CIT FlyCage légycsalogató csali 750 g egy pillantásra:


CIT Repülő gyógyszer Flycage 750G - Biológiai és hatékony légyvezérlés

A cit repülõ orvoslás a légycage 750g hatékony, biológiai eszközöket képvisel a légy leküzdésére. Akár stabil, mezőgazdaságban, a kertben vagy a kempingben - ez a vonzó csapda hozzájárul ehhez, a jelenléthez, a jelenléthez, a jelenléthez, a jelenléthez hogy jelentősen csökkentsék a legyekből.

Ez a lángoló blokk hatékony természetes vonzó, amelyet kifejezetten a légycsapdákhoz való felhasználásra fejlesztettek ki. A hatékony és a mérgezés -mentes légycsökkentést kínálja , ideális a környezettudatos felhasználáshoz. Ezenkívül lenyűgözi a hosszú időtartamú hosszú időtartamát, ami fenntartható megoldást jelent a hosszú távú követelményekhez.

A légyblokk -ügynök alkalmazása könnyen és gyorsan megtanulható. Ez különösen alkalmas a mezőgazdaságban vagy a repülő területeken dolgozó emberek számára, és hatékony, méreg -mentes és hosszú távú repülésre van szüksége.

Áttekintés:

  • Hatékony természetes vonzerő a légycsapdákhoz
  • Hatékony méreg -mentes légycsökkentés
  • Hosszú hatékonyság akár 3 hónapig
  • Egyszerű alkalmazás

Műszaki adatok:

  • Súly: 750G
  • Effect periódus: legfeljebb 3 hónap

A kézbesítés hatálya:

1x CIT légyblokkoló ügynök Flycage 750G

GYIK

Mennyi ideig van hatása a CIT légyblokknak?
A repülőblokk hatási periódusa legfeljebb három hónap.

Hogyan használják a CIT Flying Block 750G Flycage -t?
A légyblokk könnyen használható, és bármilyen légycsapdában használható.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Új
FlyCage6 légycsapda attraktánssal
cit légycsapda FlyCage6 Rendkívül hatékony és nagy légycsapda legelőkre, kertekre, kempingekre stb. a speciális FlyCage attraktáns keverékkel megtöltve a környező legyek akár 90%-át elkapják Az eredeti FlyCage vonzerővel a csapda akár 3 hónapig is működik. Újra felhasználható attraktáns utántöltés után csak kültéri használatra, ideális áprilistól októberig A legjobb fogási siker érdekében csak eredeti FlyCage légycsalogató szert használjon Kapacitás: 6 l víz és 750 g FlyCage légycsalogató Információk a légycsalogató anyagokról: Csak a szabadban használja Keverési arány: légycsalogató FlyCage vízzel 1:8 arányban A biocid termékeket óvatosan használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat! Szállítási terjedelem: FlyCage 6 fedéllel 6 rács beillesztés 750 g attraktáns

17 577 Ft*
CIT légycsapda FlyCage3 attraktánssal
Mechanikus légyszabályozás természetes attraktáns csapdákkal egyszerű és hatékony beleértve Attraktáns akár 100 m² területre időjárástól függően 4-6 hétig érvényes, az elhullott legyeket tartalmazó tartalom a szerves hulladékkal együtt ártalmatlanítható visszatöltés után újra felhasználható

3 122 Ft*
CIT FlyCage légycsalogató csalétek 25 g (4 db)
CIT légyblokkoló ügynök Flycage 25G (4 darab) - Biológiai légyvezérlés A cit repülése A Flycage 25G hatékony és biológiai eszköz a légy leküzdésére. Függetlenül attól, hogy az istállóban, a mezőgazdaságban, a kertben vagy a kempingben - ennek a vonzónak alapú légy tokjának használata segíthet drasztikusan csökkenteni a bosszantó legyek jelenlétét. A repülőblokk hatékony természetes vonzerő a légycsapdákban való felhasználáshoz. Ez egy hatékony és mérgező és mentes légycsökkentést kínál , amely ideális a környezettudatos felhasználók számára. Ezenkívül hosszú időtartamú, három hónapos időtartamot jellemez, ami fenntartható és hosszú távú megoldássá teszi. A légyblokk -ügynök alkalmazása nagyon egyszerű, és mindenki elvégezhető. Különösen alkalmas azoknak az embereknek, akik mezőgazdaságban vagy repülő területeken dolgoznak, és hatékony, mérgező és fenntartható repülést keresnek. Áttekintés: Hatékony természetes vonzerő a légycsapdákhoz Hatékony méreg -mentes légycsökkentés Hosszú hatékonyság akár 3 hónapig Egyszerű alkalmazás Műszaki adatok: Súly: 25G Szám: 4 darab Effect periódus: legfeljebb 3 hónap A kézbesítés hatálya: 1x CIT Fly Block Agent Flycage 25G (4 darab) GYIK Mennyi ideig van a cit légy elzáródása 25 g? A repülőblokk hatási periódusa legfeljebb három hónap. Hogyan használják a CIT Flying Block 25G -t? A légyblokk könnyen használható, és bármilyen légycsapdában használható.

5 075 Ft*