a készüléken vagy egy csatlakoztatott nyomógombon keresztül.

A beépített biztonsági funkció megvédi a csirkéket a csirkeajtó becsukódásából eredő esetleges sérülésektől. Ha a csúszka zárás közben ellenállásba ütközik (például egy állat részéről), a zárási folyamat automatikusan leáll. Amint az állat eltávolodik, az automatikus csirkeajtó teljesen bezáródik.

Egy további biztonsági funkció megakadályozza a véletlen nyitást rövid ideig tartó fényerő esetén. Az automatikus csirkekapu például villámlás esetén nem nyílik ki, mert a fényjelzést időbeli késleltetéssel továbbítják.

Az automatikus csirkeól ajtó akkumulátorral működtethető. Ha van a közelben konnektor, akkor az automata csirkeajtót a 230 V-os tápegységgel közvetlenül a hálózatra is csatlakoztathatja.

Mikor megfelelő számomra az automata csirkeól ajtó?

Meg akarja védeni a baromfit a ragadozóktól: Az automata csirkekapuvalnem számít, ha este elfelejti bezárni a csirkeólat, vagy nem tudja időben bezárni. A csirkeajtó automatikusan záródik, és a csirkék védve vannak a betolakodóktól, például a rókáktól és nyestektől.

Időt akar spórolni: Egy automata csirkeajtóval nem kell naponta többször kézzel kinyitnia és bezárnia a csirkéknek, hogy szabad kimenőt biztosítson nekik. Értékes időt takarít meg, amelyet máshol hatékonyan tud felhasználni.

A csirkéknek hétvégén is elegendő szabad kifutást kell biztosítani: Az időzítő funkciónak köszönhetően beállíthatja, hogy az automatikus csirkeajtó különböző időpontokban nyíljon és záródjon. Így a csirkék még hétvégén is elég szabad kimenőt kapnak, és Ön nyugodtan alhat.

Ezek a kiegészítők az Agrarzone üzletből alkalmasak az Ön automatikus csirkeól ajtójához.

Tolóajtó az automata csirkeól ajtóhoz: A robusztus alumínium tolóajtó lezárja a tyúkólat, és megvédi a baromfit a ragadozóktól, például a rókáktól és nyestektől.

Csere zsinór gyöngyökkel: A vezeték a vezérlőegységet a csirkeajtóhoz köti, és a csirkeól ajtó nyitására és zárására szolgál. Javasoljuk, hogy mindig legyen kéznél egy tartalék zsinór, ha esetleg elszakadna.

Csere görgők: Az időjárás és más környezeti tényezők károsíthatják az automata csirkeajtó görgőit. Javasoljuk, hogy mindig legyen otthon egy tartalék görgőkészlet.

Csere fényérzékelő: A fényérzékelő a fény mennyiségétől függően szabályozza az automatikus csirkeajtó nyitását és zárását.

Tartalék tápegység: A tápegységgel közvetlenül a konnektorba csatlakoztathatja az automata csirkeajtókat

Az Ön előnyei az Agrarzone áruházban

Ingyenes visszatérítés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt csirkeajtó mégsem megfelelő Önnek, a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági eszközünk legális. Minden villamosított termék, mint például a legelőkerítés vagy a legelőháló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Kizárólag neves osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.