Fali kaparófa 77 cm x 8,5 cm egy pillantásra:


fali karcolás oszlop 77 cm x 8,5 cm - ideális karcolás és hegymászó lehetőség a macskához

A fali karcoló oszlop teljesíti a macskának a napi karom -ellátás fenntartásának kiváló módját. Összeállítják a falon, és így egy függőleges játékteret biztosít, amely a macskád természetes hajlama magasságban van.

A fali karcoló oszlopot természetes kötél borítja, amely kiemelkedő felületet kínál a karcoláshoz, és hozzájárul a macska karmok egészségéhez. Egyénileg rögzíthető a falon, legyen az függőleges vagy vízszintes, és így rugalmasságot kínál a belsőépítészethez való alkalmazkodáshoz.

A fal karcolása ideális a macskatulajdonosok számára, akik a bolyhos barátaiknak további karcolási lehetőséget akarnak kínálni a meglévő játék- és relaxációs területükön. Ez kiváló terjeszkedés a meglévő hegymászó falak vagy a fal karcolási fák számára is, amelyek Via ferrata vagy hegymászó segédeszközként szolgálnak.

Áttekintés:

  • Természetes kötél borított karcoló oszlop
  • Függőleges vagy vízszintes fal rögzítése
  • Támogatja a napi karomápolást
  • Ideális a mászófalak vagy a fal karcolásának kibővítéséhez

Műszaki adatok:

  • Méretek: 77 cm x 8,5 cm
  • Hosszú oszlop: 74 cm
  • Anyag: Sizális, szilárd fa

A kézbesítés hatálya:

1x fali karcolási oszlop 77 cm x 8,5 cm, beleértve a szilárd fából és az összeszerelő anyagból készült fali szerelési szöget

GYIK

Melyek a fal karcolásának különleges jellemzői?
A falkaparó oszlopot természetes kötél borítja, és külön -külön rögzíthető a falra. Támogatja a macska napi karom -ellátását, és felhasználható a meglévő hegymászó falak vagy a fal karcolásának kibővítésére is.

Hogyan van a falkarcolás a benzinre?
A falkaparó oszlop függőlegesen vagy vízszintesen szerelhető a falra. A szükséges fali szerelési szögek, amelyek szilárd fából és az összeszerelő anyagból készülnek.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.