Kerbl nyírógép FarmClipper 4 ló szarvasmarha egy pillantásra:


  • Ideális lovak és szarvasmarhák számára
  • Nagyon könnyű
  • Erőteljes 200 watt
  • 3 m hosszú kábel
  • Ergonomikus forma

Kerbl Nyírógép FarmClipper4

A Kerbl nyírógép FarmClipper4 tökéletes mindenes az állatnyírógépek között, szarvasmarhák és lovak nyírására is alkalmas.

A nyírógép hálózati tápellátású, és a 3 méter hosszú hálózati kábellel elegendő mozgásteret biztosít. Az erőteljes 200 wattos motor teljesítménye 3000 kettős löket/perc és rendkívüli átütőerő, míg a működés közbeni 85 dB-es zajszintje különösen csendes más gépekhez képest. A nyírógép ergonomikusan van kialakítva, így biztonságosan fekszik a kézben. 1190 grammjával a FarmClipper4 nagyon könnyű, és fáradtságmentes munkát tesz lehetővé. A robusztus ház hosszú élettartamot és optimális munkakörülményeket ígér. A Supra nyírópengék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek. Az üreges csiszolásnak és a pengék geometriájának köszönhetően a pengék könnyen siklanak a szőrzetben, még a nagyon vastag vagy piszkos szőrzet esetén sem okoz nehézséget a gépnek.
Fontos: A nyírógép hosszú élettartama érdekében a nyírás előtt, közben és után olajozza be a gépet nyíróolajjal.

Áttekintés:

  • Univerzális nyírógép szarvasmarhákhoz és lovakhoz
  • Erőteljes motor 200 wattos egyenáramú motorral
  • Optimális súlyelosztás a fáradtságmentes munkavégzéshez
  • Vonzó, ergonomikus kialakítás
  • Supra nyírógép pengekészlet 31/15 fogakkal
  • 3 m hosszú kábel
  • Különösen zökkenőmentes működés

Műszaki adatok:

  • Tápfeszültség: 220 - 240 V AC / 50 Hz
  • Motor teljesítménye: 200 W DC = 400 W AC
  • Tömeg kábel nélkül: 1190 g
  • Zajszint: 85 dB (A)
  • Vágási sebesség: 3000 kettős löket/perc.

Szállítási tételek:

1x Kerbl FarmClipper4
1x Supra nyírógép pengekészlet
1x Műanyag tok
1x Csavarhúzó
1x Használati utasítás

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Zajszint: 85 dB
Ciklusszám: 3000 DH/min
Teljesítmény: 200 W
Üzemmód: 230V hálózati
Állatfajok: , Szarvasmarha

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Premium nyírókés készlet a PowerCut, FarmClipper és Constanta nyírógépekhez
Nyírókés készlet Premium a PowerCut, Constanta, FarmClipper gépekhez Kiváló minőségű, válogatott szerszámacélból készült nyírópengekészlet a tiszta nyírási eredmény érdekében. A Premium nyírókéskészlet számos gyakori nyírógéphez, például az Agrarzone Powercut, a Kerbl FarmClipper, a Kerbl Constanta és más Heiniger, Aesculap és Liscup márkájú gyakori nyírógépekhez alkalmas. Az optimalizált pengegeometria és a kiválasztott, speciálisan edzett szerszámacél pontos vágásképet és hosszú élettartamot biztosít. Ápolási utasítások: A nyírókések optimális élettartamának biztosítása érdekében fontos a rendszeres és megfelelő ápolás. Tisztítsa meg a vágólapokat puha ruhával vagy kefével. Győződjön meg arról, hogy a fogak közötti rések tiszták. Fertőtlenítőszer használata esetén a korrózió megelőzése érdekében alaposan szárítsa meg a nyírófejet. Szárítás után olajozza be a nyírófejeket nyíróolajjal. A nyírókéseket minden egyes használat előtt, a felhelyezett nyírófejjel be kell olajozni. Munka közben a nyírógép pengéit 5-10 percenként meg kell olajozni. Olajozás után hagyja a gépet néhány másodpercig üresjáratban, hogy az olaj jól eloszolhasson, és ne kerüljön az állat szőrére. Megfelelő karbantartással és ápolással a nyírófejek élettartama akár 20%-kal is növelhető. Az újracsiszolás késleltethető is. Áttekintés: Kések a PowerCut, Constanta, FarmClipper gépekhez Heiniger és Aesculap nyírógépekhez is Szerszámacél speciális edzéssel Optimalizált penge geometria A tiszta és pontos vágási mintázathoz Magas minőségű kivitelezés Hosszú élettartam Nyírási típus: 21/23 fog szarvasmarhák körbevágásához 3 mm 18/17 fog szarvasmarhák, finom gyapjas juhok és nemes juhok számára 3 mm 31/15 fog szarvasmarhákhoz / lovakhoz standard nyírás 3 mm 31/23 fog tőgynyíráshoz és ipari nyíráshoz 31/15 fog a bőrhöz közeli finom nyírásra, állatorvosok számára Szállítási tételek: 1x Nyírókés készlet Premium, amely felső és alsó késből áll

20 702 Ft*