Oregastrol-akut Elektrolit-kiegészítő borjaknak 6x20 ml egy pillantásra:


oregastrol akut paszta 6x20 ml - az emésztőrendszer optimális támogatásához

A oregastrol akut paszta 6x20 ml egy borjak elektrolitban gazdag kiegészítő adagolása, amelyet be lehet adni az emésztési rendellenességek megakadályozása érdekében. Különösen a hasmenésben vagy után, hozzájárul a víz és az elektrolit egyensúly regenerációjához és stabilizálásához, és támogatja az emésztőrendszert.

Ez az étrend -kiegészítő takarmány lehetővé teszi a víz és az elektrolit egyenlegének stabilizálását, és támogatást nyújt a fiziológiai emésztéshez. Különösen hasznos a megelőzés, az emésztési rendellenességek, például a hasmenés során vagy után. A paszta folyadék-, energia- és elektrolitveszteséggel támogatja , és gazdag nátriumban és káliumban.

Ezenkívül az oregastrol akut paszta kissé rendelkezésre álló szénhidrátokat és étvágygerjesztő oregánolajat tartalmaz, amely további egészségügyi előnyöket kínál. A paszta könnyen adagolható és adagolható az adagolt applikátornak. Ezért különösen alkalmas a gazdálkodók és a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára, akik hatékonyan akarnak segíteni a borjaikat emésztési rendellenességekkel.

Áttekintés:

  • étrend -kiegészítő takarmány a borjak számára a víz és az elektrolit egyensúlyának stabilizálása érdekében
  • A fiziológiai emésztés támogatása
  • Hasznos a megelőzéshez, az emésztési rendellenességek alatt vagy utáni
  • Folyadék-, energiával és elektrolitveszteséggel támogatja a támogatást
  • Gazdag nátriumban és káliumban
  • Kissé rendelkezésre álló szénhidrátokat tartalmaz
  • étvágygerjesztő oregánolajat tartalmaz
  • Könnyen adagolható és adagolható adagos applikátorral

Műszaki adatok:

  • Tartalom: 6x20 ml
  • Táplálási ajánlás: Az emésztőrendszerek első jeleinél 20 ml (egy injektor) táplálék.

A kézbesítés hatálya:

1x oregastrol akut paszta 6x20 ml

GYIK

Hogyan használják az oregastrol akut?
A táplálkozási ajánlás: 20 ml (egy injektor) táplálék az emésztőrendszeri rendellenességek első jelein.

Milyen előnyei vannak az oregastrol akut pasztájának a borjakhoz?
A paszta folyékony, energiával és elektrolitveszteséggel tartja, nátrium- és káliumban gazdag, könnyen elérhető szénhidrátokat és étvágygerjesztő oreganoolajat tartalmaz. Hozzájárul a víz és az elektrolit egyensúlyának stabilizálásához, valamint a fiziológiai emésztés támogatásához.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.