Kerbl csirkeól ajtó automata egy pillantásra:


  • Csirkeól ajtó nyitó automata
  • Napfénytől függő vezérlés fényérzékelővel
  • Időfüggő vezérlés
  • Kézi vezérlés, a készüléken vagy csatlakoztatott nyomógombon keresztül

Kerbl automata csirkeól ajtó - elektromos ajtónyitó a csirkeólhoz

A csirkeól ajtó automatával a baromfiólak ajtói automatikusan nyithatók és zárhatók a napszaktól vagy a fényviszonyoktól függően.

Az elektromos csirkeól ajtónyitó rendszer biztonsági funkciókkal van felszerelve. A villámlás közbeni véletlen nyitás a fényjelzés időkésleltetésével megakadályozható. Ha az ajtó zárás közben ellenállásba ütközik egy állat részéről, a folyamat megáll, majd megismétlődik. Az automatikus csirkeól ajtó több funkcióval rendelkezik a csirkeól ajtó nyitására/zárására:

  • Fényérzékelő: A csirkeól ajtót a napfénytől függően fényérzékelő vezérli.
  • Időzítő: A csirkeól ajtót az idő függvényében vezérli. Különbséget lehet tenni a hétköznapok és a hétvégék között.
  • Kézi vezérlés: Közvetlenül a készüléken vagy egy csatlakoztatott gombon keresztül.

Áttekintés:

  • Csirkeól ajtónyitó automata
  • Hálózati és akkumulátoros üzemeltetés is lehetséges
  • Nappali fénytől függő vezérlés fényérzékelővel
  • Időfüggő vezérlés
  • Kézi vezérlés, a készüléken vagy csatlakoztatott nyomógombon keresztül

Szállítási tételek:

  • Vezérlőegység beépített motorral és kábelhúzással
  • 230V hálózati adapter
  • Elemek (4 x AA, már a készülékben)
  • Fényérzékelő
  • Csigakészlet (4 db)
  • Használati utasítás

Az automata csirkeól ajtó összeszerelése:

Tervezze meg a telepítési helyzetet és különösen a vezeték elvezetését a csirkeól ajtótól a készülékig. Mérje ki a tyúkól ajtó nyílását, és gondoskodjon egy megfelelő tolóajtóról vezetősínekkel. A megfelelő tolóajtókat és kiegészítő vezetőgörgőket tartozékként megtalálja üzletünkben. Ha az automata csirkeól ajtót hálózati feszültséggel kívánja ellátni, győződjön meg róla, hogy a közelben van 230 voltos aljzat. A tápegységet és a készülék telepítési helyét védeni kell az esőtől. A Kerbl automata csirkeól ajtó nem kompatibilis az önzáró mechanizmussal rendelkező ajtókkal vagy csapóajtókkal.

Műszaki adatok:

  • Tolóajtó minimális súlya: 0,5 kg
  • Tolóajtó maximális súlya: 2,5 kg
  • Max. emelési magasság: 60 cm
  • Tápellátás: 230 voltos hálózati üzem (hálózati adapter 12 voltos üzemhez) vagy elemes üzem (4 x AA)
Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Üzemmód: 9V elem, 230V hálózati
Tápegység: 230 Volt

1 az 1 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2020. április 22. 20:41

Hühnerklappe Steuerung von Kerbl !

Lieferung von Agrarzone sehr schnell ! Die Montage und Programmierung der automatischen Hühnerklappe laut mitgelieferter Bedienungsanleitung sehr einfach. Die Steuerung der Hühnerklappe ist sehr wertig ausgeführt und funktioniert einwandfrei !

%
Tolóajtó automata csirkeól ajtóhoz
Tolóajtó az automata csirkeól ajtóhoz Az automata tyúkól ajtókhoz való tolóajtó az automata csirkeól ajtók tartozéka A tolóajtókat kifejezetten az automata tyúkól ajtókhoz tervezték, és két különböző méretben kaphatók. Az automata csirkeól ajtóval a baromfiólaknál automatikusan nyithatók és zárhatók a tolóajtók. Méretek: 220 x 330 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt). 300 x 400 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt) 430 x 400 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt) Megjegyzés: A vezérlőegység nem tartozik a szállítási terjedelemhez.

8 234 Ft* 9 803 Ft*
Csere fényérzékelő automata csirkeól ajtóhoz
Csere fényérzékelő az automata csirkeól ajtóhoz Az automata csirkeól ajtóval a baromfiólak ajtajai tolóajtói automatikusan nyithatók és zárhatók. Az automata tyúkól ajtó több funkcióval rendelkezik az ajtó nyitására/zárására. Áttekintés: Nappali fénytől függő vezérlés fényérzékelővel Időfüggő ellenőrzés, különbséget lehet tenni a hétköznapok és a hétvégék között. Kézi vezérlés, a készüléken vagy a csatlakoztatott nyomógombon keresztül Akkumulátoros és hálózati működés egyaránt lehetséges. Hossza: 98 cm Szállítási tételek: 1 x fényérzékelő, pl. Kerbl automatikus csirkeól ajtóhoz alkalmas.

2 624 Ft*
db.
Csere görgők automata csirkeól ajtóhoz
Csere görgők az automata csirkeól ajtóhoz Az automata tyúkól ajtóhoz való terelőgörgőkkel megváltoztathatja a zsinór menetét, ha a tolóajtó nem közvetlenül a vezérlőegység alatt van rögzítve. 4 darabos csomag Műanyag Szín: piros

1 369 Ft*
db.
Csatlakozókábel 12V-os autó akkumulátorhoz/villanypásztor akkumulátorhoz
Csatlakozókábel az autó akkumulátorához és a villanypásztor akkumulátorához Az autóakkumulátorok és a villanypásztor akkumulátorainak csatlakozókábele 12 voltos eszközök, például automata csirkeól ajtók működtetésére is használható. Áttekintés: Kompatibilis az összes akkumulátoros készülékkel a Kerbl, AKO, Corral vagy szabványos autó akkumulátorokkal. 2 A biztosítékkal a túlfeszültség elleni védelemhez Az 1 Ah = 1000 mAh kapacitású akkumulátor kb. 1 év üzemidőnek felel meg (az akkumulátorok tipikus önkisülési hatásainak figyelembevétele nélkül). Üreges dugó 5,5 x 2,1 mm Műszaki adatok: Feszültség: 12 V DC Biztosító: 2 A Kábel hossza: 3 m Súly: 180 g

7 057 Ft*
db.
%
Napelemkészlet automata csirkeól ajtóhoz
Napelemes készlet elektromos tyúkól ajtóhoz - automatikusan kinyílik a csirkeajtó. Soha többé ne cseréljen elemet! Tegye teljesen energiafüggetlenné automata csirkeól ajtóját az automata csirkeajtóhoz való napelemes komplett készlettel. A napelemes készlet mindent tartalmaz, ami a csirkeajtó napenergiával történő működtetéséhez szükséges. Napelem a csirkeól ajtóhoz - áttekintés: Évente mindössze 7 nap napsütés elegendő a biztonságos folyamatos működéshez. Tartalmazza a napelemmodul variálható felszereléséhez szükséges szerelőkészletet Összesen 5 m kábel a rugalmas telepítéséhez Egy LED jelzi, ha a napsugárzás elegendő a töltési folyamathoz Kültéri használatra alkalmas Az automata csirkeól ajtó 1.3-as verziójától (2018-tól) alkalmazható Műszaki adatok: Napelemes modul feszültsége: 6 V DC Napelemes modul teljesítménye: 10 W Az akkumulátor feszültsége: 3,7 V Kapacitás: 2,200 mAh Akkumulátor technológia: LiPo Súly: 1,18 kg Védelmi osztály: IP65 Méretek: 34,7 x 23,5 x 1,7 cm (hosszúság x szélesség x magasság)

23 141 Ft* 23 533 Ft*
db.
Önzáró automata csirkeól ajtóhoz
Önzáró automata csirkeól ajtóhoz Az automata csirkeól ajtó tolóajtajához való utólagos felszereléssel a rókáknak, mosómedvéknek és társaiknak többé nincs esélyük. Az alsó ütköző elérésekor a csavarok reteszelik az ajtót. A tolóajtó most már nem emelhető fel, és az állatok biztonságban vannak a potenciális támadóktól. Önzáró az automatikus csirkeól ajtóhoz áttekintés: Utángyártott készlet a csirkeól tolóajtajához Az alsó ütközőt elérve a spirálrugók kifelé nyomják a csavarokat, és rögzítik az ajtót, így azt nem lehet tovább emelni Könnyű összeszerelés az összeszerelési tervnek köszönhetően Teljes készlet az összes szükséges csavarral Megjegyzés: A csirkeól ajtó nem része a szállításnak.

7 449 Ft*
db.