Ugrás a fő tartalomra

Tolóajtó az automata csirkeól ajtóhoz

Az automata tyúkól ajtókhoz való tolóajtó az automata csirkeól ajtók tartozékaA tolóajtókat kifejezetten az automata tyúkól ajtókhoz tervezték, és két különböző méretben kaphatók. Az automata csirkeól ajtóval a baromfiólaknál automatikusan nyithatók és zárhatók a tolóajtók.

Méretek:

  • 220 x 330 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt).
  • 300 x 400 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt)
  • 430 x 400 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt)

Megjegyzés: A vezérlőegység nem tartozik a szállítási terjedelemhez.

Állatfajok: Baromfi
Anyag: Alumínium
Adatok a gyártó szerint. A hibák és változtatások fenntartva.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Gyártó

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

    Válassza ki a tartozékokat

    %
    Kerbl csirkeól ajtó automata
    Kerbl csirkeól ajtó automata
    Kerbl automata csirkeól ajtó - elektromos ajtónyitó a csirkeólhoz A csirkeól ajtó automatával a baromfiólak ajtói automatikusan nyithatók és zárhatók a napszaktól vagy a fényviszonyoktól függően. Az elektromos csirkeól ajtónyitó rendszer biztonsági funkciókkal van felszerelve. A villámlás közbeni véletlen nyitás a fényjelzés időkésleltetésével megakadályozható. Ha az ajtó zárás közben ellenállásba ütközik egy állat részéről, a folyamat megáll, majd megismétlődik. Az automatikus csirkeól ajtó több funkcióval rendelkezik a csirkeól ajtó nyitására/zárására: Fényérzékelő: A csirkeól ajtót a napfénytől függően fényérzékelő vezérli. Időzítő: A csirkeól ajtót az idő függvényében vezérli. Különbséget lehet tenni a hétköznapok és a hétvégék között. Kézi vezérlés: Közvetlenül a készüléken vagy egy csatlakoztatott gombon keresztül. Áttekintés: Csirkeól ajtónyitó automata Hálózati és akkumulátoros üzemeltetés is lehetséges Nappali fénytől függő vezérlés fényérzékelővel Időfüggő vezérlés Kézi vezérlés, a készüléken vagy csatlakoztatott nyomógombon keresztül Szállítási tételek: Vezérlőegység beépített motorral és kábelhúzással 230V hálózati adapter Elemek (4 x AA, már a készülékben) Fényérzékelő Csigakészlet (4 db) Használati utasítás Az automata csirkeól ajtó összeszerelése: Tervezze meg a telepítési helyzetet és különösen a vezeték elvezetését a csirkeól ajtótól a készülékig. Mérje ki a tyúkól ajtó nyílását, és gondoskodjon egy megfelelő tolóajtóról vezetősínekkel. A megfelelő tolóajtókat és kiegészítő vezetőgörgőket tartozékként megtalálja üzletünkben. Ha az automata csirkeól ajtót hálózati feszültséggel kívánja ellátni, győződjön meg róla, hogy a közelben van 230 voltos aljzat. A tápegységet és a készülék telepítési helyét védeni kell az esőtől. A Kerbl automata csirkeól ajtó nem kompatibilis az önzáró mechanizmussal rendelkező ajtókkal vagy csapóajtókkal. Műszaki adatok: Tolóajtó minimális súlya: 0,5 kg Tolóajtó maximális súlya: 2,5 kg Max. emelési magasság: 60 cm Tápellátás: 230 voltos hálózati üzem (hálózati adapter 12 voltos üzemhez) vagy elemes üzem (4 x AA)

    46 916 Ft* 54 801 Ft* (14.39% mentve)
    Csatlakozókábel 12V-os autó akkumulátorhoz/villanypásztor akkumulátorhoz
    Csatlakozókábel 12V-os autó akkumulátorhoz/villanypásztor akkumulátorhoz
    Csatlakozókábel az autó akkumulátorához és a villanypásztor akkumulátorához Az autóakkumulátorok és a villanypásztor akkumulátorainak csatlakozókábele 12 voltos eszközök, például automata csirkeól ajtók működtetésére is használható. Áttekintés: Kompatibilis az összes akkumulátoros készülékkel a Kerbl, AKO, Corral vagy szabványos autó akkumulátorokkal. 2 A biztosítékkal a túlfeszültség elleni védelemhez Az 1 Ah = 1000 mAh kapacitású akkumulátor kb. 1 év üzemidőnek felel meg (az akkumulátorok tipikus önkisülési hatásainak figyelembevétele nélkül). Üreges dugó 5,5 x 2,1 mm Műszaki adatok: Feszültség: 12 V DC Biztosító: 2 A Kábel hossza: 3 m Súly: 180 g

    7 093 Ft*
    Önzáró automata csirkeól ajtóhoz
    Önzáró automata csirkeól ajtóhoz
    Önzáró automata csirkeól ajtóhoz Az automata csirkeól ajtó tolóajtajához való utólagos felszereléssel a rókáknak, mosómedvéknek és társaiknak többé nincs esélyük. Az alsó ütköző elérésekor a csavarok reteszelik az ajtót. A tolóajtó most már nem emelhető fel, és az állatok biztonságban vannak a potenciális támadóktól. Önzáró az automatikus csirkeól ajtóhoz áttekintés: Utángyártott készlet a csirkeól tolóajtajához Az alsó ütközőt elérve a spirálrugók kifelé nyomják a csavarokat, és rögzítik az ajtót, így azt nem lehet tovább emelni Könnyű összeszerelés az összeszerelési tervnek köszönhetően Teljes készlet az összes szükséges csavarral Megjegyzés: A csirkeól ajtó nem része a szállításnak.

    7 487 Ft*
    %
    Napelemkészlet automata csirkeól ajtóhoz
    Napelemkészlet automata csirkeól ajtóhoz
    Napelemes készlet elektromos tyúkól ajtóhoz - automatikusan kinyílik a csirkeajtó. Soha többé ne cseréljen elemet! Tegye teljesen energiafüggetlenné automata csirkeól ajtóját az automata csirkeajtóhoz való napelemes komplett készlettel. A napelemes készlet mindent tartalmaz, ami a csirkeajtó napenergiával történő működtetéséhez szükséges. Napelem a csirkeól ajtóhoz - áttekintés: Évente mindössze 7 nap napsütés elegendő a biztonságos folyamatos működéshez. Tartalmazza a napelemmodul variálható felszereléséhez szükséges szerelőkészletet Összesen 5 m kábel a rugalmas telepítéséhez Egy LED jelzi, ha a napsugárzás elegendő a töltési folyamathoz Kültéri használatra alkalmas Az automata csirkeól ajtó 1.3-as verziójától (2018-tól) alkalmazható Műszaki adatok: Napelemes modul feszültsége: 6 V DC Napelemes modul teljesítménye: 10 W Az akkumulátor feszültsége: 3,7 V Kapacitás: 2,200 mAh Akkumulátor technológia: LiPo Súly: 1,18 kg Védelmi osztály: IP65 Méretek: 34,7 x 23,5 x 1,7 cm (hosszúság x szélesség x magasság)

    23 257 Ft* 23 651 Ft* (1.67% mentve)