CIT FlyCage légycsalogató csalétek 25 g (4 db) egy pillantásra:


CIT légyblokkoló ügynök Flycage 25G (4 darab) - Biológiai légyvezérlés

A cit repülése A Flycage 25G hatékony és biológiai eszköz a légy leküzdésére. Függetlenül attól, hogy az istállóban, a mezőgazdaságban, a kertben vagy a kempingben - ennek a vonzónak alapú légy tokjának használata segíthet drasztikusan csökkenteni a bosszantó legyek jelenlétét.

A repülőblokk hatékony természetes vonzerő a légycsapdákban való felhasználáshoz. Ez egy hatékony és mérgező és mentes légycsökkentést kínál , amely ideális a környezettudatos felhasználók számára. Ezenkívül hosszú időtartamú, három hónapos időtartamot jellemez, ami fenntartható és hosszú távú megoldássá teszi.

A légyblokk -ügynök alkalmazása nagyon egyszerű, és mindenki elvégezhető. Különösen alkalmas azoknak az embereknek, akik mezőgazdaságban vagy repülő területeken dolgoznak, és hatékony, mérgező és fenntartható repülést keresnek.

Áttekintés:

  • Hatékony természetes vonzerő a légycsapdákhoz
  • Hatékony méreg -mentes légycsökkentés
  • Hosszú hatékonyság akár 3 hónapig
  • Egyszerű alkalmazás

Műszaki adatok:

  • Súly: 25G
  • Szám: 4 darab
  • Effect periódus: legfeljebb 3 hónap

A kézbesítés hatálya:

1x CIT Fly Block Agent Flycage 25G (4 darab)

GYIK

Mennyi ideig van a cit légy elzáródása 25 g?
A repülőblokk hatási periódusa legfeljebb három hónap.

Hogyan használják a CIT Flying Block 25G -t?
A légyblokk könnyen használható, és bármilyen légycsapdában használható.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.