Eurohunt Trophy Wax - 150 ml egy pillantásra:


Eurohunt védelmi krém trófeákhoz és agancsokhoz 150 ml

Tartsa a trófeák szépségét professzionális gondozással

A szenvedélyes vadász számára minden összegyűjtött trófea egy sikeres pillanat értékes emlékezete. A eurohunt védelmi krémmel a trófeák és agancsok számára lehetősége van arra, hogy ezeket az emlékeket a legszebb módon tartsa. Ezt a krémet úgy fejlesztették ki, hogy megőrizze a koponyákat, a szarvakat és agancsokat, és hatékony védelmet nyújt a kopás, az oxidáció és az öregedés ellen.

Az Eurohunt krém nemcsak védőfóliát képez a trófeákról, hanem megőrzi a szarv természetes megjelenését, színét és ragyogását is. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az értékes trófeák megjelenésének változásai miatt, hanem évek óta élvezheti a természetes szépséget.

A trófeájuk megőrzése nem csak a vadászati ​​kalandok emlékeinek életben tartásának módja, hanem annak megmutatása is, hogy tiszteletben tartják a természet és az állatok, amelyeket vadásznak. A eurohunt védelmi krémmel trófeákhoz és agancsokhoz A vadászat trófeáinak megőrzéséhez a leghatékonyabb és tiszteletteljes módszert választja.

Eurohunt védelmi krém trófeákhoz és agancsokhoz egy pillanat alatt:

  • Ideális a koponyák, szarvak és agancsok megőrzéséhez
  • Védelmet kínál a kopás, az oxidáció és az öregedés ellen
  • Megőrzi a szarv természetes színét és ragyogását
  • védőfilmet alkot a trófeákról
  • Könnyen felhordható a viasz konzisztenciájával

A kézbesítés körében szerepel:

1x Eurohunt védelmi krém trófeákhoz és agancsokhoz 150 ml

GYIK

Használhatok -e eurohunt krémet más anyagokra is, mint a koponyák, szarv és agancs?

Igen, az Eurohunt krém bármilyen természetes felületen felhasználható a szín és a ragyogás megőrzésére.

Mennyi ideig tart egy konténer az Eurohunt krémet?

A termék tartóssága a felhasználástól függ. 150 ml kapacitással azonban elegendő termékkel kell rendelkeznie több trófea kezelésére.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Forraló berendezések
Állítható eurohunt támogatás a trófeák főzéséhez A trófeák professzionális és olcsó előkészítése A trófeák előkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű. A állítható eurohunt támogatásával a trófeák főzéséhez adhat trófeáknak a keresett gondozást és figyelmet. Ideális a szarvasgancsok, a chamois és még sok más főzéséhez, ezek a támogatások lehetővé teszik az optimális eredmények elérését minimális erőfeszítéssel, és megőrizni az értékes trófeák szépségét és integritását. A tartót gumírozott fogantyúkkal látják el, amelyek főzés közben védik a trófeákat, és elkerülik a közvetlen érintkezést az edény fémével, amely károsíthatja őket. A szárnyas anyákkal ellátott csavarok négy irányba tartozó kiterjedt beállítást tesznek lehetővé, hogy a trófea mindig a megfelelő helyzetben legyen. Ez azt jelenti, hogy az agancsot a helyén lehet tartani, hogy megakadályozzák, hogy érintkezésbe kerüljön a forrásban lévő vízzel, és így megőrizze szépségüket. Ne hagyja, hogy a vadászat iránti szenvedélyed aggódjon a trófeák károsodása miatt. A állítható eurohunt támogatásával a trófeák főzéséhez arra koncentrálhat, amit igazán szeretsz, tudva, hogy a trófeák biztonságos kezükben vannak. Felhasználó -barátság, sokoldalúság és megbízhatóság - Ez minden, amire szükség van ahhoz, hogy büszkén tegye a trófeát a gyűjteményedre! A trófeák főzéséhez szükséges állítható Eurohunt -támogatás összefoglalása: Különböző típusú trófeák főzésére alkalmas Gumimalizált fogantyúk, hogy elkerüljék a trófeák közvetlen érintkezését a fém fémével Négy irányba állítható, hogy az agancsot a helyzetben tartsák Védi az agancsot a forrásban lévő vízzel való érintkezéstől, és így megőrzi annak szépségét Korrózióálló anyag és speciális víz, hő- és időjárásálló gumi A kézbesítés körében szerepel: 1x állítható eurohunt támogatás a trófeák főzéséhez GYIK Használhatom -e a támogatást a trófeák főzéséhez, amelyek nem klabilitációellenes vagy gamsbocks? Igen, a támogatás elég sokoldalú ahhoz, hogy mindenféle trófeát kis- és közepes méretű méretben főzhessen. Hogyan tisztíthatom meg a támogatást használat után? A tartót normál mosogatószerekkel és meleg vízzel megtisztíthatjuk. Győződjön meg arról, hogy teljesen száraz -e, mielőtt megtartja, hogy elkerülje a rozsda képződését.

11 628 Ft*
Eurohunt Trophy Cleaner - 1000 g
Eurohunt trophäenreiniger 1000 g- A trófeák hatékony tisztításához Trophy tisztítás? Egyszerű és gyors az Eurohunt -nal! Lelkes vadász vagy, aki szereti összegyűjteni és tárolni a trófeákat? Akkor tudnia kell, hogy a Eurohunt Trophy Cleaner csak az Ön számára! Ezt a tisztító megoldást kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a trófeák tisztítását megkönnyítse és gyors. A nagy minőségű összetevőkből készül, ez a termék minden vadászat szeretője számára kötelező. Egyedi képlete megkönnyíti a szövet eltávolítását a koponyából, és lerövidíti a főzési időt. Ezenkívül hatékonyságának köszönhetően elhagyhatja a hosszú tisztítási folyamatokat, és üdvözölheti a trófea helyreállításának új korszakát. Nem csak, hogy alapos tisztítási képessége lehetővé teszi a trófeák minőségének és tartósságának fenntartását, valamint az egyes vadászat emlékezetének életben tartását. Ha a trófeák tisztítási folyamatának egyszerűsítésének módját keresi anélkül, hogy befolyásolná a megjelenést és a tartósságot, akkor az Eurohunt felkészül a trófeák tisztítására a főzéssel . Ne várjon tovább, hagyja, hogy a trófeái teljes fényben ragyogjanak, mivel megérdemlik! Eurohunt Trophy Cleaner egy pillanat alatt: Segít eltávolítani a szövetet a koponyából lerövidíti a főzési időt Magas minőségű képlet megkönnyíti a trófeák tisztítását és tárolását GYIK Használhatom az Eurohunt trophäenreiniger -t bármilyen trófeához? Igen, az eurohunt tisztításra való felkészülése ideális bármilyen vadász trófea tisztításához. Mennyi terméket kell használnom a trófea tisztításához? A szükséges termékmennyiség a trófea méretétől és állapotától függően változhat. Javasoljuk, hogy kövesse a csomagolásra vonatkozó utasításokat a legjobb eredmény elérése érdekében. A kézbesítés körében szerepel: 1x Eurohunt előkészítés a trófeák tisztításához 1000 g főzéssel Veszély megjegyzések: jelszó: figyelem H314: Súlyos bőr égési sérüléseit és súlyos szemkárosodást okoz. BR/> P280: Védőkesztyű/védőruházat/szemvédelem/arcvédelem/hallásvédelem. Mossa meg a bőrt vízzel [vagy zuhanyzóval]. Ha lehetséges, távolítsa el a meglévő kontaktlencséket. Öblítse le tovább.

7 739 Ft*