Ferrovital-K Borjúkiegészítő vasalással és szelénnel 6x20 ml egy pillantásra:


Ferrovital-K EisenPaste 6x20 ml- Optimális vas-, szelén- és vitamin-ellátás újszülött borjakhoz

A ferrovital K Eisenpaste 6x20 ml egy vitaminban gazdag étrend-kiegészítő takarmány, amelyet kifejezetten az újszülött borjak számára fejlesztettek ki. Ez a vaspaszta erősíti a fiatal állatokat, és jelentősen csökkenti a fertőzés iránti érzékenységüket a születés utáni első napokban.

Ez a vaspaszta gazdag, nagyon rendelkezésre álló vasban, amely fontos szerepet játszik a vérképződésben és a fertőzés elleni védelemben. Ezt az A és E -vitamin egészíti ki, amelyek hozzájárulnak a bél nyálkahártyájának és az immunrendszernek a megerősítéséhez. Ezenkívül a paszta értékes növényi olajokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a borjak emésztési rendellenességeit.

Az alkalmazás nagyon egyszerű az adagolt befecskendezőknek köszönhetően, amely lehetővé teszi a pontos adagot. Ez a Ferrovital-K vaspaszta 6x20 ml-t különösen alkalmas a mezőgazdasági termelők és a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára, akik újszülött borjaikat optimális vas-, szelén- és vitaminellátásnak akarják küldeni.

Áttekintés:

  • étrend -kiegészítő takarmány az optimális vas-, szelén- és vitaminellátáshoz
  • Gazdag a nagyon rendelkezésre álló vasban a vérképződéshez és a védelem megfertőzéséhez
  • A és E -vitamint tartalmaz a bél nyálkahártya és az immunrendszer megerősítésére
  • Értékes növényi olajok az emésztési rendellenességek megelőzésére
  • Egyszerű adagolás és etetés adagolt injektorok által

Műszaki adatok:

  • Tartalom: 6x20 ml
  • Táplálási ajánlás: 10 ml az első 12 órában az első fejő tej után és további 10 ml az élet 10. és 14. napja között

A kézbesítés hatálya:

1x ferrovital-k vaspaszta 6x20 ml

GYIK

Hogyan használják a Ferrovital K vaspasztát?
A táplálkozási ajánlás: 10 ml az első 12 órában az első pilettej -ajándék után és további 10 ml az élet 10. és 14. napja között.

Milyen előnyei vannak a ferrovitális k vaspaszta újszülött borjainak?
A vaspaszta gazdag, nagyon rendelkezésre álló vasban, A -vitaminban és E -vitaminban, valamint értékes gyógynövényes olajokban. Hozzájárul az optimális vas-, szelén- és vitaminellátáshoz, erősíti a bél nyálkahártyáját és az immunrendszert, és segít megelőzni az emésztési rendellenességeket.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.