ANIMALIT Vadriasztó folyadék, 5 l egy pillantásra:


Animalite vadon gratulálok 5 liter folyadék: Az Ön tulajdonának természetes védelme

A Animalite Wild Agent Reduker 5 liter egy hatékony játékvédelmi szer, amely természetes és természetes azonos anyagokból készül. Fő funkciója a különféle gerinceseket, amelyek ideálisak a mezőgazdasági és erdészeti területek, a rétek, a gyümölcs- és bornövekedési területek, sőt temetők védelméhez. Különösen hatékony a vole és az anyajegyek ellen, és segíthet megakadályozni a járművek kábelkárosodását.

Az állatok sajátossága a megfogalmazásában rejlik. Számos védekező eszközzel ellentétben az Animalite fehér, és hígított formában kell alkalmazni. Van egy intenzív szaga, amely más védelemmel ellentétben az emberek számára nem kényelmetlen, így a lakott területeken is felhasználható. Az Animalite hatékonysága körülbelül 2-3 hónapig tart, és egész évben felhasználható, és állandó védelmet nyújt különféle állatok ellen.

Az

Animalite természetes azonos és természetes anyagokból készül, amelyek garantálják mind a biztonságot, mind a fenntarthatóságot. A termék kezelése során azonban óvatosan kell eljárni, mivel allergiás bőrreakciókat és a szem irritációt okozhat. A termékkel való foglalkozáskor védő kesztyűt, szem és arcvédelemet kell viselni.

Áttekintés:

  • Hatékony különféle gerincesekkel szemben
  • különböző környezetekhez alkalmas
  • tartós védelem kb. 2-3 hónapig
  • Természetes és természetes azonos anyagokból készülnek
  • Allergiás bőrreakciókat és szemirritációt válthat ki
  • Aktív összetevő: Geraniol

Műszaki adatok:

Aktív összetevő: Geraniol
Jelszó szó: VIGYÁZAT
H317: Allergiás bőrreakciókat okozhat
H319: Súlyos szemstimulációt okoz
H412: Káros a vízorganizmusokra, hosszú távú hatással

A kézbesítés hatálya:

1x Animalite Wild Agency Liquid 5 liter

GYIK

Hogyan kell használni az Animalite Wild Agency liter -t a legjobb eredmények eléréséhez?
Az állatiit hígított formában kell alkalmazni a védendő területeken. Amikor az eső folytatódik, ajánlott újra használni a terméket.

az Animalite biztonságos -e a lakott embereknél?
Igen, bár az Animalite intenzív illatot ad, az emberek számára nem kényelmetlen, tehát lakott területeken is felhasználható. Ugyanakkor allergiás bőrreakciókat és szemirritációt okozhat, ezért használva ajánlott védelmi intézkedéseket tenni.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.